local-stats-pixel fb-conv-api

Starcraft 2 beta apraksts17

24 5

Par pašu spēli:

  Spēle praktiski ir spīdoša, vienreizēja un perfekta. Labi neviena spēle nav perfekta. Bet nu laib neviena spēle nav perfekta un šai arī vēl ir savi defketi, bet tāpēc to sauc par BETA lai novērstu šos defektus. Bet spēlei jau ir iznākuši 14 patči jeb ielāpui un spēle jau ir praktiski visa salabota. Nu BETA ir tikai multiplayer. Spēlē ir 3 rases:

Protosi - citplanētieši, ļoti attīstīti. SPecilizējas tehnikā un visam ir vairogi, bet vairogi kad beidzas pats cilvēciņš ātri nomirst. Visām mājām arī ir vairogi, bet uzreiz dzīvība mājām 50/50 un kopsummā visu rašu mājām vienādas dzīvibas.

Cilvēki jeb Terran - ir cilvēku rase, kas nu kā cilvēki grib koloizēt visu kosmosu tikai probļema ka šeit atrodas 2 citas dusmīgas rases kas neļaus cilvēkiem neko ieņemt.

Zergi jeb mošķiši - ir kukaiņu, zeineķļu rase. Vairojas kā trusīši un izplatās kā sērga. ļoti grūti iznīcināt dēļ viņu lielajiem spēkiem.

Katrai rasei ir savi + un - bet kopsummā katra rase var iznest katru ārā. Ir daudz uniti katram ir savi + un - . piemēram mazie trusīši zerlingi, kas ir pamata units zergiem ir nežēlīgi lielos daudzumos , bet viņu mīnus ir piemēram daži protosu uniti kā colosus kas ir milžigs tršikājis kā no "Pasauļu kari" un ar 2 lāzer stariem vnk spēj izkausēt mazos zerlingus :D. Katrs units spēj nogalināt kādu ļoti labi/. Bet tomēr milzīgas masas tomēr vinēs.

Gameplay: šī ir stratēģijas spēle RTS ( Real time strategy) tāpēc negaidiet nekādu šoteri :D. Bet nu nopietni kurš nezin starcraft I . Tātad kā jau iepriekš teicu ir 3 rases un gameplay nu ir katrs cīnas par sevi vai komandās nekas cits. tikai cīņa uz izdzīvošanu. Gan jau kad iznāks spēle būs arī citi modi.

Spēles prasības:
Minimum System Requirements for Starcraft 2
Processor: 1.4 Ghz Processor
Memory: 512 MB RAM
Graphics card: 128 MB RAM video card capable of Hardware TnL. DX10 is not required, but will be supported by SC2 and Blizzard are considering adding DX10 specific effects.
Pixel Shader 2.0 (Officially Confirmed)

Harddisk:
Soundcard: A DirectX-compatible 16-bit sound card.
OS: Windows Wista, Windows XP or Mac OS. (Officially Confirmed)
Connection: Access to Blizzard Entertainment's online gaming service, Battle.net, requires a low-latency, active Internet connection rated at 28.8 Kbps or faster.
Multiplayer games played over a LAN require an active connection to a TCP/IP network.

Other: Mouse and Keyboard

24 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://eu.starcraft2.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Ļoti nekvalatitīvs apraksts

3 0 atbildēt

Must grow up

4 1 atbildēt

:) okey vairak nerakstishu rakstus

2 0 atbildēt

Pēc billdēm liekas, ka ir kāds mēsls.

3 1 atbildēt

atbildot uz beness komentāru " īpaši ar neko neatšķiras no parastā Starcraf... "

nu vai ir kāda spēle kuras otra daļa ļoti atsķiras no pirmās? un tas prasibas ir MINIMAL ja zemakas par tam tu pat speli nevaresi palaist.

1 0 atbildēt

watewer ta jau labak :D screeni :)

1 0 atbildēt

speeleeju 1mo daļu netā...tiešām labi pārdomāta spēle...tāpēc arī var pievērt acis uz pirmās daļas briesmīgo grafiku...

1 0 atbildēt

1 daļa vnk ideāla spēle bet šī ir tādi pati tikai grafika uzlabotu lai arī mazie grafikas bērni spēlētu :). Spēle uz pasūtijumu maksā 35.99Ls un iznāks 27.07.2010

1 0 atbildēt

Tā rakstība :D apmeklē skolu, nevis spēlē kompīti visu laiku :D 

2 1 atbildēt

:) es jau centos rakstīt pareizi bet komatus toc vari neprasīt

1 0 atbildēt

"Spēle praktiski ir spīdoša, vienreizēja un perfekta. Labi neviena spēle nav perfekta. Bet nu laib neviena spēle nav perfekta un šai arī vēl ir savi defketi, " 

ne jau komatos vaina :) 

1 0 atbildēt

laikam jārakta angliski google tranlator un tad jatulko uz latviešu valodu būs mazāk kļūdu :)

1 0 atbildēt

nu lasot rakstu, tāda sajūta, ka to būtu rakstījis k-kas 12 gadnieks.. nebaudāmi tā teikt.

vismaz pirmā daļa ar visu exp. bija super ( otrā RTS spēle ko es spēlēju, 1. bija warcraft2 :) - abi blizzard veidojumi ;) ), bet kur tas laiks, info par starcraft 2 tapšanu bija pieejama teju vai 6 gadus kā minimums, pats par sevi saprotams, ka tagad tā vēlme pēc šī jau sen kā noplakusi.

Ja būs iespēja k-kur dabūt normāli strādājošu versija tad gan jau iemēgināšu. ;)

1 0 atbildēt

nepiekritishu helgard manliekas tieshi velme ir plaukusi un zalojusi. cilveki spele betu ir aktivi CUP un LADERI visi spele izn*t mani :(

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt