local-stats-pixel fb-conv-api

Star Wars Empire at War7

Šī spēle attēlo notikumus kuri norisinājās pirms Star Wars 4 daļas, kā arī aizskar nedaudz no šīs filmas sižetu. Spēlē ir iespēja spēlēt par divām frakcijām Dumpiniekiem (Rebels) un Impēriju (Imperia). Spēle katrā no šim frakcijām sākas tajos laikos kad tās tikko ir izveidojušies. Spēlējot par Impēriju tad beigās slavenā Nāves zvaigzne paliek neskarta un dumpinieki tiek apspiesti vai vispār pilnībā iznīcināti. Bet spēlejot par dumpiniekiem tiek sniegta lieliska iespēja piedalīties Nāves zvaigzens iznīcināšanā. Varoņi ir tādi paši kā filmā. Ir nedaudz daži papildinājumi.

Šī ir straģiska spēle. Šeit jūs iekarojat planētu būvējat virszemes un kosmosa bāzes kas ļauj paplašināt floti un karaspēku. uz planētas ir iespēja būvēt raktuves kuras gādās par jūsu finansēm. Net es nekad nebūvēju viena tipa struktūras uz planētas. vismaz bija kazarmas kurajās varēja iegādāties vienības. Kā jau tas ir ierasts ka katrai vienībai ir sava veida rūpnīca... šiet tas arī ir saglapājies. Ir iespējas attīstīt tehnologiju izejot noteiktās misijas, pie tam, katra no frakcijām tehnologiju iegūšanas atšķiras, piemēram, Impērija to uzlabo izmantojot labaratorijas un universitātes, bet dumpinieki to vienkārši zog no impērijas. ar katru jaunu tehnoloģijas līmeni ir iespēja būvēt jaunas vienības un jaunus jaudīgākus un lielākus kuģus. 

Ir iespēja kontrolēt tādus varoņus kā Darts Veiders, Imperators, Luks Skuwalkers (cerams ka pareizi pierakstīju), un pārējos.

Ja godīgi aršīs spēles palīdzību var labāk iepazīties ar Star Wars pasauli. grafika arī nav zemē metama.

Zemes kaujas

Zemes kaujās parasti piedalās gan bruņu tehnika gan karavīri. Impērijai ir tikai trīs veidi kaujinieku, Parastie desantieki, oficieri un desatnieki uz gliseriem kuri spēj pārvietoties visātrāk un nomes noteiktajā vietā bumbu, kura eksplodējot rada nemazus postījumus. Kas saistīts ar impērijas bruņu tehniku tad ta ir daudzveidīga. Tajā ietilpst tanks āmurs kuršh ir līdzīgs TIE iznīcinātājam tikai ar ķepurķedēm, AT-TA mazai staigājošais ar divām kājam, AT-AT lielais staigājosšais uz chetrām kājām un tank kurš levitē, PVO un plazmas artilērija. 

kas saistīts ar dumpinieku karaspēku tad tajā ietilpst  kaujinieki ar blāsteriem un ar rakešmetēju. Tehikā sastāv no vieglā tanka kurš levitē pa gaisu, smagi bruņoto tank kurš pārvietojas ar ķēpurķēžu palīdzību, artilērija kura sūta uz noteikto vietu veselu lietu no lādiņiem un lidojošie aparāti kuri bij redzami Star wars 5 daļa uz planētas Hoth.

Pati kauja balstās uz kontrolpunktu iegūšanu. Jo vairāk kontrolpunktu ir jūsu rīcībā jo lielāku karaspēku var izsaukt. Ja gadījumā kaujo iet bezcerīga jums tad var izsaukt gaisa bombardēšanu un ienaidnieks tajā vietā ko norādīsiet tiks iznīcināts, pie tam, jūs spēki netiks aiztikti.

Kosmosa kaujas notiek ljoti vienkarši. Ierodoties pie noteiktāts planētas atmosfēras ir jāiznīcina ienaidnieks un viņa kosmosa stacija tāda ir uzcelta.

laba lieta abos režīmos ir tāda ja zaudējat kādu vienību tad tās vietā var izsaukt citu kas stāv rindā. tas attiecas it īpaši uz zemes kaujām... rodas tāds iespai ka lielākā daļa jūsu karaspēka palika orbītā un gauda pavēli izsēdināties.

32 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

ouu carp domaju ka sitas bus first person shooter :/ izradas strategija :D nu ne ko whaha esmu ja kas izgajis visas 1st p s star wars speles :D 

0 0 atbildēt

sita spele jau kruta bija tik neudadz veca palikusi

0 0 atbildēt

sviests..

0 0 atbildēt

Es šo spēli izgāju jua kāda reizes 10 bet tik un tā gribas spēlēt vēl un vēl. Starp citu ir Add-ons ši spēlei un saucas Star wars Empire at war Forces of corruption. Tikai diemžēl nav izdevies viņu paspēlēt.

0 0 atbildēt

Atceros, šito spēlēju kā traks. :D Bija kaifs spēlēt par Impēriju, galactic conquest. Kosmosa kaujas arī awesome. Aizved savu floti pie kosmosa stacijas un skaties to visu kā filmu, nospiežot maģisku pogu Space. Vēl šitam sabāzu milzum daudz modus, kartes utt.

P.s. Pareizi ir Luke Skywalker. ;)

P.s.s. Esmu liels Star Wars fanāts. :D

0 2 atbildēt

Teikšu tā, ja nepatīk Star Wars visums, tad spēle ir sviests. Fanātiem šī ir kā medusmaize. :)

0 4 atbildēt