local-stats-pixel fb-conv-api

Tf213

62 2

ZInu, nav īpaši svaiga, un tomēr...

 

...Viena no manām šibrīža favorītspēlēm ir TF2 jeb pilnajā nosaukumā Team Fortress 2. Šis ir pirmās personas šūteris ar īpatnēju grafiku. Visas kartes, ieroči un personāži ir veidoti kā kautkādi komiksu varoņi jebšu visa spēle ir zīmēta, ja atļausiet tā izteikties =] Spēles mērķis kautkas ir gandrīz kā Counter-Strike, bet ir pāris būtisku atšķirību, bet tās visas darbojas vienīgi tad, ja izmantojat orģinālos spēli + steam.

Tātad, pirmā atšķirība =>Šeit spēles varoņi nav kā CS. Šeit pirms spēlē ir jāizvēlas viens personāžs no deviņiem. Katram personāžam ir savi plusi un mīnusi kā arī atšķirīgi ieroči un ekipējums. Piem., Heavy - liels, resns un lēns, tai pašā laikā ar jaudīgu ložmetēju un iespaidīgu dzīvību dōzi. ļoti labs palīgs mediķim.    Scout=> ātrs un ar feinu ieroci kas domāts priekš tuvas distance, tomēr dzīvību ir šausmīgi maz =[ Spēles gaitā klases var mainīt atkarībā pēc situācijas un nepieciešamības.

Otrā=> šeit visa šaušana nenotiek pa tukšo, katra spēlē pavadītā minūte atmaksājas. Sākumā ar katru minūti tava pieredze un spēlētprasme attīstas, līdz ar to ir liels skaits achivmenut, kurus pildot tu redzi sevi progresā un attīstamies.

Trešā. => izpildot noteiktu skaitu achivmentu priekš katras klases tu atklāj jaunus ieročs, bet nav jau tā ka ieroči uzreiz paliek superkruti, jaunie ieroči ir sabalansēti un ar saviem plusiem un mīnusiem, reizēm pat labāki ir vecie jeb standarta ieroči nekā jaunie =]

Ceturtā => Atklājot jaunos ieročus ar to viss nebeidzas, spēles gaitā jums izkritīs vēl un vēl tie paši ieroči, tomēr nepsihojiet un nemetiet/ nedzēsiet tos ārā no sava inventory. Tie jums noderēs lai uzkraftotu/ izveidotu jaunas cepures un citus aksesuārus. Lai ātrāk savāktu šos papildu ieročus ir pieejami IDLE serveri, kur tas droprate ir mazliet lielāks. =]

Piektā => arī iekš TF2 ir misijas, līdzīga kā CS, bet tomēr ne tādas pašas. Šeit misijās nav nedz hostu, nedz jāplanto bumbu. Šeit ir misijas , kur jāaiznes no pretinieku bāzes līdz savējai INTELI, jeb saprotamāk tie būs parasti koferīši, iekšā laikam ir kautkāda svarīga pretinieku infromācijas, bet tam nav nozīmes, galvenais pēc iespējas vairāk aizstiept tos līdz savai bāzei. Tālāk mums ir jāstumj tačka , jeb rati ar lielu bumbu iekšā līdz pretinieku bāzei, kurā tā uzsprāgs, laikam jau šo varētu dēvēt par bumbas uzplantošanu tikai TF2 stilā =]. Vēl mums ir CP jeb Control Point. Visādu veidu punktu iekaršoana un aizsargāšana. 

Īsumā tas ir viss. Iesaku jums izmēģināt spēli =]

Nelamājiet mani, jo šis ir mans pirmais raksts un kā nu mācēju tā izveidoju =] ty par uzmanību =]



62 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Iesaku noproveet.Tiesaam laba speele.

3 0 atbildēt

Diezgan labs pirmais raksts : ) ++

2 0 atbildēt

zskatas reeciiga spele :D

1 0 atbildēt

Un veel pasaki, ka labaak buutu vinju nopirkt -

plus veel ir dazaadi serveri ar dazaadiem modiem - taadiem, kur tev iedod ierochus ne pa teemai, kur vis ir kaa ar chiitiem etc.

To, ka visi shmaucas, lai dabuutu cepures (IDLE), kuras reti kriit. :D

un to, ka valve palaidusies slikumaa un liek tik apdeitus bet speeli neoptimizee. :D

Speele ok, pati neesmu speeleejusi. :D

+ no maniim. :)

1 0 atbildēt

izskataas nedaudz mulkjiiga .. emotion

0 1 atbildēt