local-stats-pixel fb-conv-api

Stronghold 311

77 10

Labdien, RPG gameri.

RPG mīļi, saturaties - šī gada trešajā ceturksnī iznāks 3. daļa vienai no visu laiku labākajām RPG frančīzēm - Stronghold 3.

Pirmā daļa iznāca 2003. gadā, tai bija salīdzinoši lēns gameplays, kas to padarīja reālistiskāku (savā ziņā), bet nepacietīgākiem spēlētājiem tas izraisīja nepatiku. Stāsts ir vienkāršs - tu esi viens, cīņā pret četriem karaļiem. Jo vairāk progresē, jo spēcīgāki kļūst tavi pretinieki.

2005. gadā sekoja nākamā daļa - Stronghold 2, kurai bija daudz labāks dzinis, tādēļ grafikas bija labākas (pat ļoti labas 2005ajam gadam). Gameplays ir palicis ātrāks. Ja pirmajā daļā tu varēji taisīt mežcirtēja būdiņu ar vienu mežcirtēju, kurš 3 minūtēs sataisa 10 dēļus, tad šeit tas ir pāatrināts - būdiņa ir nomainīta pret mazu mežcirtēju nometni ar 3 mežcirtējiem, kuri strādā ātrāk un ražīgāk. Lai gan, man personīgi liekas, ka tādā veidā nedaudz pazuda 1mā Strongholda šarms.

Pa vidu šīm abām spēlēm tika izlaista spēle Stronghold Crusader. Būtībā, tas ir 1. Strongholda Gameplays, ar arābisku motīvu un dažiem jauniem arābu karavīriem.


Pēc 2. Strongholda tika izlaista spēle Stronghold Crusder: Extreme. Šī ir vienīga spēle no Stronghold sērijas, kuru neesmu spēlējis, tādēļ nevarēšu par viņu neko pastāstīt.

Pats jaunākais Firefly Studios izdevums ir Stronghold Legends. Šajā spēlē ir ievērojami uzlabotas grafikas, kuras tiešām iepriecināja Stronghold fanus. Taču šī spēle vismazāk līdzinās Stronghold, tikai dēļ klišejiskajiem un vienmērvisāsspēlēsesošajiem monstriem, tādiem kā Ledus Ragana, Milži, Dēmoni, Pūķi, Troļļi, vārdu sakot - Stronghold sāka iespaidoties no MMORPG. 1. Stāsts norisinās Viduslaiku Anglijā, kurā tu vari vadīt armiju ar vadoni, katru reizi tas ir savādāks, vai nu tas ir Burvis Merilins vai Karalis Artūrs. Spēlē ir trīs kampaņas - Anglija, Ledus valstība un Dēmonu ieleja. Stronghold vārda tiešā nozīmē špikoja monstrus no MMORPG.


Un tagad, šogad, tiks izlaista trešā Stronghold daļa. Stāsts ir aplūkojams 1. video un, cik saprotams, atgriezīsies pirmā Stronghold varoņi - Karalis Liekulīgā Žurka un Karalis Netīrais Cūka.


Firefly Studios ir nosaukuši šādus tādus jaunumus, kuri būs jaunajā Stronghold.

Uzlabotā būvniecības sistēma ļauj pieredzēt vēl nepieredzētu reālismu un uzlabojumus pilī un ciemu dizainā. Reālistiskas fizikas un satriecošas grafikas dod iespēju skatīties uz kara dzīvi apdullināšani detalizēti. Stāsts ieved spēlētājus divās kampaņās - cīņas un ekonomiskajā. Pavisam jaunās nakts cīņas ieved Stronghold pasauli pavisam citā dimensijā. Uzbrūc citiem cietokšņiem vai aizsargā pats savu aizraujošā daudzspēlētāju režīmā. Spēle cauri vecājam vēstures lapām un piedalies gadsimtu dižākajās kaujās. Vai tu spēsi uzvarēt tur, kur citi cieta sakāvi?

Pats no spēle sagaidu šādu versiju: Stronghold: Legends bez monstriem, mošķiem un citām dīvainajām radībām.



77 10 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Tu laikam neko pa stronghold nezini...

Neskaitot citas kļūdas vislielāka ir tas ka tas NAV RPG!!! (RPG ir Role Playing Game) un RPG ir tādas spēles kā Fable, Oblivions utt...

Šitas ir RTS (Real Time Strategy)

16 0 atbildēt

Šo gaidu kā vēl neko citu, bet neesmu pārliecināts, vai man patīk tas, kāds tagad izskatās wolfs

3 0 atbildēt

Tas ir Wolfs...

2 0 atbildēt

lol tas ir RTS

2 0 atbildēt

Traileris gan labs :D:D

1 0 atbildēt

nu redzēs kas sanāks no šī Strongholda.. gaidīsim un redzēsim...

0 0 atbildēt

Es ceru, ka pieturēsies pie klasikas, godīgi sakot, pirmais stronghold vislābāk patika(tur arī bija koka siena). Crusaderā zuda emocijas, jo algotņu kaudzi saalgo un viss, bet 1-ajā nekā!

0 3 atbildēt