local-stats-pixel fb-conv-api

powerplaymanager4

9 8

Ta ka mans 1 raksts bija S**s, tadel es vinu izlemu mazliet izpuskot lai varetu saprast emotion

Cerams jums patiks! emotion

Šis raksts ir par internet spēli.! Mājas Lapa   http://www.powerplaymanager.com/r289506

Kur izveidot savu komandu no piedāvātajām spelem! 

Paslaik pieejami hokejs un futbols.

Daudz neliksu ieliksu galveno! Sory par bilžu izmeru bet lielakas nevareju dabut.! emotion

Sis raksts ir par hokeju-


-Spēlēšanas sistēma

Sezona

-Katra sezona PowerPlay Manager ilgst 16 nedēļas, jeb precīzi 112 dienas. Vispirms tiek aizvadīta regulārā sezona, kas ilgst 13 nedēļas, kuru laikā katra komanda aizvada 38 regulārās sezonas spēles. Katrā līgā ir 20 komandas. Regulārās sezonas spēles notiek pirmdienās, trešdienās un piektdienās. 

     - Pēc regulārās sezonas 8 labākās komandas kvalificējas izslēgšanas spēlēm par 1.-8.vietu. Izslēgšanas spēļu dienas ir piektdiena, pirmdiena, otrdiena un trešdiena. Izslēgšanas spēles tiek spēlētas sērijā līdz divām uzvarām, līdz tiek noteiktas galējās komandu pozīcijas. Tas nozīmē, ka komandas, kas izkrīt ceturtdaļfinālos vai pusfinālos, turpina izslēgšanas spēles, līdz nosaka savas galējās vietas.Playoff spēļu uzvarētājs tiek paaugstināts uz augstāku līgu. Otrās vietas ieguvējs spēlē paaugstināšanas spēles. 

     - Komandas, kas ieņems 9. līdz 16.vietu pēc regulārās sezonas, aizvadīs izslēgšanas spēles par galējo vietu sadali. Šīs izslēgšanas spēles ir ļoti svarīgas, jo komandas, kas ieņems 13. līdz 16.vietu, cīnīsies ar zaudējušajiem finālistiem no zemāku divīziju līgām, lai novērstu atkrišanu uz zemāku līgu līmeni. 13. vietu ieguvusī komanda kā likums pārejas spēlēs sacenšas ar finālistu no līgas ar augstāko kārtas skaitli. Ja komanda, piemēram, spēlē līgā II.3, tā spēlēs ar finālistu no līgas III.12. Savukārt 16. vietas ieguvēja no līgas II.3 spēlēs ar pretendentu no līgas III.9. 

 

 

-Spēlētāji

-Prasmes
     Visnozīmīgākās spēlētāja īpašības ir viņa prasmes. Katram spēlētājam ir septiņas pamata prasmes: Vārtsardzība, Aizsardzība, Uzbrukums, Metiens, Tehnika, Piespēles, Agresivitāte. Katrai no šīm prasmēm ir sava kvalitāte, kura ir iedzimta un karjeras laikā nemainās. Tu vari redzēt precīzas prasmju kvalitāšu vērtības tikai spēlētājiem, kurus ir izpētījuši tavas komandas izlūki no tava personāla vadības un ekonomikas departamenta. Prasmes kvalitāte norāda to, cik labi spēlētājs spēs attīstīt konkrēto prasmi.

 

 

-Tirgus

     -Ja tu vēlies pastiprināt savu sastāvu ar noteikta tipa spēlētāju, vai ja tev vajadzīgs personāla darbinieks, tirgus dod tev iespēju vajadzīgos cilvēkus atrast. Tirgus strādā kā izsole, kur cīņā par spēlētāju vai darbinieku uzvar menedžeris, kurš sola maksāt vairāk par pārējiem. Ja kāds izsūta jaunu piedāvājumu tirgū, un līdz solīšanas termiņa beigām ir palicis mazāk par vienu minūti, tad beigu termiņš tiek pagarināts par vēl vienu minūti. Pēc beigu termiņa spēlētāja vai darbinieka pāreja tiek veikta vienas stundas ietvaros, kas nozīmē, ka tu saņemsi spēlētāju vai personāla darbinieku īsi pēc beigu termiņa.

-Sadaļas

    - Svarīga hokeja kluba daļa ir tā sadaļas. Spēlē ir septiņu veidu sadaļas. Sākumā katra kluba katra no sadaļām ir attīstīta līdz pirmajam līmenim. Katram sadaļas veidam ir 15 līmeņi, un jo augstāks ir attīstības līmenis, jo augstākas kļūst sadaļas uzturēšanas izmaksas. Būvniecības laiks un izcenojums palielinās ar katru attīstības līmeni. 

Sadaļu veidi

-Treniņu laukums - Treniņu laukums nodrošina apstākļus, kuros spēlētāji var trenēties, lai progresētu meistarībā cik efektīvi vien iespējams. Tu vari nolīgt darbinieku - treneri, lai uzlabotu treniņu laukuma efektivitāti. -

Atjaunošanās zona - Spēles ir nogurdinošas. Spēlētāji, pēc tām, ir noguruši un nespēj pilnvērtīgi trenēties. Šo problēmu var atrisināt uzlabojot atjaunošanās zonu. Vari arī nolīgt darbinieku - fizioterapeitu lai uzlabotu atjaunošanās zonas efektu. -

-Personāla vadības un ekonomikas departaments - Šīs sadaļas pienākumos ietilpst vieglākas sarunas ar sponsoriem, ražīgāka suvenīru pārdošana, labāku darbinieku nolīgšana vai ātrāka savas un citu komandu spēlētāju izlūkošana. Lai palielinātu sadaļas ietekmi uz darbiniekiem un ekonomiku, jūs varat nolīgt darbinieku - menedžeri.

-Uzturēšanas centrs - Katra arēna visā pasaulē laika gaitā nolietojas. Lai samazinātu arēnas uzturēšanas izmaksas un lai novērstu lielākus huligānu izraisītos bojājumus, tev jāizveido uzturēšanas centrs. Tu vari nolīgt darbinieku - arēnas uzraugu, lai palielinātu uzturēšanas centra efektivitāti.

-Izglītības centrs - Ja tu vēlies, lai tavi darbinieki turpina progresēt zināšanās un treniņos, tev jāiegulda izglītības centra izveidē. Tu vari noalgot darbinieku - lektoru, lai palielināt izglītības centra ietekmi. -

Sporta akadēmija - Tavas sporta akadēmijas līmenis nosaka, cik veiksmīgi tava komanda spēj izaudzināt junioru vecuma hokejistus. Jo augstāks ir akadēmijas līmenis, jo vairāk junioru tiks izaudzināti un labāk tie būs sagatavoti. Arī vecāki spēlētāji no tavas komandas var doties uz sporta akadēmiju uz nometnēm, kur tie ātrāk uzlabos savas prasmes. Tu vari nolīgt darbinieku - sporta direktoru, lai palielinātu sporta akadēmijas efektivitāti.

-Medicīnas centrs - Savainojumi ir liela neveiksme katrai komandai. Lai pazeminātu iespēju spēlētājiem savainoties, un lai paātrinātu ārstēšanās pēc savainojumiem procesu, tu vari izveidot medicīnas centru. Tu vari nolīgt darbinieku - ārstu, lai palielinātu medicīnas centra efektivitāti.

Par futbolu-

 

Spēlēšanas sistēma


Sezona
     Katra sezona ilgst 16 nedēļas, jeb precīzi 112 dienas. Katrā līgā ir 22 komandas, tāpēc sezonā ir 42 regulārās sezonas spēles. Regulārās sezonas spēles notiek otrdienās, ceturtdienās un svētdienās. 

     Līgas čempions tiek paaugstināts uz augstāku līgu. Otrās vietas ieguvējs spēlē paaugstināšas spēles. 


 

Spēlētāji


-Prasmes
      

Visnozīmīgākās spēlētāja īpašības ir viņa prasmes. Katram spēlētājam ir deviņas pamatprasmes: vārtsardzība, aizsardzība, saspēle, uzbrukums, sitiens, piespēles, tehnika, ātrums un spēle ar galvu. Katrai no šīm prasmēm ir sava kvalitāte, kura ir iedzimta un karjeras laikā nemainās. Tu vari redzēt precīzas prasmju kvalitāšu vērtības tikai spēlētājiem, kurus ir izpētījuši tavas komandas izlūki no tava personāla vadības un ekonomikas departamenta. Prasmes kvalitāte nosaka spēlētāja iespējas uzlabot attiecīgo prasmi. Maksimālais vienas prasmes lielums spēlētājam ir 655. 

-prasmju raksturojumi:

Vārtsardzība: Šo prasmi izmanto tikai vārtsargi. Tā parāda vārtsarga spēju atvairīt vārtos raidītās bumbas. Augsta šīs prasmes vērtība ļauj vārtsargam nodrošināt labu atvairīto sitienu procentu.

Aizsardzība: Šo prasmi izmanto visi spēlētāji (izņemot vārtsargu), lai neļautu pretiniekam radīt vārtu gūšanas iespējus un gūt vārtus. Galvenokārt to izmanto aizsargi, taču tā noder arī pussargiem un uzbrucējiem. Pussargi to izmanto biežāk nekā uzbrucēji.

Saspēle: Šo prasmi izmanto visi spēlētāji, izņemot vārtsargu. Spēcīga spēle laukuma vidusdaļā bieži vien izšķir spēles iznākumu. Galvenokārt to izmanto pussargi, taču tā noder arī aizsargiem un uzbrucējiem.

Uzbrukums: Uzbrukums ir prasme, kas atspoguļo spēlētāja panākumus šajā spēles aspektā. Tas rāda, cik bieži spēlētājs spēj radīt vārtu gūšanas momentus un to, cik bieži izdevīgā situācijā tas sitīs pa vārtiem. Spēlētāji ar zemāku uzbrukuma prasmi labāk piespēlēsnekā sitīs pa vārtiem. Tā galvenokārt ir uzbrucēju prasme, taču kā papildprasme nepieciešama arī pussargiem un aizsargiem. Šī prasme ir svarīgāka pussargiem nekā aizsargiem.

