local-stats-pixel fb-conv-api

Tev patīk oldskūlīgas lietas?32

601 15

Tā kā jaunākā dizaina spoku krekliņi drīz izbeigsies, pārmaiņas pēc Tev piedāvāju spoki punkc el vee retro krekliņu. Iespējams, ka dažiem šādi krekliņi vēl ir saglabājušies, bet, ja nopietni, tas sen vairs nav apģērbs, drīzāk vēsturiska relikvija.

Izoles sākums 20:00, izsoles maksimālais laiks līdz 22:00, izsoles formāts - pārtrauktā, sākumcena 1 cepums, solis 1 cepums.

Uz IZSOLI >>

Pārtrauktā izsole:
Izsoles noteikumi:

1. Izsoles dalībnieks sola tikai noteiktu soli
2. Izsoles dalībnieks nevar sevi pārsolīt
3. Izsoles izsoles beigu laiks nav zināms. Izsole var beigties jebkurā brīdī. Uzvar tas, kurš solījis pēdējais pirms izsoles beigām.
4. Izsolē ir pieejams čats
5. Piedaloties izsolē tev netiks atņemts neviens cepums, cepumi tiks atskaitīti TIKAI izsoles uzvarētājam tik, cik viņš būs nosolījis!
6. Jebkādas palīgierīces (autoklikeri u.c.) ir aizliegtas! Personām, kas pieķertas neatļautu palīgierīču izmantošanā, dalība izsolē ir aizliegta!
7. Izsoles uzvarētājs saņem balvu personiski, pa pastu balvas netiek izsūtītas.

Balva

Glamūrīgs spoki.lv T-krekls oldskūlīgās tradīcijās. Uz melnā krekliņa labi saredzams uzraksts spoki.lv ar spoku logo. Patriotiski, oldskūlīgi un retro stilā!

P.S. Jau iepriekš atvainojos par nelielu reklāmu, bet... Tev joprojām ir iespēja notestēt jauno Internet Explorer 9, kā arī papildus laimēt Xbox 360 vai bezvadu peli. Novelc, pamēģini, nepatiks, izdzēsīsi!

Paldies visiem, kas kas atbalsta spokus.

601 15 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

PĒRKU SPOKI.LV KREKLIŅU PM! :D

0 1 atbildēt

MANS

0 1 atbildēt

antikwar

0 1 atbildēt