local-stats-pixel fb-conv-api

Ejam shopingot6

35 0
Tev patīk iepirkties? Man arī! Cmoon, ejam! Priecīga ziņa bubuļiem un augstāka līmeņa spokiem. Izcelt rakstu ir aizgājis uz veikalu. Tagad, nopērkot "Izcelt rakstu",  ievadot raksta linku, tu vari izcelt savu rakstu uz augšu, kā arī izcelt to uz augšu un iekrāsot sarkanu uz 24h. Rakstu izcelt var arī ieejot rakstā, kuru gribi izcelt, virs "Neesi skopulis, pastāsti draugam!" tu redzēsi  Izcel rakstu! | Pacel rakstu!  Šajā gadījumā links ievadīsies automātiski.Tāpat ieejot savā profilā>veikals tu vari sapirkties citas, tev vajadzīgās spējas. go go go... :)
Atgādināšu, ka nopērkot spējas "gaišreģis" un "spiegs", balsojumus par saviem rakstiem, komentāriem un privātām galerijām var redzēt savā profilā STATISTIKA>BALSOJUMI.

Krutuma līmeņi. Veikals. Kas ir kas?
Krutuma līmeņi spoki.lv virtuālajā pasaulē parāda tavu attīstību. Gluži kā aug cilvēka mazulis, arī spoks izdzīvo savu virtuālo dzīvi. Aktīvi piedaloties spoki.lv sabiedriskajos pasākumos, atraktīvos un interesantos konkursos, spēlēs, pievienojot rakstus, komentārus vai balsojot, tavs krutums pieaug. Jo krutāks tu kļūsti, jo plašākas iespējas tev paveras. Nedaudz pacietības un tu kļūsi nereāli kruts, kā arī iemantosi apkārtējo spoku cieņu un respektu!
1. Krutuma līmenis (0-100 krutuma punkti, „mošķis”) – Tavi pirmie soļi virtuālajā spoku pasaulē. Sakrājot noteiktu cepumu skaitu, tu vari tos iztērēt veikalā, iegādājoties spēju „Zīmulis”, un nokrāsot savu niku jebkurā varavīksnes krāsā.
2. Krutuma līmenis (101-500 krutuma punkti, „ērms”) – Tavs pirmais sasniegums. Otrajā krutuma līmenī vari iegādāties spēju „Gaišreģis” un redzēt tos spokus, kas nobalsojuši par taviem rakstiem vai komentāriem pozitīvi. To var apskatīties savā statistikā, sadaļā balsojumi.
3. Krutuma līmenis (501-1000 krutuma punkti, „rēgs”) – Turpinās tavs attīstības ceļš. Tagad tu veikalā par saviem nopelnītajiem cepumiem vari nopirkt spēju „Spiegs”. Ar šo spēju tu savā statistikā, sadaļā balsojumi redzēsi spokus, kas par taviem rakstiem vai komentāriem ir balsojuši negatīvi.
4. Krutuma līmenis (1001-2500 krutuma punkti, „bubulis”) – Tu jau esi pietiekami kruts, lai veikalā nopirktu spēju „Neredzamais”. Ar šo spēju tu varēsi pārvietoties pa citu spoku privātajiem profiliem nemanāms un neredzami balsot par viņu rakstiem un komentāriem, t.i. viņi neredzēs kā tu esi nobalsojis. Sākot no šī līmeņa tu vari sākt izcelt savus rakstus, vai izcelt un iekrāsot tos sarkanus.
5. Krutuma līmenis (2501-5000 krutuma punkti, „fantoms”) – Esi sasniedzis piekto līmeni un tagad veikalā vari nopirkt spēju „Autoritāte”. Izmantojot šo spēju tu vari balsot par rakstiem vai komentāriem ar +2. Par katru balsojumu tu un raksta vai komentāra autors saņem divus cepumus un divus krutuma punktus. Kā „fantoms” tu vari arī nomainīt savu veco avatāru uz citu un galvenajā lapā atslēgt tribīne.lv reklāmu. Arī šīs spējas, sākot no piektā līmeņa, var nopirkt veikalā.
6. Krutuma līmenis (5001-10 000 krutuma punkti, „gars”) – Sestajā krutuma līmenī tu vari nopirkt spēju „Orģinālautors”. Aktivizējot šo spēju, tu par katru savu oriģinālo rakstu, video vai galeriju saņemsi +50 cepumus un krutuma līmeņa punktus. Par katru šī raksta pozitīvo balsojumu tu saņem 5 cepumus un krutuma punktus. Esi uzmanīgs! Tiem ir jābūt taviem orģinālrakstiem, raksti nedrīkst būt pārpublicēti no citiem interneta resursiem! Šo rakstu saturs pirms publicēšanas tiks pārbaudīts!
7. Krutuma līmenis (10 001-20 000 krutuma punkti, „spoks”) – Tu esi īsts spoks! Nopērkot spēju „Ekskluzīvais” tu padari savu profilu neredzamu nereģistrētiem lietotājiem. Ar šo spēju anonīmie vairs nevar skatīties tava profila bildes un komentēt tās.
10. Krutuma līmenis (50 001-100 000 krutuma punkti, „visuvarenais”) – Desmitajā līmenī tu vari nopirkt spēju „Izsoļu karalis”. Ar šo spēju, piedaloties izsolēs, tev tērējas par 50% mazāk cepumu. Uzvarot izsolē, tev tiks atskaitīts uz pusi mazāks cepumu skaits nekā tu nosolīji.
35 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
var pa taisno no raksta arī, autom links būs ievadīts jau..
4 0 atbildēt
Kruta emotion
4 0 atbildēt
;)
3 0 atbildēt
zabey, man visu laiku met kautkaadu xujnju, [ neeksisteejosh raksts ]
2 0 atbildēt
Šitā ir laba štelle! :)) ++
1 0 atbildēt

Bet kapēc Krievu Spokos veikals nav tāds pats kā mums tagad?

0 0 atbildēt