local-stats-pixel fb-conv-api

Starcraft 2 - ieskats.4

18 10

Labdien visi spoki.lv lietotāji.

Ložnājot pa spoki.lv rakstiem atradu tikai dažus ierakstus par Starcraft 2 spēli, kas jau ir apgrozībā kādu laiku. Lasot šos rakstus, kas ir mazliet novecojuši, biju mazliet apbēdināts, redzot cik virspusēji šie raksti bija, līdz ar to radās vēlme mazliet izglītot Jūs Spocēnus par to, kas ir Stārcraft 2?

Tad nu sāksim izglītoties! Starcraft 2 tā pat kā Starcraft ir 3 rases: Protoss - advancētas būtnes no tālas galaktikas, ar savām tradīcījām, savā ziņā viņus varētu salīdzināt ar Indiāņiem, tikai viņu tehnoloģijas ir daudz advancētākas, bet filozofija paliek tā pati, respektīvi svēta zeme, dabas mīļotāji utt. Zerg - arī būtnes no tālākas galaktikas, bet salīdzinot ar Protoss ne tik advancēti, gluži kā mūsu pasaulē dzīvnieki, viņiem nav nekādas augstākas tehnoloģijas, bet viņi ir daudz gluži kā kukaiņi un lielos daudzumos viņi ir spēks, kas nenovērtēts var izdarīt ļoti lielus bojājumus. un vissbeidzot Terran - jeb mums labi zināmā cilvēku civilizācija ar tehnoloģiju, bet arī ar nodevību, drosmi, alkatību, sapratni utt.

Tālak mūsu priekšā ir divi ceļi no kuriem viens ved uz Singl Player, bet otrs Multiplayer mode, šajos rakstos vēlētos vairāk koncentrēties tieši uz Multiplayer, jo tas tomēr ir tas kas ir tas aizraujošākais šinī spēlē.

Tātād dažas galvenās atziņas, kas varētu būt noderīgas sākot spēlēt Starcraft 2.

1. Starcraft, tapatās kā citas stratēģiskās speles sastāv no divām lietām, makro un mikro menedžments, kas izpaužās sekojoši – mikro menedžments atbild par sīkām darbībām, kā armijas kontrolēšana, izlūkošanu, kā arī augstā līmenī var arī kontrolēt darba rūķus, kas vāc minerālus, lai spēles sākumā viņi vāktu resursus, kas atrodas tuvāk galvenajai ēkai. Un makro menedžments atbild par bazes būvēšanu un resursu izmantošanu bāzes un armijas attīstībā.

2. Sākot spelēt šo spēli, lai labāk iemācītos, kas ir kas, sākumā ir labāk vairāk koncentrēties tieši uz savu bāzi un tās būvniecību, bet armijas veidošanu un pašu uzbrukšanu atstāt otrā plānā, jo iemesls tam ir pavisam vienkārš, Jūs mikro menedžmentu iemācīsities laika gaitā un kas ir svarīgi atcerēties, lai Jums būtu iespēja vinēt ir jābūt labai ekonomijai, lai jebkurā laikā var papildināt savus armijas spekus, kad nepieciešams.

3. Ir lietas, kas jāievēro vācot minerālus ir tas, ka galvenajai ēkai atrodoties maksimāli tuvu minerāliem optimalais darba rūķīšu daudzums uz vienu minerāla izrakumu ir 3 tapat arī uz gāzi, vairāk nav vajadzīgs. Kad attiecīgais limits ir sansiegts, respektīvi, ja sākuma bāzē ir 8 minerālu izrakumi un divas gāzes ieguves vietas, optimālais darba rūķīšu daudzums ir 30, pēc tam ir jālūkojas pēc citām atradnēm, jo lai varētu spet konkurēt ar pretiniekiem un būt pārākiem, kā jau minēju iepriekš ekonomijai ir jābūt labai, tādēļ ir jābūvē papildus minerālu ieguves vietas, jo pie optimalas mineralu un gāzes ievākšanas var attiecīgi spēt darbināt noteiktu skaitu māju, jeb razotņu, katrai rasei tas ir atšķirīgi.

4. Runajot par armiju un kādu armijas kompozīciju, lai labāk veido, ir jāzina, kas pret ko labak strādā, to viegli var uzzināt Starcraft 2 Help, kur ir norādīts, kas ir pāraks par ko.

...

P. S. Kā jau Jūs noprotat, tad šis ir mans pirmais raksts, līdz ar to ir grūti saprast uz ko vajadzētu koncentrēties, tādēļ vēlētos komentāros redzēt kādus jautājumus, ieteikumus, kritiku, jo es vēlētos, lai šis nebūtu mans pirmais un pēdējais raksts, jo šī spēle ir ievērības cienīga, ne velti bija jāgaida 12 gadi, lai būtu iespēja turpināt ceļojumu pa galaktikas plašumiem. Kā arī ceru, ka nākamajā rakstā nebūs tik daudz liekas informācijas, jo cerams būs skaidraka vīzija par to ko tieši Jūs Spocēni vēlētos šeit redzēt.

P. S. S. Ja kāds pēc šī raksta ir pietiekami iedvesmots, lai būtu gatavs izmēģināt šo spēli varu piedāvāt vienu GUEST PASS ar kuru ir iespējams spēlēt Starcraft 2 orģinālājos Eiropas serveros 7 stundas no vietas vai arī 14 dienas no aktivizēšanas brīža, diemžēl man ir tikai viena, bet labprāt esmu gatavs dalīties, tātad, ja ir vēlme, tad rakstiet privāto ziņu un tālāk sarunāsim visu kas un kā :)

Šoreiz tik viena bilde, bet es Jums piedāvāju ielūkoties divos, kvalitatīvos youtube kanālos par STarcraft 2, kuros tiek komentētas augsta līmeņa spēles no dažādiem turnīriem un var izbaudīt HD kvalitātē pašu spēli: http://www.youtube.com/user/huskystarcraft?blend=1&ob=4 un http://www.youtube.com/user/HDstarcraft

18 10 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Ieteiktu likt bildes lai saistošāk, un būs labāks ieskats spēlē

1 0 atbildēt

ja kāds kam ir starcraft un vēl  nav piereģistrējies latviešu SC comunity lūdzu links www.endless.lv

2 2 atbildēt

 

Jā par šo arī zinu, bet neesmu pārāk pievērsis viņam uzmanību :) bet paldies par atgādinājumu, jo tagad citi arī varēs vēl apmeklēt viņa youtube lapu :)

0 2 atbildēt

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,   . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,   . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,   . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,   . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}   . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}   . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./   . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./   . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./   . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/   . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}   . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../   . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../   . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”   . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\   . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__   ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,   . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\   . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\   . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__   . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

2 4 atbildēt