local-stats-pixel fb-conv-api

Krāj medaļas un atbalsti spokus!85

633 93

Attapīgākie spoki jau sen ir sapratuši, ka papildināt spokos savas LMT tīkla priekšapmaksas kartes ir ne tikai ļoti ērti, bet arī izdevīgi. Pievienojies gudrākajiem arī Tu.

Arī novembrī teiksim paldies visiem, kas atbalsta spokus un izmanto "papildini kredītu" "spoku mobilajās lietās", lai papildinātu savas priekšapmaksas kartes. Mēs, savukārt, darīsim visu, lai Tev būtu interesanti iesaistīties šajā pasākumā. Arī turpmāk tiks rīkotas izsoles "Man ir kredīts" medaļu īpašniekiem, ieviestas jaunas medaļas un citi patīkami bonusi. Novembrī visi, kas papildinās savas priekšapmaksas kartes LMT veikalā, saņems pilnīgi jaunu medaļu. Novembra medaļas tēma - zīle. Turpmāk katru mēnesi tiks ieviestas jaunas "Man ir kredīts" medaļas.

Atgādināšu, ka augustā mēs uzsākām jaunu sadarbības projektu ar LMT un ZetCOM (Amigo). Visi reģistrētie spoki, kas "spoku mobilajās lietās" papildinās kredītu savā OKartes vai Amigo priekšapmaksas kartē, saņem īpašu medaļu "Man ir kredīts" un bonusā 100 cepumus par katru papildināto latu.

Ja, papildinot kredītu, spoks nebūs ielogojies, diemžēl bonusa medaļa un cepumi ies secen. Tieši tādēļ es visus aicinu reģistrēties un papildināt savas priekšapmaksas kartes OKarte un Amigo, izmantojot spoku "mobilas lietas".

Ja esi piesaistīts pie cita operātora tīkla spoki piedāvā Tev nomainīt mobilā telefona operatoru un ar savu tālruņa numuru pāriet uz LMT tīklu, kurā darbojas arī O!Karte un Amigo. Tagad to vari ātri un vienkārši vari izdarīt sadālā "Mobilās lietas", "Numura migrācija". Anketas aizpildīšana pāriešanai uz LMT tīklu Tev aizņems dažas sekundes.

633 93 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000
MJ avatarsMJ

Ja būtu ZZ,tad vel varētu padomāt!!! :)

116 41 atbildēt

Hehe, gan jau atkal kāds čikstēs par reklāmu un, ka visu laiku cenšas tik kaut ko iesmērēt. Tad nu nelielai informācijai - lai uzturētu lapu ir jāsedz diezgan pamatīgi izdevumi - nets, servera īre/jaunu serveru iegāde, tā uzlabošana + kā arī cilvēkiem, kas strāda lai šo mājaslapu uzturētu arī kaut kas ir jāēd. Tāpēc mutītes ciet un ja reiz vismaz nevarat atbalstīt spokus vai arī tam nejūtat vajadzību, variet vismaz paklusēt :)

89 20 atbildēt

SORRY MEDAĻAS NEVARU SAKRĀT :(

MAN ZZ.

61 16 atbildēt

Varbūt drīz vēl varēs LMT telefonrēķinus caur spokiem maksāt.....

48 4 atbildēt

Nesaprotu, kas tajā LMT ir tik labs?

54 25 atbildēt

forši, bet es ar savu BITI varu lidot purviņā... ogas lasīt!!:)

37 9 atbildēt

Varbūt derētu arī pievienot apmaksai arī citas iBankas izņemot swed?

27 5 atbildēt

Jacky,

Y U NO LIKE TELE2? ლ(ಠ益ಠლ)

25 7 atbildēt

Man žēl ZZ kas palaiž garām tādu iespēju noslēdzot līgumu ar spoki.lv :(

23 7 atbildēt

skatos ka visiem vairumā ir zz.  žak, moš tu vari k.ko sastumdīt ar zz ? emotion

26 10 atbildēt

vajadzētu ari tādas pašas iespējas arī citiem tikliem nevis tikai lmt klientiem, lai visi spoki varētu papildināt kredītu un dabūt jaunas medaļas ....

19 8 atbildēt

ar vienu un to pašu numuru izmēģināju gan Zz, gan Amigo, gan Bite. un ziniet ko? BITE tiešām vislabākā.

14 3 atbildēt

BiTe the BEST! Viens no visizdevīgakajiem oper\atoriem Latvijā!  :)

12 3 atbildēt

Varēja, jau m.spoki.lv uz visiem tīkliem, jūtos apdalīts, bet operātoru gan nemainīšu.

9 2 atbildēt

Piedod, Jacky, bet izskatās, ka vairākumam šeit ZZ un Tele2 ;)

7 2 atbildēt

Akje kad jus vienreiz cilveki sapratisiet, jacky jau ir piedavajis citiem operatoriem sadu iespeju, vini ir ateikusies, ko tad ''Spoki'' butu vainigi ka sadu iespeju vienigie LMT akceptejusi ?

4 0 atbildēt

Mīnusu licēji - no ZZ un Bite.

4 0 atbildēt

Attapīgākie spoki jau sen ir sapratuši, ka papildināt spokos savas LMT tīkla priekšapmaksas kartes ir ne tikai ļoti ērti, bet arī izdevīgi. Pievienojies gudrākajiem arī Tu.

Attapīgākie ir sapratuši, ka LMT un OKarte ir galīgi neizdevīga

5 1 atbildēt

LMT jacky'am noteikti samaksāja normālu summiņu, lai viņš vislaik LMT reklamē!

6 2 atbildēt

man O karte emotion

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »