local-stats-pixel fb-conv-api

TVNET GRUPA izsaka atbalstu Ukrainai0

0 0

Krievijas noziedzīgā režīma vadītājs Putins paziņoja par militāras operācijas sākšanu Ukrainā. Bailes un bažas par to pasaulē valdīja jau kādu laiku, bet līdz pēdējam brīdim bija cerības stars - varbūt Krievija piekāpsies un neiegrūdīs Ukrainu un visu Eiropu jaunā krīzē. Taču karš Ukrainā notiek. Tā ir realitāte. Un no tās nevar izvairīties. No tās nav iespējams noslēpties. Ukraina nav vainīga, ka Krievija sāka karu. Krievija ir vainīga, ka nolēma uzbrukt valstij, kas iestājās par savu brīvību.

TVNET GRUPA nosoda Krievijas iebrukumu Ukrainā un izsaka atbalstu ukraiņiem, kas cīnās par savas tautas un nācijas brīvību un pašnoteikšanās tiesībām. Klaja starptautisko tiesību normu pārkāpšana nav pieņemama un šobrīd vairāk nekā jebkad agrāk ukraiņiem ir nepieciešams iedrošinājums, kā arī nelokāms atbalsts.

Ukrainas iedzīvotājiem ir tiesības lemt par savas tautas un valsts nākotni. Viņiem ir tiesības būt brīviem un neatkarīgiem, tāpēc TVNET GRUPA iestājas par brīvu, neatkarīgu un demokrātisku Ukrainu tās cīņā ar Krievijas okupācijas armiju.

0 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv