local-stats-pixel fb-conv-api

Izsole ar ielūgumiem64

455 42

VISI, kas spokos ir papildinājuši kādu no priekšapmaksas kartēm un saņēmuši medaļu "Man ir kredīts" tiek ielūgti uz ekskluzīvu izsoli, kas paredzēta tikai VIP personām. Ja Tev vēl nav medaļas, tad ir pēdējais laiks to saņemt, papildinot sarunu kredītu sev, vai savam draugam.

Balva
Izsolē, par virtuālajiem cepumiem Tu varēsi iegūt reālu 3 latu lielu sarunu kredītu LMT tīkla priekšapmaksas kartēm OKarte vai Amigo. Tā kā konkurence nav liela, prognozēju, ka izsolīto cepumu skaits būs niecīgs. Izoles sākums 20:00, izsoles maksimālais laiks līdz 21:00, izsoles formāts - pārtrauktā, sākumcena 1 cepums, solis 1 cepums.

Uz IZSOLI >>

Pārtrauktā izsole:
Izsoles noteikumi:

(!) Izsolē var piedalīties tikai reģistrētie spoki, kas spokos papildinājuši savas priekšapmaksas kartes un saņēmuši medaļu "Man ir kredīts".

1. Izsoles dalībnieks sola tikai noteiktu soli
2. Izsoles dalībnieks nevar sevi pārsolīt
3. Izsoles izsoles beigu laiks nav zināms. Izsole var beigties jebkurā brīdī. Uzvar tas, kurš solījis pēdējais pirms izsoles beigām.
4. Izsolē ir pieejams čats
5. Piedaloties izsolē tev netiks atņemts neviens cepums, cepumi tiks atskaitīti TIKAI izsoles uzvarētājam tik, cik viņš būs nosolījis!
6. Jebkādas palīgierīces (autoklikeri u.c.) ir aizliegtas! Personām, kas pieķertas neatļautu palīgierīču izmantošanā, dalība izsolē ir aizliegta!
7. Izsoles uzvarētājs saņem balvu personiski, pa pastu balvas netiek izsūtītas.

P.S. Ja vēlies uzzināt par izsolēm un citām aktualitātām ātrāk, seko spokiem: twitter, draugos, seko jacky: twitter, draugos un feisbūkā.

455 42 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

o, spokus jau te dala pa medaļu slāņiem... nākamā izsole būs visiem, kuriem ir Medaļa Rainis, un balvā būs kāds no Raiņa dzejoļu krājumiem emotion

127 4 atbildēt

Neviens jau netraucē visiem TELE2 lietotājiem vienoties kopīgā protestā pie TELE2 biroja ar pieprasījumu sadarboties ar spokiem  emotion  Var uzcelt telti, pieteikt badastreiku, vilkt tukšu zārku utt. - variantu ir daudz :D

97 18 atbildēt

Ibit tvaju maķ,korupcija !

63 2 atbildēt

Es nesaprotu, kādēļ sāka vārīties un noteikt sāks vārīties?! Spoki.lv NAV ES sponsorēts vai tml. sponsorēts, tātad naudiņa pašiem jādabūn un ar reklāmām nav tā, ka pelna spaļiem. Kā arī serveri nav lēti un to uzturēšana nav pa 1sant gadā.

Es tik tā loģiski padomājot uzreiz sapratu, kādēļ tieši tā notiek un kādēļ tieši tā ir. Kādēļ gan būtu jāsāk vārīties par šo. 

Jēēz..

36 1 atbildēt

Labāk būtu izsolījuši to pašu palagu...

31 0 atbildēt

Nē, paldies, man Zelta Haizivs. :)

37 11 atbildēt

ūūū, iespēja pačīkstēt par to, ka man nedod ko un kad vien iegribu! xD

28 2 atbildēt

Šitās visas ģēlas ir tikai O!kartes popularizēšanai... Tā tam būs būt!

21 5 atbildēt

3ls emotion

13 0 atbildēt

Labi, es kā ZZ lietotājs gaidīšu nākamo izsoli....

19 7 atbildēt

Ja būtu Okarte noteikti papildinātu, bet... 

11 0 atbildēt

Ha nesen vēl bija pa 10Ls un tas man patika ka varēj pie 10šuka tikt :D

Bet tgd tikai 3nīts un V.I.P personām :D But still I will join :D

8 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

nav lmt ,nav darīšanas!!

7 0 atbildēt

Atkal komentāri par to, kādēļ ne ZZ. Jūs tiešām nesaprotat, ka tas viss nav tik vienkārši? Jābūt taču līgumam noslēgtam ar operatoru, lai varētu spokos izsolē likt kredītu vai caur savu lapu ļaut papildināt to zvanu kontu..

7 0 atbildēt

izstaaasti cik procentiem no visiem lietotaajiem ir sii medala?

7 1 atbildēt

Tu esi ļauns!

7 1 atbildēt

njā.. protams citiem operātorien nekas nespīd....

12 6 atbildēt

Vēljoprojām kaislības nerimst... vai tiešām jāskaidro vēl un vēl ? OKartei (LMT) ir sadarbība ar spoki.lv, tādēļ viņi spoku lietotājiem piedāvā dažādas akcijas, bet spoki.lv reklamē OKarti. Tas, ka sadarbība ar spoki.lv nav tādiem operatoriem kā TELE2 vai Bite, ir tikai jūsu un jūsu operatoru problēma. Sūdzaties viņiem !

5 0 atbildēt

Komentāru birums ar čīkstošiem komentāriem aprimās... Laikam visi ķērušies no vārdiem pie darbiem un steidz uz LMT apkalpošanas centriem ar vēlmi pāriet uz OKarti emotion

7 2 atbildēt

un zelta zutis atkal paliek bešā

5 1 atbildēt
« 1  2  3 »