local-stats-pixel fb-conv-api

Ieteikums!4

42 0

Ieteikums rakstu autoriem norādīt pareizo kategoriju. Ir neglīti likt auto bildes pie foto galerijām vai kaķīšus pie šoka utt. utjp. Padomā par cilvēkiem, kuriem ir jālabo tavs raksts un jāpārliek kategorija. Kā tu domā, viņiem tavs niks asocēsies ar majpuķītēm vai ar beigtu peli? Visi kategoriju apraksti ir redzami galvenās lapas labajā pusē pie sadaļām.

Raksta pievienošanas noteikumi:

Noteikumi:

1. Lietotājs (turpmāk tekstā "spoks") sniedz patiesu informāciju, kā arī uzņemas atbildību par šīs informācijas patiesumu. Spokam nav jāuzņemas atbildība par nepatiesu un neprecīzu informāciju, ko sniedzis tās pirmavots.

2. Spoks, pilnā apjomā un precīzi pārpublicējot cita autora domas vai ziņas, “pirmautora” lauciņā norāda šī cita autora vārdu un pats ir atbildīgs par to, ka šim autoram nav iebildumu pret viņa raksta pārpublicēšanu spoki.lv.

3. Spoks ievēro principus NO ADS, NO FLOOD un NO NAID, kā arī Latvijas likumdošanu, kas regulē pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu u.c.

4. Spoks pārskata spoki.lv jaunumu lentu, lai pārliecinātos, ka par viņa iecerēto jaunumu nav pastāstījis jau kāds cits. Ja viņam tomēr liekas, ka viņš to būtu varējis izstāstīt foršāk un interesantāk, viņš ir aicināts to uzrakstīt vēlreiz.

5. Spoks atbalsta spoki.lv vēlmi nepārvērst šo vietu miskastē, tādēļ cenšas forši un saprotami rakstīt par interesanto un svarīgo.

Ieteikumi:

1. Ieteikums pie katra video ievietot vismaz vienu attēlu. Tā tu nesadusmosi jau tā noslogotos adminus, kuriem būs jāliek bilde tavā vietā un pārējie neredzēs apkaunojošo attēlu - "Iemāciet mani ieikt bildi!".

2. Ieteikums rakstu autoriem piedomāt pie savu rakstu noformējumiem un censties ielikt vairāk TEKSTA informācijas par publicējamo materiālu. Tā tu ne tikai padarīsi savu rakstu baudāmāku, bet arī saņemsi papildus pozitīvos balsojumus. Turklāt tukši raksti izskatās tik neskaisti.

3. Ieteikums norādīt avotu, kur esi ņēmis materiālu savam rakstam. Tā tu ne tikai izvairīsies no liekām nepatikšnām, iespējams, ka tas izglābs rakstu no dzēšanas.

4. Ieteikums savam rakstam norādīt pareizo kategoriju. Ir nesmuki likt auto bildes pie foto galerijām vai kaķīšus pie šoka utt. utjp.Padomā par cilvēkiem, kuriem ir jālabo tavs raksts un jāpārliek kategorija.

42 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
FaQ avatarsFaQ

Kaķīšus pie šoka :D :D :D

3 0 atbildēt

atbildot uz MiskasteLV komentāru " Kaķīšus pie šoka :D :D :D " nu piemēram tādus bez galviņām pavisam noteikti :D

3 0 atbildēt

jeej, beidzot jackys to sapraataa.

1 0 atbildēt

Noteikumus esmu jau šodien pārkāpis un dažam cieņa cik nu ir ir aizskarta )))) Vajadzēja likt pie šoka un šausmināties kā viņu izķengājuši emotion

0 0 atbildēt