local-stats-pixel fb-conv-api

Ubuntu GNOME 13.10 apskats9

83 0

Šoreiz sniegšu ieskatu Ubuntu GNOME 13.10 distribūcijā (operētājsistēmā), akcentējot un apskatot tieši pašu GNOME 3.8 darbvirsmas vidi, kas iepriekš diezgan lielā mērā tika kritizēta tieši daudzo jauno un izmainīto dizaina elementu un funkcionalitātes dēļ, bet pašlaik GNOME 3.x lietotāju skaits ir stabilizējies, ikdienu nedaudz palielinās.

Jāatzīst, ka es pats GNOME 3.x darbvirsmas vidi, kā arī šajā rakstā apskatīto Ubuntu GNOME 13.10 distribūciju, sāku izmantot pavisam nesen (iepriekš izmantoju distribūcijas ar XFCE darbvirsmas vidi), taču jau esmu pie tās pieradis un kopumā vērtēju ļoti pozitīvi - par to vairāk šī raksta turpinājumā.

83 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://ubuntugnome.org/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Man dualbūtā ir Ubuntu un Windows 8.1. Pēdējo reizi Ubuntu izmantoju vairāk kā pusgadu atpakaļ. Tās pašas man domas arī par visu šo. :D

3 0 atbildēt

Windowsam nav absolūti nekādas vainas, ja tas lietošanai ir pareizajās rokās. Citi arī ar Linuxu neprot apieties, lai justos uz tā drošāk vēl jo vairāk stabilāk kā uz Windows. 

Linux ir tikai haoss ar daudzajām distrubitīvām un entuziastu mazais prieciņš un atkarība un vērtības kompleksi. (Uz serveriem tas neattiecas). 

Manas domas par Gnome? Vizuāli smuks (kas ir relatīvi man), bet crap under the hood. 

1 0 atbildēt