local-stats-pixel fb-conv-api

Star Wars Battlefront 27

16 6

Star Wars Battlefront 2 ir Pirmās/Trešās personas šūteris, kura darbība norisinās 2 laikmetos: Klonu karos un Galaktikas pilsoņu karā. Spēle ir izstrādāta no Pandemic Studios un izdota no LucasArts. Spēle tika izdota 2005 gada 31. oktobrī uz Pc, PlayStation, Playstation Portable (PsP) un XboX.

Gameplay

Spēle ir smagi bāzēta uz filmām. Var spēlēt ar 4 frakcijām. Dumpiniekiem (Rebels), Impēriju (Empire), Galaktikas Republiku (Galactic Republic) un Droīdiem (CiS) Katrai frakcijai ir 4 klases. (Kareivji, Prettanku ieroči, Snaiperi un Inženieri) Bonusā var spēlēt ar Varoņiem. Varoņu klāsts ir diezgan plašs. Sākot ar Obi-Wan Kenobi un protams beidzot ar Dārtu Veideru. Spēles galvenais mērķis ir iznīcināt ienaidnieku un ieņemt galvenos kontrolpunktus Battlefield stilā. Pats lielākais atjauninājums ir Kosmosa kaujas. Tagad mēs varam iesēsties Tie-Fighter un apšaudīt uzmācīgos dumpiniekus. Kaujas šeit ir izdevušās patiešām smukas.

Grafika

Grafika pēc mūsdienu standartiem nav diez ko laba, bet mani tā spēj apmierināt. Atliek tikai uzspēlēt kādu Kosmosa kauju pret Impēriju un sajūta sēdot savā X-Fighter lidojot pretī Imperijas zvaigžņu iznīcinātajam vien ir apbrīnas vērta.

Skaņa

Par skaņu nav neko sliktu, ko teikt. Džona Vilijamsa klasiskās melodijas te ir. Katrs blāstera šāviņš ir dzirdams tieši tā kā filmās. Neko pielikt, ne atņemt.

Single Player

Single Playerī mēs varam izspēlēt Kampaņu, vai cenšamies iekarot galaktiku režīmā ''Galactic Conquest''. Ir vēl viens režīms ''Instant Action'' kurš ir līdzīgs Multiplayer mačiem, tikai ar mākslīgo intelekti. Kampaņa nav nekas īpašs. Stāsts ir filmu atstāsts no Geonesis kaujas līdz Battle of Hoth. Spēlējot kampaņu sajutos mazliet garlaicīgi, jo uzdevumi ir ļoti vienveidīgi. Noturēt šo kontrolpunktu vai ieņemt to. Īstais Single Player burvīgums sākas Galactic Conquest. Šeit mēs izspēlējam 4 scenārijus ar katru no frakcijām. Šajā režīmā mēs taisam flotes, iekarojam planētas un vienkārši cenšamies iekarot galaktiku. Bija interesanti izspēlēt ar katru no frakcijām šo režīmu.

Multiplayer

Par multiplayeri grūti kaut ko teikt. Spēlei ir 5 gadi, tāpēc nebrīnos, ka šo spēlē ļoti maz cilvēki. Parasti serveros ir kādi 10 cilvēki. Par Multiplayeri daudz neko nespriedīšu.

Spriedums

Gameplay - 8

Grafika - 8

Skaņa - 10

Single Player - 7

Multiplayer - ?

Vērtējums - 8

Šī ir spēle kura ir jābūt, katram Star Wars fanātam uz cietā diska. Iesaku vismaz pamēģināt šo labo spēli.

Reklāma
Reklāma
Reklāma






16 6 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

atbildot uz JapanSato komentāru " tas ir kkas liidziigs battlfield ? " man liekas ka bij abattlefield 2400 kkads (precizi neatceros) un tas bij alabaks par sito =D nu sitada zina tas ar par star wars ..

2 0 atbildēt

Spēle ir aba tikai pirmā ja godīgi man patika labāk!!!

1 0 atbildēt

Starpcitu aizmirsi pateikt ka stāsta režīmā spēlē kā 501 legiona kareivis un nav iespēja paspēlēt par droidiem vai dumpiniekiem vot tas ir mīnuss kura nebija pirmajā daļā

0 0 atbildēt

emotion

0 2 atbildēt

pats arii agraak baigi rukaaju, nau lielas prasiibas un speele ir laba.

0 2 atbildēt

P.s. Šitas ir mans pirmais raksts, tāpēc kritika ir vēlama. :)

0 4 atbildēt

atbildot uz JapanSato komentāru " tas ir kkas liidziigs battlfield ? " Savā ziņā jā! Battlefields ar Star Wars tematiku. :)

0 4 atbildēt