local-stats-pixel fb-conv-api

Medaļu kolekcionāri un statistika23

125 1

Paldies visiem, kas sadaļā Pieprasu ! raksta savus ieteikumus un sūdzības. Es regulāri to pārlasu, labākie un balsotākie priekšlikumi tiek atzīmēti un nākotnē, pēc iespējas, tiks realizēti spoki.lv virtuālajā pasaulē. Šoreiz īstenots dzīvē House MD, bubble un citu spoku priekšlikums par medaļu lādēm un nopelnīto medaļu statistiku.

Medaļu statistika
Tagad arī Tu vari apskatīties iepriekšējo dienu Zvaigžņu Topu. Sadaļā pie topiem Tu redzi jaunas pogas "vakar" un "aizvakar". Tur tu varēsi iečekot visas medaļas, kuras iepriekšējās dienās tika piešķirtas vai nopelnītas. Ļoti ērti un pārskatāmi.

Atceries! Medaļas ir klikojams t.i. sasaistītas ar to rakstu vai komentāru, par kuru tās ir piešķirtas.

Medaļu Lāde
Priecīga ziņa visiem medaļu kolekcionāriem. Savā profilā Tu tagad vari redzēt visas savas nopelnītās medaļas. Ieej savā profilā, zem Tavām medaļām atrodas poga "vairāk". Tur arī slēpjas visas Tavas nopelnītās medaļas.

125 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

atbildot uz Stasits komentāru " Urban, ir gan :P " aa, par joku jaa bet citus :/

3 0 atbildēt

viss jau būtu labi, updeits ļoti labs, bet atkal paskatijos dienas jokus.. tur jau izkatas ka tos dienas jokus vienkārši dod paziņām, cik skatos tur nekāda joka nemaz nav! :/

1 0 atbildēt

joptvai džekij, kam sralas tavas medaļas? tam pajolim nikam house md? ha ha... neesi man atbildējis par cepumu manipulācijām. ja kas.

3 3 atbildēt