local-stats-pixel fb-conv-api

zvaigžņu vilki11

38 2

spēle diezgan augstā līmenī. ja meklējat iespaidīgu kauju skatu uz kosmosa ainavas fona, šī spēle domāta jums. lai arī spēlētāja kontrolētie spēki ir salīdzinoši nelieli, 6 iznīcinātāji, taču brīžos kad vajag to nelielo impulsu ko var radīt tikai metoties kaujas virpulī un vērojot kā aiz vadošo sešu iznīcinātāju vada aizlido sabiedroti algotņu spēki pieejami grupējumi kas piedāvā savus pakalpojumus par nelielu samaksu.

protams, dodoties kaujā var piesegt savus spēkus ar mothership, kurš šajā spēle nedz bruņojuma nedz kaujas spēju ziņā neatpaliek ( pat pārspēj ar vairogu un korpusa noturības efektu ) no daudz ātrāka un tīru nāvi nesoša iznīcinātāja.

brīžos kad ar iznīcinātāja ložmetējiem, lāzeriem un kinētiskajiem lielgabaliem nepietiek ir pieejamas gan torpēdas, gan raķetes, gan raķešu kompleksi

un neaizmirsīsim par aizsardzību. jebkuram iznīcinātājam var tikt pievienota viena vai vairākas sistēmas. pretraķešu, vairoga pastiprinātāji, dzinēja vilkmes palielinātaji un pat kamuflāžas moduļi.

kas šo spēli nošķir no lidojuma simulācijām un stratēģiskajām spēlēm?

pirmkārt, pilota uzbūves sistēma. pilotu spējas jau sākotnēji ir sadalītas viņu klasēs, pilots ar inženiera klasi būs īsts tanks, viņš spēs atjaunot sava iznīcinātāja sistēmu darbību un vairogus daudz ātrāk kā jebkurš cits. pilots kura klasi var raksturot kā raķešu speciālists būs īsts nāves nesējs pretinieka smagajiem kuģiem, transporta kuģiem, un lēnākiem kuģiem.

otrkārt

jājautā, vai jebkad ir bijis tā ka gribās teikt, ja man būtu šī pretinieka ierocis...

nu redz, star wolves to pamanīja , un uzlaboja. iznīcinot pretinieka iznīcinātāju jūs varat iegūt savā īpašuma vienu vai vairakus viņa ieročus, kādu no sistēmām, vai raķetes. dažus ienaidniekus ( neteikšu kurus ) iznīcinot iespējams savā īpašuma iegūt pat iznīcinātāju kā tādu.
 nemocīšu ar saviem tekstiem, izbaudiet attēlus.

« 1  2  3 »
38 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

diezgan izsmeļošs

3 0 atbildēt

varétu papromét emotion

3 0 atbildēt

10 bilde.pasivas vai masivas?

3 0 atbildēt

nez ta jau labaak eve online speeleet...

1 0 atbildēt

retardi

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt