local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunā gada stāstu konkursa Rezultāti un Balsošana !15

30 1

Nu, Čau, Mīlīši ! emotion

Apkopojot konkursam iesūtītos darbus, kopā sanāca veseli Četri ! :DD

Tad nu balsojam tepat komentāros, kurš ir visinteresanākais un aizraujošākais jaunā gada piedzīvojums !

 

 

***

 

Nr. 1

 Jauno gadu sagaidiju Saulkrastos-pie juras. Mums bija noireta maja, kas atradas virs juras. Tur bija tads ka kalns no kura vajadzeja "nolekt " lai tiktu pie juras. Kalns bija augsts, tadel diezvai es lektu. Ar draugiem no pieauguso galda zagam sampanieti, bet citiem draugiem ari bija kautkas lidzi, bet mes dzeram ne ar noluku piedzerties vai ta. Mes vienkarsi gribejam nosvinet. Iedzeru nedaudz par daudz un man sakas kautkadi psihi vai kautkas vispar tads. Tatad skreju lauka un saku lekat ripot un ta labak sakot- es neatceros. Es kaut ka nokritu un noripoju leja no ta kalna. Biju juras limeni un nezinaju ka lai tiek augsa. Es ar saviem spekiem meginadama centos uzkapt kalna augsa. Pagaja divas stunda, bet es vel censos-veja,sniega,sala uzkapt stavaja kalna. Paliga blaut nevareju, jo tad atnaktu mani vecaki un man butu nepatikamas ziepes. Pec vel stundinas vairs neitureju un saku saukt paliga. Atvilkas ne tikai mani vecaki, bet ari visi ciemini un svinetaji, jo blavu diezgan skali. Mani protams pacela augsa un protams mani vecaki redzeja, ka esmu dzerusi ne vienu glaziti sampaniesa. Vecaki teica, ka man ar viniem bus nopietna saruna 1. janvari. Kad visi iegaja maja es paskatijos no kalna leja un ieraudziju smukas kapnites pa kuram mierigi vareju uzkapt augsa. Man bija tads ka FAIL.

***

Nr.2

 Sākumā nebija nekas īpašs- atbrauca ciemiņi, saklāja svētku galdu, visi kopā paēda un apsrieda dažadas tēmas. Es ar savu labāko draudzeni ļoti gribējām kolu, tāpēc es, mans brālis un draudzene gājām uz veikalu. Pa ceļam mans brālis paspēja sniegā iegāzt mani un manu draudzeni. Tad es ar draudzeni kopējiem spēkiem iegāzām viņu. Es nepaņēmu cimdus, tāpēc man bija ļoti auksti rokām. :D Tad pirms 00.00 mēs skatījāmies Zatlera runu no kuras neko nesapratu. ;D Gaidījām, kad viņš beigs runāt lai varētu dzert šampi un iet skatīties salūtu.  Mēs ar draudzeni visu laiku perinājām plānu kā iegāzt manu brāli sniegā. Nu pienāca pusnakts. Mēs visi kopā iedzērām šampanieti un visi sāka ģērbties lai ietu ārā skatīties salūtu. Mēs abas izskrējām ārās pirmās un paspējām uz visu to labāko salūtu. Tad beidzot iznāca ārā arī visi pārējie. Nu mēs skatamies salūtu, līdz kāds mani nobiedē. Bij atnākšui vēl citi draugi [1 zēns un 2 meitenes] un kad vecāki iegāja iekšā mums sākās cīņas. 2 zēni pret 4 meitenēm [negodīgi, jo zēni tik un tā bija stiprāki]. Viņi gāza mūs visas iekšā sniegā. Tā kā man bija īsā jaka, zem kuras bija īsā blūzīte, man viss sniegs aizgāja aiz jakas un aiz biksēm. Ja mēs iegāzām vienu no zēniem sniegā tas bija WOW. :D UN ta mēs trakojām apmēram kādu 1h :D Mums bija pilnīgi vienalga ko par mums domā garāmgājēji, jo mums bija nereāli jautri. Pēc tam kad uzgājām augšā tūlīt arī uzreiz pārģēmāmies, jo VISAS drēbes bija slapjas. Un tad es ar savu labāko draudzini jūdzāmies pie televīzora. Mēs dziedājām un dejojām līdzi visām dziesmām kas skanēja. Un gulēt mēs aizgājām tikai 7.00 !!!

