local-stats-pixel fb-conv-api

SPICE- mana pieredze!30

472 5

iesākumam pastāstīšu, ka šo rakstu taisu, lai dalītos savā pieredzē, nevis lai kādam mācītu dzīvot,ko aizrādītu, vai tamlīdzīgi.

vai nosodīt mani, vai paslavēt, tāir jūsu izvēle!

iespējams, ka komentāros neatbildēšu.

viss sākākās tālajā, neatceros, kurā gadā.. :D 6-8 gadi atpakaļ

latvijā šis sūds vēl nebij nopērkams uz katra stūra.

neatminos gan, kur es dzirdēju par tādu, bet biju dzirdējis. tākā uz katra stūra nebij pa bodītēm, nācās pasūtīt.

toreiz paciņās bij sapakots pa 3 gramiem, un salīdzinot ar mūsdienām, maksāja dārgi, 15 lati par paciņu.

tā nu pasūtiju jo gribējās iz'mēģināt visu.

paciņas saturs saldi smaržoja, nedaudz uz medus pusi, konsistence tāda dīvaina, mazliet atgādināja etiķkoka sēkliņas- tādi gabaliņi ar vieglu pūciņu pa virsu.

sēdējām, kurijām ar draugiem. efekti nu gluži kā gānītim- neliels dullums galvā, liela apetīte, miegs nāk virsū, kā traks uun visbeidzot lielā jautrība- smējāmies par visu, ko redzējām.. (tagad spice kurītāji izskatās pēc zombijiem, kuri neko nesaprot, ļoti iespējams, ka pavisam savādāks sastāvs. )

atceros, ka bij pat viens vakars, kad kurijām gan gānīti, gan spice, gan salviju vienu pēc otra.

nezinu, kāpēc visiem rodas tā lielā atkarība, jo man tādas nav un nav bijušas, noteikti atkal pie vainas ir sastāvs, kas ļoti iespējams kādreiz bij savādāks..

tā nu uzkurijām un metām to štelli pie malas, tas notika kaut kā automātiski, pat neiedziļinoties, vai kurijot to ir kādi riski, vai nē.

tagad skatoties un lasot ziņas, nesaprotu, kas cilvēkiem ir galvā? kāpēc visi, kas kurī saprot, ka tas ir tāds sūds, bet turpina to darīt?

mēs pārsvarā kurijām 3, vai 4 cilvēki un nevienam no mums vairs nav vēlmes pēc viņa, ļoti iespējams, ka tāpēc, ka tad viņu nevarēja tik brīvi nopirkt un tagad visiem ir darbs, un ja ir vēlme, nopērkam normālu mantu..

esmu pret šo sūdu, lai gan no pieredzes nevaru neko sliktu teikt.. nu pilnīgi neko..

bet skatoties, kas tagad notiek, pārņem šausmas. nelepojos ar to, ka esmu pāris reizes uzvilcis spice, bet arī to neslēpju.

spoki pret Spice! dedzinam tās būdas!

472 5 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

ja sākumā šitie bija kaut necik "tīri" no sūdiem, tad tagad viss ir aizliegts tik tālu, ka nekas cits kā acetonā mērcētu tēju pārdot neatliek... nedz acetonu, nedz tēju pārdot neaizliegs emotion

21 0 atbildēt

Normāls viedoklis no personīgās pieredzes, emotion

17 0 atbildēt

Spice ir dabīgā atlase , cilvēki , kuri smēķē to sūdu , nav perspektīvas personas . emotion

13 1 atbildēt
Pēc tava rakstītā vairāk liekas kad pīpēji zālīti.
5 0 atbildēt

Es nokuriju astoņus ar pus mēnešus un vairak negribu ,un ienistu spaisy .

Tagad esmu pret viņu.

4 0 atbildēt

Tur jau ta lieta ka tas ir sen , kad zale bij zalaka un saule siltaka...

Tu to dariji ar draugiem, nevis katru dienu un tik domaji ka dabut nakamo devu...Ari zales pipesana ir dazada, citam to vajadg  piepet ik pec paris stundam, cits to dara koapa ar draugiem reizi menesi... Tas ir atkarigs no katra induvidali...

Tavam rakstam nav ne vainas , bet sads rakst nevar palidzet citiem, jo Tev te beidzas vis skaisti un jauki...Tatad ne jau visiem ir lemts mirt no spaisa, kadel lai es nevaretu kurit, jo tev tak nekas nenotika...

3 0 atbildēt

vai tik tevis aprakstītais nebij tas pūkainītis :D , vismaz pie mums tā sauca viņu.. atceros arī es ka pirms kādiem 6 gadiem tiku ko tādu kurījis un vnk pārāk hardcore nonesa ,bet katrā gadījumā uz slimnīcu ne es ne mani draugi nekad netika nogādāti,bij vēl tāda štelle kā alarma... ehh kur tie laiki :D tgd gan tik pa retam zaļo uzvelku...

1 0 atbildēt
Agrāk jau spaisu mēģināja izveidot līdzīgu marihuānai, taču tagad visiem ir dziļi po*** un liek visu, lai tikai cilvēks apdolbītos un kļūtu atkarīgs. Tas ir bizness un tirgotāju nosodīt nevajag, vajag nosodīt pircēju, jo viņam ar varu plaušā neko nebāž, kā arī peļna ir normāla. Viena iepakojuma vidējā cena ir divi centi, taču tirgo pa trīs eiro un apgrozījums viņiem nav tikai 100 pircēji dienā.
1 0 atbildēt

Tak pisies dirsā spaiseri " nomirsti ".

0 0 atbildēt

Labāk samaksā vairāk un uzpīpē norm mantu.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

kavaslapa- ok tupeni pec paris gadiem, kad noliksi karoti par 1 sabiedriibas lohu buus mazaak.

0 0 atbildēt

Policija varētu uzrīkot reidu, rekur raksta autors tipisks narkata, emo, visu ko pamēģinājis, zālīti raslabonā kurinājis utt. emotion

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

tagad bieži runā par šito ''spaisu''

0 0 atbildēt

Arī es kadus 7 gadus atpakaļ no herbalclub.lv pirku spaisus pa 3g-20ls un efekts bija tik tuvu gandžai , patiešām patikamas halucinācijas un izjūtas , tagad tās vielas jau sen ir modificētas tik tālu dēļ aizliegumiem ka tagadējie spaisi pēc diviem dūmiem var tevi nogalināt.

1 1 atbildēt

Ja cilvēks ir ''EMO'' tas nenozīmē ka viņš pīpē spaisu. 'Lego'' ir legals, tātad tā ir paša cilvēka izvēle viņu vainu pīpēt vai tīrīt ar viņu ūdenspīpes.(dzirdēju ka tas esot efektīvi.)  + Cilvēks var nebūt debīls, ja viņš pīpē spaisu, to var arī darīt dažādi - vai nu slapstoties pa stūriem un pēctam kreatoties pūlī ''origo'' vai samesties aizbraukt uz parku,jūru vai mežu un to visu darīt pa mierīgo.

Ja cilvēks negribētu pīpēt viņš nepīpētu.

0 3 atbildēt

Sie stasti ir drosvien izveidotoja kautkadas uzstraukusas mates. Radi bildes tad ticesim

0 12 atbildēt

Spice kuriit tas ir moderni un iesaku visiem :) dzive super kad ir kautkas tads pieejams

1 25 atbildēt