local-stats-pixel fb-conv-api

Par Spoki.lv3

Piedalos šajā projektā jau vairāk kā 10 gadus ar dažādiem profiliem, jo 2 reizes esmu dzēsis savu kontu. Kāpēc? Tāpēc, ka portāla 'politika' bija pretrunā ar manu pārliecību.
Tagad esmu BLUSU_KERAJS.

Kādēļ esmu atgriezies?
Tādēļ, ka nevēlējos pamest jauko kompāniju, kas veidoja Spoku kodolu. Tie bija cilvēki, kas spēja bez jebkādas atlīdzības tērēt savu laiku un stāstīt par vērtīgām un interesantām lietām, kuras bija paši veidojuši.

Pirmkārt tas bija dīvainis Jacky. Tie, kuriem nav slinkums papētīt TOP'u tabulas, joprojām atradīs viņu līderu vietā.
Neko sevišķi labu par Jacky nevaru pateikt, jo tas bija visai stūrgalvīgs džeks, ar kuru man nekādi nebija stipri kopīgs viedoklis, bet - viņš bija šīs komūnas līderis. Un to respektēja visi!

Kurš šeit ir līderis tagad? Domāju, ka - neviens.
Jā, ir admins, superadmins vai tml, bet visi šie ļaudis ir tikai klerki, kas izpilda nišas produkta pārraudzību. Direktoriņi.

Šodiem, skatos - no jauna nav pievienots neviens 'raksts'!
Gandrīz visi, kas ir pievienoti iepriekšējā nedēļā - ir mēsli! Katrā ziņā, nekas tāds, kas varētu piesaistīt jaunus dalībniekus šim portālam, vai kā viņu tur sauc. Tātad - projekts iet uz beigām.

Skumji!

Ko es ar šo tekstu vēlējos pateikt?
Nebūšu īpaši sarūgtināts, ja kādu dienu https//spoki.lv man atbildēs - serveris neatbild. Protams, būs nedudz žēl pazaudēt to informāciju, kur ar saviem kontiem šeit esmu ielicis, bet - tāds ir liktenis.

Tas būs bijis laiks, kas ir pagājis, un vairs nebūs.

Nu, ko - "admini" - žigli rediģējiet šo tekstu, jo jūs taču ziniet labāk, kā ir jāizpaužas!

81 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Secinājums viens - spoki.lv pamazām iet uz pazušanu. emotion

11 0 atbildēt

Beigas nav tālu. Portāla lietotāju tik pat kā nav.

https://a.d-cd.net/GkAAAgD32OA-960.jpg

9 0 atbildēt

Galvu augšā! Hei, hei! Vai redzat to rozā mākoņa maliņu? Tur aiz mākoņiem ir saule. Vai dzirdat spārnu vēdas? Tur gaisā ir putni. Vai sasmaržojat dīgstošo zāli un pumpuru aizmetņus? Pavisam drīz jau pavasaris!!! ✨👏🌺🌸🥀💖💖💖

8 0 atbildēt