local-stats-pixel fb-conv-api

Uzmanību! Sensitīvs saturs!23

103 2

Šodien SPOKOS sākam sensitīva satura marķēšanu. Ko tas nozīmē? Kā tas darbosies? Kam tas ir izdevīgi? Kurš nogalināja Kenediju? Vai ir dzīvība uz Marsa? Tik daudz jautājumu, bet nevienas atbildes. Lūdzu mierīgi, rindas kārtībā, tūlīt pacentīšos uz tiem atbildēt.

Sensitīva satura marķēšana - tā ir dažādu sabiedrībā jutīgu tēmu atzīmēšana, piemēram alkoholisms, terorisms, nacisms, narkotika, suicīds utml. SPOKOS šāds sensitīvs saturs tiks marķēts, lai reklamdevēju baneri netiktu izvietoti rakstos ar šādu saturu. Nevienam negribas, lai viņa kompānijas vārds tiktu asociēts ar narkotikām, rasismu vai citām tikpat jutīgām tēmām.

Ja autors rakstīs par kādu sabiedrībā jutīgu tēmu, pievienojot rakstu, viņš varēs atzīmēt "Sensitīvs saturs" un viņa raksts tiks marķēts. Tāpat tiks marķēti visi raksti, kuros tiks atzīmētas NSFW bildes. Sadaļas TīņiemPLUS un Šoks.

Ja autors būs piemirsis marķēt savu rakstu, par to parūpēsies SPOKU administrācija. Tāpēc aicinu palīgā aktīvus spokus, kas grib interesanti pavadīt laiku jautrā spoku komandā. Raksti, sarunāsim!

103 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Šķiet ka sabiedrība jau kļūst pārāk sensetīva..  emotion 

20 0 atbildēt
Cerams ka par šo fīču no viņiem vairāk naudas prasīs emotion
8 0 atbildēt
Eeeee...
6 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
interesanti emotion
3 0 atbildēt

 emotion  boring...

2 0 atbildēt

Es domāju, kad Tu jau atbildēsi uz visiem jautājumiem tagad šajā rakstā, bet laikam par daudz prasīts  emotion 

3 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍😀

0 0 atbildēt