local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomas par Megakonkursu4

Laikā, kad rakstu šo rakstu tuvojās otrās nedēļas beigas un spokos lielie gļuki. Vai tie ietekmēs Megas rezultātus šaubos, lai arī neērtības rada, taču vismaz es neprasītu nekādas palīdzības dēļ tā, jo a) Pret daļu tas būtu negodīgi. b) Ja iedotu kaut kādu bonusu par to, tad būtu jādod visiem vienādi un tas neko tieši konkursā nemaina (tiesa šis būtu godīgi kaut vai no tā viedokļa, ka noteikti kādi spocēni vienalga MK dēļ vai prieka dēļ) nevarēja nopublicēt rakstu, nevarēja pačekot utt. Bet kā saka – nevar vienmēr visiem izpatikt un ar šiem pašiem vārdiem sākšu pārdomas par Megakonkursu.

Nevar visiem izpatikt. Nevar ar balvam visiem izpatikt. Liela daļa, kā moderni teikt heito Nintendo Switch, heito metāldetektoru un heito spoku fanu komplektus. Bet tajā pat laikā neaizdomājās par to, ka būtu jāpriecājās, ka vispār ir iespēja nopelnīt balvas. Cik daudzos portālos Latvijā var dabūt balvas par to, ka liec savus rakstus? Vienalga blogveida, video veida utt. ja jau tu to darīji par brīvu, tad kā var strīdēties par to, ka neforšas balvas, tad, kad tev ir iespēja dabūt zināmu naudas summu maksājošas lietas darot to, ko darīji tāpat, tikai varbūt mazliet forsētākā veidā – tas ir masveidīgāk. Ļoti labi daži ir teikusi – nepatīk iegūtā balva – pārdod. Vai uzdāvini. Es domāju mēs jebkurš varam atrast, kādu sava paziņu lokā, kas priecātos par brīvu tikt pie spēļ ukonsoles vai metāldetektora, vai tā paša spoku krekla vai krūzes, kas visticamāk veido tā saucamo fanu komplektu (grūti noteikt, kas tas komplekts ir jo pa gadiem to ir veidojuši arī maisiņi, aploksnes, piekariņi un citas lietas, un vairakas no tām vairs nav pieejamas un nevar zināt vai nav parādījies kaut kas jauns par ko uzzināsim tikai, kad apbalvos uzvarētājus).

Daudziem arī nepatīk raksti, kas tiek likti konkursa laikā un pelna lielākus vai mazākus skatījumus. Bet ja tā reāli paskatās - tiek likts tas, kas tiek likts ikdienā tikai ar “tūningu”, lai sanāktu orgs. Un liks to, kas saņems lielākos skatījumus – ja jau piedalās konkursā kur galvenā balva nāk skatītākajiem autoriem neviens neliks ko ļoti kvalitatīvu un izglītojošu, ja tas nesaņems skatījumus. Kāpēc veltīt 2 dienas rakstam, kurš nopelnīs 300 skatījumus, ja pa to laiku var izcept 5 rakstus, kurš katrs nopelnīs vairāk? Tauta (spoki) pasūta mūziku jeb parāda savu gaumi ar skatījumiem. Ja tev nepatīk tie tekstiņu raksti vai dzeltenā prese vai raksti par seksu un ap to saistītajām lietām – vienkārši neatver rakstu. Jo mazak tos vērs, jo mazāk rakstīs tādus rakstus. Ne tikai konkursa laikā, bet arī ikdienā. Es varu lietot sevi kā piemēru. Man arī ir škrobe, ja es uztaisu rakstu par sportu, kurā ieguldu pāris stundas un to apskatas 200 cilvēki un pēc tam redzu, ka 15 minūšu rakstam ir pusotrs tūkstotis. Bet tādi nu spoki mēs esam – skatāmies to, kas sirdij tuvāks. Iesaku izmēģināt spēkus visiem megakonkursā. Ja arī nesanāks tikt pie balvas – jaunajiem spocēniem, tas var būt labs starta placis iegūt atpazīstamību. Un tiem, kas joprojām saka – raksti sūds, konkursa noteikumi sūds, balvas sūds – esiet laipni aicināti ar saviem piedāvājumiem gan noteikumu ziņā, gan balvu ziņā – neviens neliedz veidot sadarbības utt. Ir jāapzinās, ka balvās var iegūt to ko var iegūt un konkursi kurus rīko pats portāls būs ar portalam izdevīgākiem nosacījumiem. Veiksmīgu Megakonkursu visiem!

105 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Nea man vismaz nav atkars sēdēt visu dienu Spokos un cerēt uz kaut kādiem

plusiņiem, jā senāk bija laiks, tad varēja, a tagad pff, jā raksti ja

laiks, bet liec ko kvalitatīvu un kvalitatīvs raksts prasa laiku un

pacietību.

2 0 atbildēt

Viss par ko citi cepās ir aprakstīts šajā rakstā. 1. Cilvēki kunkst par "sliktam" balvām, kaut arī Nintendo savā ziņā ir jaunākā, dārgākā un multifunkcionālāka konsole kas tagad ir pieejama tirgū... Nepatīk, balva nepiedalies vai tēmē uz ko citu. Es saku, ka man pat etiķis par velti ir garšīgs, ja Nintendo ir par velti kāpēc gan man viņu nemēģināt uzvarēt? 🤔 2. Kontents ir tāds ko patiešām skatās, es esmu pārliecināts ka es un man līdzīgi autori, nav ikdienā tik dīvaini un nogribējušies, ka runā tikai par seksu, slepkavībām un visu pārējo drazu, bet tas jau ir tas ko visi vēlās. 3. Sākumā ir pašam jāaiziet šim ceļam cauri lai saprastu par ko mēs lietotāji ar pieredzi runājam, pirms mūs nomelnot un apsmiet, dažreiz ir jāpaskatās uz to visu no mūsu skatu punkta. Ko var izdarīt tikai tad, ja pats gribi tikt augstā "amatā" spokos un piedalies dažādos spoku rīkotos konkursos.

1 0 atbildēt