local-stats-pixel fb-conv-api

ferma...! atkal cepas !10

30 4

Kad sociālā portāla „Draugiem.lv” interaktīvās spēles „Ferma” dalībniekiem tika piedāvāts izmantot DnB NORD Bankas pakalpojumus, jaunajai iespējai pirmās stundas laikā pieteicās teju 28 tūkstoši „fermeru”. Šis ir viens no labākajiem pirmās stundas rezultātiem „Draugiem.lv” piedāvātajiem produktiem.

Aizņemties vai noguldīt spēlē izmantojamo virtuālo naudu DnB NORD Bankā „Fermas” dalībnieki var kopš 13.jūlija pēcpusdienas. Kopumā pirmajā diennaktī DnB NORD Bankas pakalpojumus sāka izmantot 59 tūkstoši „fermeru”.

Lielākā daļa spēles dalībnieku savus līdzekļus ir ieguldījuši, bet saimniecības attīstībai naudu aizņēmušies 33%. Kopējais noguldījumu skaits pirmajā dienā bija 82 tūkstoši, aizņēmumu – 27 tūkstoši. Daudzi lietotāji ir izveidojuši vairākus noguldījumus uz dažādiem termiņiem, un līdzīga situācija ir arī aizņēmēju vidū.

„DnB NORD Bankas pakalpojumi „Fermā” līdzinās komercbanku darbam reālajā dzīvē. Ja spēles dalībnieks naudu ir noguldījis, tad viņš saņem procentus un tādējādi gūst apliecinājumu, ka noguldījums ir izdevīgs peļņas gūšanas veids. Savukārt, ja cilvēks naudu aizņēmies, tad viņam tā jāatdod. Tādējādi caur spēli iespējams ļoti plašai auditorijai, tostarp arī gados jauniem cilvēkiem, skaidrot komercbanku darbības pamatprincipus un atbildīgas aizņemšanās nozīmīgumu,” norāda Teika Lapsa, DnB NORD Bankas sabiedrisko attiecību vadītāja.

„Fermas” virtuālo naudu DnB NORD Bankā iespējams noguldīt uz procentiem no vienas līdz septiņām dienām. Jo ilgāks noguldījuma termiņš, jo lielāki peļņas procenti. Uz tādu pat termiņu naudu var arī aizņemies, un – jo ilgāks līdzekļu atdošanas termiņš tiek izvēlēts, jo lielāki procentu maksājumi. Spēlētājiem, kuri naudu nav atmaksājuši, tiek liegta iespēja nokļūt nākamajā „Fermas” līmenī.

„Fermas” izstrādātāji atzinīgi novērtē DnB NORD Bankas drosmīgo soli piedalīties šajā spēlē. „Abām pusēm tas ir bijis līdz šim nepieredzēts projekts, un kopā esam to veiksmīgi realizējuši. No lietotājiem saņemam labas atsauksmes par interesantās, reāliem bankas pakalpojumiem pietuvinātās iespējas piedāvāšanu. Mums pašiem ir interesanti īstenot idejas, kādas līdz šim vēl nav bijušas Latvijas tirgū, un tādēļ jo īpaši priecājamies par DnB NORD drosmīgo soli,” saka Iveta Ozola, „Draugiem.lv” „Brain Solutions” projektu vadītāja.

DnB NORD Bankas pakalpojumi „Fermā” būs pieejami līdz 13.septembrim. Spēlē „Ferma” piedalās ap 40% no „Draugiem.lv” dalībnieku. „Fermas” bankas pirmās darbošanās diennakts statistika liecina kopš – no visiem tiešsaistē esošajiem spēles dalībniekiem 60% izmantoja bankas pakalpojumus.

30 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Drīz jau tur būs fermas Saeima un fermas prezidents :D

4 0 atbildēt

Labi, ka to sūdu nekad neesmu spēlējis :D

2 0 atbildēt

kaa shito meeslu var speeleet?

2 0 atbildēt

 nu slimi

0 0 atbildēt

ko tik neizdomas katik no cilvekiem naudu izvilkt :DDDDDDDD

0 0 atbildēt

Es arī neesmu sākusi spēlēt...

0 0 atbildēt

stulbums

0 0 atbildēt

pats nezinu kpc spēlēju, spēle kkāda primitīva, pārsvarā naudas izkrāpšana. Fermas lai cilvēki maksā un pērk krutas lietas, kuras parastam spēlētājam nav pieejamas. Piemēram "zelta govs" kura maxā mijjonu ko sakrāt ir ļoti grūti, un vieglāk ir samaxāt 1.50ls, kā arī īpaši dzīvnieki, kurus ievieš kā jaunumu, lai visi pērk. Arī Jāņos bija jāsakrāj kkāds komplekts kur dominēja supernaudas. Supernauda = reāla nauda.

0 0 atbildēt

NO-LIFE o.O

0 0 atbildēt

Ja nu galīgi nav ko darīt, tad var uzspēlēt zoli, bet shito mēslu - nu nee!!

1 1 atbildēt