local-stats-pixel fb-conv-api

Top 5 spēles, kuras katram būtu jāuzspēlē24

68 8

Autors Raimond, avots www.gamevision.lv

Katram, kārtīgam spēlmanim ir savas iecienītās spēles, pie kurām tas būtu gatavs atgriezties jebkurā laikā. Ar draugiem, apspriežot spēles, pavīd salīdzinājumi par spēlēm kuras būtu jāuzspēlē katram. Šoreiz aprakstīšu spēles kuras ir atstājušas iespaidu uz mums, taču nav tās pašas labākās.




5. Command & Conquer
Ja esi RTS cienītājs tad noteikti tev ir jāzina šāda spēle, kura protams, nav nekāda RTS aizsācēja. Šī spēle deva veiksmīgu attīstības pagriezienu multiplayer un RTS žanrā. Tālajā 1995 gadā tas bija diezgan liels izrāviens grafikā (protams, priekš stratēģijas). Šī spēle dotu jums priekšstatu par to kam tagad līdzinās daļa RTS. Protams izstrādātāji no EA dod mums šo spēli pilnīgi pārstrādātu un to var lejupielādēt viņu mājas lapā.

  

4. Colin McRae Rally 2.0
Šo spēli var salīdzināt ar filmu Terminator - pirmais bija super, bet otrais pārsita pirmo. Varbūt šī spēle nav no tām labākajām, auto sacīkšu grupā, varbūt tā arī nav labākā šajā žanrā, tomēr šai spēlei bija savs šarms, kas lika daudziem kritiķiem šo spēli novērtēt pietiekami augstu un tagad šo spēli spēlē vēl joprojām. Spēlētājam šī spēle sniedza labu grafiku, patīkamu reālismu (protams priekš tā laika) un labi pavadītu laiku. Daudzi iespējams neatcerēsies šīs sērijas citas daļas tāpēc, ka viņām pietrūka kaut kas no šīs daļas.


   3. Fallout
Visi mēs zinām labus RPG, tādus kā Diablo, Might and Magic sērija, šis ir viens no tiem celmlaužiem kas arī ir jāzina visiem. Ir jau populārāki vai pat stiprāki RPG, bet šis izcēlās ar savām iespējām un atmosfēru. Spēle deva mums viss dažādākās iespējas veicot uzdevumus. Un vienu no svarīgākajām lietām kas bija Fallout, tie bija ieroči (pistoles, automāti...). Vienmēr sanāk ka laba RPG darbība norisinās aizvēsturiskos laikos kur visi skraida ar zobeniem, lokiem. Tomēr 1997 gadā parādījās šāds projekts kurš noteikti būtu jāiemēģina vismaz atmosfēras dēļ.


  2. Half-Life
Protams kur bez Half-Life un nedaudz noskrambātā laužņa. Šī ir viena no spēlēm kas ielika labāko pamatu FPS žanrā, jaunākajai paaudzei. Protams mēs varam diskutēt ka labākais FPS tēvs ir Doom vai Quake, bet nevienai no šīm spēlēm nebija tik aizraujoša kombinācija starp spēles darbību un sižetu. Mēs varam pateikties šīs spēles izstrādātājiem, jo no šīs spēles panākumiem mēs ieguvām tādu spēli kā Caunter-Strike un visus pārējos modus vai modifikācijas, kuras patīk spēlēt visai pasaulei. Tiem kam grūti sagremot šo spēli grafikas ziņā Valve veica tīri smuku atjaunotu versiju šai spēlei ar nosaukumu Half-Life Source. Tomēr īstie, fani zina ka ir puikas kas taisa šo spēli pilnīgi no 0 uz Source dzini ar nosaukumu Black Mesa. Domājams tā būs patīkama atgriešanās pie spēles gan vecajiem faniem, gan jaunajiem kas iepazīs šo spēli pilnīgi no jauna.


  1. Mafia The City of Lost Heaven
Jā - pirmajā vietā viennozīmīgi šī spēle. Protams varat mani lamāt par to ka šeit vajadzēja būt kādai no GTA sērijas vai pat Driver 2 Back On The Streets. Padomājam nedaudz plašāk par to laiku, kad mēs tikām pie šīs spēles un vienīgais sīvais konkurents bija GTA III. Ko mums sniedz GTA III - Brīvību pilsētā, ja precīzāk runājam darām ko gribam ņemam ko gribam un ja kāds gribēja plašākas teritorijas viņš pildīja misijas, jo tā mēs tikām uz citām teritorijām. Tai pat laikā Mafia sniedza gandrīz to pašu un vēl vairāk, deva nedaudz reālismu, sižetu kurš bija Holivudas cienīgs un tomēr to pašu brīvo atmosfēru. Šis projekts veidoja sava veida etalonu - kādu mēs gribētu nākamo GTA. GTA jau ir palicis labāks, bet tomēr laiku pa laikam cilvēki vēl joprojām saka „Jā bet Mafia, tas bija kaut kas cits.”


68 8 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Īsts geimeris spēlē to ko pats vēlas, nevis ko liek kāds internetā ar gandrīz neizlasāmiem burtiem.

6 2 atbildēt

 Command & Conquer tika nepajokam spēlēta emotion

1 0 atbildēt

NU raksta fonts ar tik gaišs, vajag iezīmēt, lai nebūtu jāmežģī acis :D

1 0 atbildēt

nekad nebiju ravis pirmo fallout novilku apv*s un izdzesu

3 2 atbildēt

Colin un mafia tās ir ļoti labas spēles īpaši colin mcrae pirmā spēle kas bij diskā un vēl projām uzskatu par vis veiksmīgako daļu jo fizika ir diengan laba salīdzinot ar jaunajiem mcrae rallijiem!

0 0 atbildēt

Vienīgā spēle,kas no šīm tiešām ir laba,tā ir mafia. Pārējie kautkādi Bullshit.

0 0 atbildēt

interesants raksts

0 0 atbildēt

Collin..jopcik, kadas atminas.. ar brali dienam ilgi spelejam :D

0 0 atbildēt

mafia ir traka spēle itsevišķi otraa! :)

0 0 atbildēt

colin mcrae ir klasika tikai tadelj ka ir populars nosaukums?

mana iecienitaka bija Pro Rally 2001 (2000 gada spele)  colin mcrae nav iipasi piesaistijusi iznj*t dirt 2.

minuss par rakstu, un skatos tiesam copy+paste

1 1 atbildēt

Visas izņ*t mafia spēlētas. PS1 times :)

0 0 atbildēt

Vecs un sarūsējis.

1 1 atbildēt

pēdejie svaigumi :D 

0 0 atbildēt

ComeOne nevajag taču tik brutāli kopēt rakstus no citiem saitiem !!!!!!!

0 0 atbildēt

shito visu laisju vienaa geimeru saitaa :D tads copy paste :D

0 0 atbildēt

Visas piecas esmu spēlējis un atzīstu, ka visas piecas ir klasika, kas būtu jāuzspēlē.

0 0 atbildēt

vienīgais kas man agrāk no tām patika bija Mafia un Fallout

0 0 atbildēt

Neko aizraujošāku par Fallout un Fallout II nēsmu spēlējis. Savā žandrā viss pilnīgākā spēle ar viss komplicētāko scenāriju, iespējām  un visu pārējo izņ*t grafiku. emotion

1 1 atbildēt

Mafija ir izieta un colins ir spēlēts :) + par rakstu :)

1 2 atbildēt

Mafia, The City of Lost Heaven ir viena no labākajām spēlēm.

2 4 atbildēt