Lūk tā pagāja mans jaunais gads ! :)

 

***

Nr. 3

Nu sāksim ar to, ka beidzot nolēmām taisīt normālu galdu, ar īstu paštaisītu ēdienu. Tā nu katrs sagatavoja, ko vien varēja, es taisīju rosolu un zirņus, visu 30. datumu vergoju virtuvē, tad vēl Dairis izdomāja uzmeistarot siera pīrāgu, Pēteris mājās taisītus burgerus, Artūrs Krabju salātus, un vēl tādus kā mini belašus(bet 100x labākus), ā un pareizi Artūrs vēl atnesa šokolādmarmelādcepum ruleti, starpcitu arī laba.

Plānos ietilpa nelietot alkoholu līdz jaunajam gadam, kas par brīnumu arī notika. Ko mēs darījām līdz tam? Mēs ēdām, ēdām daudz, vobšem pārēdāmies, jo beidzot mums bija normāls ēdiens nevis tikai čipsi cepumi utt, bet beigās gan tomēr bija arī tie. Bija viens tāds moments, kad visi sasēdās apkārt ūdenspīpei. Pēteris paķēra mikrofonu un Arnis sāka strinkšķināt Akordus, tā nu radās ļoti interesants stāsts par pāris no klātesošajiem cilvēkiem, bet pārsvarā par Dāvi, tas bija stāsts, kuru klausoties, visi aiz smiekliem bija gandrīz vai gar zemi. Tad nu laikam mēs beidzot bijām sagaidījuši jauno gadu, paķērām šampja pudeles un gājām ārā skatīties salūtus, Dairis skaitīja pēdējās sekundes līdz jaunajam gadam un tad mēs visi saskandinājām par jauno gadu, un jā pēc tam mēs gājām dzert :D tā nu mēs tur darījām šo un to, tālāk nav jēgas rakstīt, viss tāpat pašsaprotams :D

Nākošajā rītā piecēlāmies bišk uzēdām un tā nu mēs, paķēruši krīzes laika ragaviņasdevāmies ārdīties uz mežu, pa kalniņiem, tas tik bija jautri, beigās visiem sāpēja dibeni, jo kalniņi bija grubuļaini, nabaga Arnis dabūja pa žokli no Dāvja, vienā no daudzajiem kalna negadījumiem, beigās visi vakarā atsaluši, slapju un sāpošiem dibeniem devāmies pie Arņa, piebeigt atlikušo paiku un noskatīties filmu Zombieland, vsp normāls gabals JGVsp savā ziņa labi pavadīti svētki, mierīgi, bet forši.

Lai nu kā Laimīgu jums visiem jauno gadu!Lai netrūkst seksa, alkohola un naudas! xD

 

 

***

 

Nr. 4

Pavādīju veco gadu vienos priekos,un zini ko nenožēloju to ka nenolējos līdz ārprātam,pavadīju jautrā draugu kompānijā tomēr mazu laiku atvēlēju arī ģimenei izšāvām salūtu,izdzērām glāzi šampanieša,viens otru apsveicām ar jaunā gada atnākšanu.Devos atpakaļ pie draugiem,dejojām,izklaidējāmies,spēlējām spēles(ne gluži domino),un darījām vēl daudz ko lai vakars izdotos superīgs.Vakaru un svinēšanos beidzu apmēram ap 4 naktī,nācu mājās vecāki vēl nebija atnākuši jo arī bija ballē ,mazliet nopietnākā :DIekritu gultā,un pamodos pusdienlaikā.Tas bija jauks un patīkami pavadīts vakars.

 

 


 

 

 

P.s. Atgādināšu, ka balvās bija -

1. vieta -  1000 kraukšķīgo cepumu

2. vieta - 700 kraukšķīgo cepumu

3.vieta - 500 kraukšķīgo cepumu ! :)

 

30 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

mazu bērnu jaunie gadi.. :D Kur alkohols, kur spriedze, kur sekss! :D:D:D

3 0 atbildēt

1.

2 0 atbildēt

3

2 0 atbildēt

2 un3 mans favorits! :D

 

balsi laikam pa 3

2 0 atbildēt

visi tīri jauku, bet nu 3 dikti garšīgs :D

2 0 atbildēt

balsoju par 3šo... novēlējums vismaz labs.. :D

1 0 atbildēt

negribu nevienu aizvainot, bet 3.tiešām labākais - un kā jau minēja, novēlējums ar foršs ;)  priekā :)

1 0 atbildēt

3.-ajam mana balss :)

1 0 atbildēt

4)

1 0 atbildēt

2.

1 0 atbildēt

3.

1 0 atbildēt

3.

1 0 atbildēt

jā,3!

1 0 atbildēt

1

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt