local-stats-pixel fb-conv-api

Kā zināt, ka bērns ir 'uz spaisa' ?12

30 5
Agresīvs, lēnīgs, ļauns? Ka zinat ka berns lieto spaisu ?
30 5 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

jus visi esiet pilnigi idioti.

ir cilveki kuri njem spaisu lidz uz majam, un pipe to tur vienatne.

Un vecaki pat to nepamana.

Šīs ir tikai jusu stulbas iedomas un fakinie suņu murgi.

6 0 atbildēt
BVB avatarsBVB

jūs neko nezināt

2 0 atbildēt

Lai cik ļoti spaiss ir bīstams u. tml., narkoloģe Stirna tomēr ir visdumjākā šīs profesijas pārstāve Latvijā. Kā jau saka, tie dumjākie savu viedokli bļaus visskaļāk, viņa ir lielisks piemērs. Ka tik visiem medijiem izstāstīt savas pasaciņas, lai gan realitātē, visdrīzāk pati nav saskārusies ar šo substanci un pilnīgi neko nezina, tik pelna naudiņu par murgojumiem.

 

Augu maisījumiem piejauc narkotiskās vielas? Sintētiskos kanabinoīdus? D'oh. Augu maisījums nav tas, kas ir svarīgākais tajā substancē. Augiem tur vispār maz sakara, tie tur ir, lai būtu ko dedzināt, uz tiem smidzina spaisa vielas, jeb sintētiskos kanabinoīdus (piezīme - minimāls sakars ar marihuānu, lai gan tagadējām spaisa vielām nav pilnīgi nekāds sakars ar zālīti un tā ir neizdevusies parodija). Pēc Stirnas teiktā, "tīrs" spaiss ir parasts augu maisījums bez jebkādām narkotiskajām vielām, kāds vispār sakars?

 

Nezinu arī, kur viņa ņem idejas par to, ka kāds liek amfiku un citas vielas klāt. Tas nav finansiāli izdevīgi dīleriem, jo viņi liek dārgu vielu klāt lētai vielai, kura jau pati par sevi ir pietiekami atkarību izraisoša. Plus, amfetamīnu neuzņem ar smēķēšanas metodēm, tas nav efektīvi un būtu pilnīgs idiotisms no narkodīlera puses. Stirna pilnīgi neko nejēdz no narkotikām, kas ir viņas vienīgais darbības lauks.

 

Acīmredzot naudas zagšana, jauni draugi un naksņošana ārpus mājām ir spaisa lietošanas pazīmes... vai arī bērnam ir pārādījušies jauni draugi, vienkārši? Un naudas zagšana ir problēma pati par sevi, ko jāizrunā ar savu bērnu, varbūt kabatas naudu nedod sīkajam pietiekami daudz, tāpēc viņš, vēl muļķītis, domā, ka neviens nepamanīs, ja viņš kaut ko "aizņemsies". Tagad visiem vecākiem jādomā, ka kāda no šīm pazīmēm uzreiz nozīmē, ka bērns ir narkomāns? Šis ir spaisa "Reefer Madness".

 

Var spaisu uzpīpēt un tad nepīpēt. Tur pat nav jēgas neko argumentēt, šai narkoloģei laikam saskarsme ar spaisa lietotājiem un šīm vielām ir mazāka nekā jebkuram ierindas pilsonim.

 

Šizofrēniju nav iespējams iegūt no narkotikām. Tā veidojas vairāku kopēju faktoru iedarbībā, galvenais faktors ir ģimenes vēsture ar šo slimību. Nav iespējams no viena spaisa kāša iegūt šizofrēniju, lai gan, nav noliedzams, ka ir iespējama psihozes epizode (neizklausas ticami, drīzāk ir kā ar alkoholu, ka hroniska lietošana var izraisīt psihozes).

 

Kāpēc viens teksts tiek divas reizes atkārtots? Jocīgi.

1 0 atbildēt
Tad kad bērns ir narkoloģijas nodaļā.
0 0 atbildēt
Bljee nu ka no ta mesla var palikt atkariigss??? Kaaa???
0 0 atbildēt

Tas ir nepareizs uzskats, ka var uzpīpēt un tad vairs nepīpēt. Arī spaiss nav tā viela, kuru palieto un vairs nelieto. Ja ir sākts, tad atkarība veidojas ātri un tik vienkārši no tās atteikties nav iespējams ----- Diršana pilnīga par to es ielikšu mīnusu !!!

0 3 atbildēt

lasot rakstus un skatoties bildes liekas ka visa latvija sez uz kkada savadaka SPICE.

Lietoju so dranki samera biezi un jau vairak neka 5gadus vienigais ir paslikltinajusies atmina...

 

1 9 atbildēt