local-stats-pixel

Vai Latvijā vajadzētu ļaut nodarboties ar prostitūciju?102

180 10

cepamraksts

180 10 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 102

0/2000

Nauda nesmird - pat ja nāk no "turienes"...

5 2 atbildēt

lol par 2% pats piedaavaaju  saadu pakalpojumu emotion

3 0 atbildēt

Itkā man ir vienalga, kur cilvēki izmet savu naudu, un kā to pelan, bet nu tas vienkārši ir pretīgi.  

4 1 atbildēt

Kāda starpība mums un policijai var ir tā prostitūcija vai nav-Katrs brīvi drīkst izvēlēties,piedāvāt vai nē un tā pat arī izvēlēties pieņemt šos pakalpjumus vai nē:)

2 0 atbildēt
DmS avatarsDmS

Kaut kā neriktīgi tas jautājums noformulēts. Kā tas ir - atļaut nodarboties ar prostitūciju? Visi uzreiz te par nodokļiem, kas ir vēl absurdāka doma par jautājumu  "atļaut vai neatļaut nodarboties ar prostitūciju"

Ja jautājumā būtu vārds "legalizēt", tad varētu runāt par nodokļiem un citām izrietošajām lietām, kas iestājas, ja kautko legalizē.

Vispār spriest par tādām lietām ir tas pats, kas skatīties debesīs, skaitīt zvaigznes un jo vairāk saskaita, jo mazāk sajēgas no tā cik īsti viņu tur ir.

Paņemam kaut vai piemēru: visi mēs zinam, ka ir pasūtījumu slepkavības. Tās ir legālas? Nē. Ar to kāds nodarbojas? Jā. Pakalpojums pastāv neatkarīgi no tā vai tas ir legāls vai nelegāls. To nav iespējams leglizēt un aplikt ar nodkli tikai tāpēc, ka mums gribas, lai tie nelieši maksā nodokļus. Ar prostitūciju savā ziņā ir tas pats. Teiksiet, bet kā pasūtījumu slepkavībās tač netiek gūts nekāds labums un cilvēks tiek atvākts. Cilvēkam, kurš to ir pasūtījis ir patīkami, ka darbiņš padarīts un sabiedrība lielākoties arī nezaudē no tiem ko atvāc (es teicu lielākoties).

Bet kopumā labi, ka te tādas aptaujas, vismaz cilvēki var izteikt savas domas un attīstīt sevī spēju noformulēt savas domas un spriešanas spējas.

5 3 atbildēt

Jā, ja vienīgi, kā jau Patrona te zemāk teica, tiktu veiktas nepieciešamās STS pārbaudes gam prostitūtām, gan klientiem pirms katra dzimumakta. Pats gan negribētu izmantot šādu pakalpojumu, bet, ja jau cilvēkiem tik ļoti patīk drāzties, ka vienalga ar kuru, ja vien samaksā, tad man nav iebildumu, lūdzu, dariet to.

2 0 atbildēt

te jau 90% vel pīzdu nav redzējuši..kur tādu aptauju...emotion

1 0 atbildēt

Par Padauzām!

2 1 atbildēt

Kāds vēl atbildējis, ka plāno.

1 0 atbildēt

a kur atbilde- man vienalga?:d

2 1 atbildēt

Prostitūcija vienmēr ir bijusi to tak nevar iznīcināt...Tā pat kā Čaku Norrisu...Vienmēr tak kādam vajadzēs uzšaut vienu.. emotion

1 0 atbildēt

Prostitūtas ir un būs. Viņas tāpat kā citi nodarbojās ar naudas pelnīšanu. Tikai viņas nemaksā valstij nodokļus. Vai tas ir godīgi? Viņām vajadzētu maksāt nodokļus tāpat kā citiem. Protams ļoti liela problēma ir sutinerisms. Protams, ka legāla prostitūcija var būt tāda, kas nav atkarīga no nozīdzīgas pasaules. ja tā būtu legāla, tas, iespējams, savā ziņā varētu atrisināt sutinerisma problēmu.

1 0 atbildēt

kāpēc nav variants - man vienalga?

1 0 atbildēt

WTF wtfs?

50 % šeit esošie ir nepilngadīgi, bet jautajums ir par prostitūciju? Kas tā ir pa prosticūcijas reklamēšanu? Saprotu ka vajag normālas aptaujas, bet ir tēmas, kuras šeit pilnībā neiedeŗās.

8 7 atbildēt

vnk nē. es nevienu nenosodu, bet vnk nē :D

4 3 atbildēt

cik es esmu dzirdējusi, ārzemēs šādas jomas pārstāves un institūcijas maksā officiālos nodokļus valstij.

0 0 atbildēt

protams, ka vajag, kā savādāk maizīti pelnīšu.

0 0 atbildēt
...
0 0 atbildēt

Tā jau it kā ir cilvēka privātā darīšana, BET, ja jau cilvēks ar savu ķermeni var darīt jebko, tad kā būs ar šo - katram cilvēkam likumā ir noteiktas tiesības uz dzīvīvu, taūc, piemēram, viņam nav tiesību uz nāvi, kuru, ja viņš izvēlētos, tā būtu viņa paša griba un privāta darīšana. IT KĀ!

0 0 atbildēt

Man poh, man alus.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »