local-stats-pixel fb-conv-api

iOS nedienas turpinās, šoreiz iPhone 4S problēmas ar SIM4

Tā vien sāk šķist, ka iOS 5.0.1 atjauninājums, kuram vajadzēja uzlabot iPhone viedtālruņu akumulatoru darbības laiku ar vienu uzlādes reizi, ir sagādājis vairāk problēmu nekā labuma.

Pēc atjauninājuma uzinstalēšanas vairāki iPhone 4 un 4S īpašnieki sūdzējās, ka akumulatora darbība laiks ar vienu uzlādes reizi ir nevis uzlabojies, bet pat pasliktinājies. Šobrīd arī tiek ziņots par jaunākā Apple viedtālruņa, iPhone 4S problēmām ar SIM kartes darbību, nereti tiek parādīti tādi ziņojumi kā “Invalid SIM” un “SIM Failure”.

Lieki piebilst, ka ar šādām SIM kartes darbības kļūdām, nav iespējams pilnvērtīgi izmantot ierīces pamatfunkcijas, piemēram, zvanīt un saņemt zvanus, sūtīt/saņemt SMS vai sērfot mobilajā internetā.

Pagaidām nav zināms risinājums šai problēmai, taču tā ir diezgan izplatīta, Apple atbalsta forumā kāda lietotāja izveidotā tēma ir skatīta jau vairāk kā 40 tūkstošus reižu.

36 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://boot.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Un tās nebūt nav pirmās telefona kļūdas, kas liecina par to, ka cilvēki no kļūdām nemācās un kā muļķi nopērk jaunākās paaudzes telefonus ar domu, kad šiem viss būs ideāli. Tagad secinu to, kad šos lieto tikai pusaudži, kuriem patīk, kā viņu čomi lūdzās, lai iedod paspēlēt.

8 0 atbildēt

i-shit paliek aizvien shitīgāks :D

1 0 atbildēt

bļe man poh man patīk iphone :)

0 0 atbildēt

Vēl viens iemesls kapēc man netīk Apple telefoni...

1 2 atbildēt