Sitieni: Sitiens ir svarīgs jebkuram spēlētājam, kurš nokļūst vārtu gūšanas situācijā. Jo augstāka ir šī prasme, jo lielāka varbūtība, ka spēlētājs gūs vārtus. Visbiežāk pa vārtiem sit centra uzbrucēji, taču sitiena prasme ir svarīga arī brīvsitienos un soda sitienos. Zināmā mērā šī prasme iespaido augstās piespēles kvalitāti, kā arī piespēles ar brīvsitieniem un stūra sitienus.

Piespēles: Futbolu nevar spēlēt bez labām piespēlēm. Katram spēlētājam tai skaitā arī vārtsargam, ir jābūt prasmei labi piespēlēt. Šī prasme vissvarīgākā ir centra pussargiem. No otras puses, tā nav tik nepieciešama vārtsargiem un centra uzbrucējiem. Piespēles spēlētāji izmanto centrējumiem, soda sitieniem un stūra sitieniem.

Tehnika: Šī prasme tiek izmantota vairākos gadījumos. Tā ir nepieciešama visiem spēlētājiem ieskaitot vārtsargus. Tehnika atspoguļo spēju driblēt ar bumbu vai apspēlēt pretinieku ar māņkustībām. Spēlētājiem, kuri izpilda brīvsitienus, tā atspoguļo arī sitiena tehniku un zināmā mērā - arī soda sitienus. Vārtsargam tehnika nepieciešama, lai prasmīgāk notvertu bumbu. Spēlētājiem, kuri izpilda stūra sitienus vai augstās piespēles, arī ir nepieciešama sitiena tehnika. 

Ātrums: Ātrums ir nozīmīgs spēles komponents. Var sacīt, ka spēlētāji flangos ātrumu izmanto vairāk nekā centra spēlētāji. Ātrumu izmanto arī vārtsargi, lai spētu strauji reaģēt uz pretinieku augstajām piespēlēm vai sitieniem. Ātrums ir svarīgs spēlētājam, kurš izpilda augsto piespēli un zināmā mērā - arī spēlētājam, kurš uztver bumbu pēc šīs piespēles.

Spēle ar galvu: Futbols nav iedomājams bez spēles ar galvu. Šī prasme tiek izmantota uzbrukumā, aizsardzībā un reizēm arī, veidojot saspēli. Centra aizsargi izmanto šo prasmi, lai neitralizētu pretinieku bīstamās augstās piespēles, savukārt uzbrucēji cenšas pārvērst šīs augstās piespēles vārtu guvumos un tādās reizēs liek lietā galvu. Centra uzbrucējiem ir vislabākās iespējas gūt vārtus ar galvu. Vārtsargiem šī prasme atspoguļo spēju reaģēt uz pretinieku augstajām piespēlēm, tāpēc nebūs prātīgi novērtēt šo vārtsarga prasmi par zemu. 

 

Stadions


     Sākumā katram klubam ir neliels stadions ar 400 skatītāju vietām - visi sektori ir attīstīti līdz pirmajam līmenim, bez sēdvietām. Stadionam ir 8 sektori, kas apzīmēti ar burtiem no A līdz H. Katrā sektorā tu vari būvēt atšķirīgu tribīni ar atšķirīgām izklaides vietām.

 

Turnīri


Nacionālais kauss
     Nacionālā kausa izcīņa tiek spēlēta pēc vienas izslēgšanas spēles principa. Spēļu diena ir piektdiena. Maksimālais komandu skaits, kas var piedalīties Nacionālā kausa izcīņā no vienas valsts (vai pasaules līgas), ir 16 384. Nacionālā kausa izcīņā nav mājas laukuma priekšrocību, un ienākumi no biļešu tirdzniecības vienādās daļās tiek sadalīti starp abām komandām. Komandas, kas zaudē pusfinālā, spēlē par trešo vietu. 

-Kredītu turnīri
    

- Kredītu turnīri ir turnīri, kuros iespējams iegūt kredītus. Katra komanda, kas piedalās šādos turnīros, maksā dalības maksu. Dalības maksas lielumu nosaka kredītu turnīra veidotājs, un no dalības maksas kredītiem tiek veidots balvu fonds. Kopējais iemaksāto kredītu skaits tiek samazināts par 10% turnīra apkalpošanas vajadzībām. Balvu fonds tiek sadalīts starp turnīra pirmo vietu ieguvējiem atkarībā no formulas, kādu noteicis turnīra veidotājs. 

Dazas bildes.! Diez ko labas nebus!



9 8 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

spēle ir sū _s

0 2 atbildēt

Neesmu spēlējis, un nespēlēšu, jo gandrīz visas menedžera spēles ir ātri apnīkošas.

0 6 atbildēt