local-stats-pixel fb-conv-api

Split/Second: Velocity10

42 2

Ieteicamās prasības:

Intel Processor    -      Core 2 Duo E7200 2.53GHz    
AMD Processor    -      Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
Nvidia Graphics Card - Geforce 8800 GT    
ATI Graphics Card -    Radeon HD 3870
RAM Memory    -      2.5 GB    
Hard Disk Space    -      6.5 GB    
Direct X    -      9

Apraksts:

Split/Second ir Black Rock studios veidotā arkādes sacīkšu spēlu. Spēles mērķis nav sniegt spēlētājam īsta sacīkšu braucēja pieredzi, vai sajūtas, bet gan likt justies kā Asa sižeta filmas sacīkšu ainā. Spēle izdota 2010. Gada 18.Maijā. Spēles izdevējs – Disney Interactive.

     Spēles gameplay elementos var saskatīt diezgan lielu līdzību ar daudz pavecāku spēli – Flat Out. Nepārtraukti apkārt kaut kas notiek, vai tie ir helikopteri, kas filmē sacīkstes, vai tās ir brūkošas mājas, vai arī jūsu pretinieki, dēļ neveiksmīga mēģinājuma iebraukt līkumā, avarē. Lai gan ir iespējams jūsu pretiniekus ‘’nonest’’ no ceļa ierastā veidā – nostumjot, ir ieviesti spēka paņēmieni, kuru var lietot, kad ir uzpildījies Spēka Paņēmienu stabiņš, ko var uzpildīt braucot ļoti ātri, vai arī tīšu prāt radīt sānslīdi ( drift ). Šie spēka paņēmieni liek atgadīties ‘’negadījumiem’’ ar pretinieku mašīnām, piemēram tām uzkrīt degošs automašīnas vraks, vai tieši tām priekšā sabrūk māja, ja pretinieks nespēj izvairīties no radītajiem sķēršļiem, viņš, viennozīmīgi, avarē. Protams, spēlētājs var Spēka Paņēmienus izmantot civilizētākiem mērķiem, piemēram, tieši viņa mašīnas priekšā paceļas konteineri, tā radot īsceļu, kas, savukārt, dod iespēju apdzīt savus pretiniekus, neapdraudot sevi, jo iepriekš pieminētie šķēršļi, ko rada Spēka Paņēmiens, var trāpīt arī pašam spēlētājam. Viens no iespaidīgākajiem Spēka paņēmieniem ir iespēja mainīt visu trases izskatu. Vai apgāžas milzīgs kuģis, vai sabrūk ēka, viss trases izskatas un virziens pārmainās, mulsinot gan spēlētāju, gan pretiniekus, bet, protams, spēlētājs tam ir sagatavojies, un zina, kas gaidāms.

     Kā jau no sacīkšu spēles, kas ir balstīta uz eksplozijām un straujiem notikumiem, var sagaidīt, nav vērts cerēt uz simulātora cienīgu fiziku vai ko citu, braukšana ir diezgan viegla. Bremzes jālieto minimāli un lielāko daļu trašu ir iespējams izbraukt nenoņemot kāju (pirkstu) no gāzes pedāļa (bultiņas uz augšu).

    Viena no interesākājām spēles daļām ir daudzspēlētāju režīms. Var spēlēt kopā ar saviem draugiem (2 līdz 8 cilvēkiem) Split Screen režīmā, vai caur internetu. Jebkurā gadījumā izklaide garantēta, jo īpaši tāpēc, ka vienspēlētāja režīms ātri apnīk.

     Spēles grafika ir tā, kas šo spēli atšķir no citām sacīkšu spēlēm. Tekstūras ir skaistas un asas. Specefektu attēlojums ir izcils, īpaši eksplozijas, jo spēles grafiskais dzinis spēj apstrādāt līdz pat 1000 gaismas avotu, kas rada daudz ēnu, kuras, protams, ir kvalitatīvi nostrādātas. Ātruma attēlošanas ziņā, šī spēle neatpaliek no nopietnas sacīkšu spēles kā, piemēram, Need For Speed : Shift. Iespējams, ka pat attēlo to labāk. Braucot lielā ātrumā, visa apkārtne izplūst, un attēls nofokusējas uz priekšu.

    Kamēr PC spēlētaji var šo spēli baudīt ar Full HD ( 1080p) izšķirtspēju,Play Station 3 spēlētājiem ir jaiztiek ar HD (720p).xBox 360 versijai arī ir HD izšķirtspēja, bet vertikālais pikseļu daudzums ir nedaudz mazāks nekā PS3 – 672 pikseļi.

     Tāpat kā citām šāda tipa sacīkšu spēlēm, skaņas  efekti izvēlnē ir blīkšķi, kad metāls sasitas pret metālu, mašīnu motoru rūkoņa utt. Muzikālais noformējums ir roka stilā – palielina adrenalīna daudzumu asinīs un atbrīvo sacensības garu.

     Split/Second ir izdevusies tieši skaistās grafikas un nebeidzamo eksploziju un notikumu dēļ. Spēlējot šo spēli garlaicīgi nepaliks nevienam. Bet izejot spēli, spēlētājs saprot, ka spēlē nav bijis nekas vairāk kā eksplozijas, un brūkošas ēkas. Tas, viennozīmīgi, ir viens no labākajiem ko šāda veida arkādes sacīkšu spēle var vēlēties, bet tam nevajadzētu būt vienīgajam plusam.







42 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.gamevision.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

blur labāka

1 0 atbildēt

Laba, bet kopumā likās pārāk viegla.

emotion vietām tur tādi sprādzieni un bardaks, ka braukšana tikai uz haļavu- kaut ko saprast nereāli

1 0 atbildēt

ja jau saka ka blur labaks tad sis iznak ir mesls ?

un pietams disney taisijis ... tie neko vairak ka mailiju sairusu un biiiberu nemak uzrazot .. =D

1 0 atbildēt

iskatas inteeresanta!!

0 0 atbildēt

gribētu bet man nevelk :D

0 0 atbildēt

izieta :)

0 0 atbildēt

Iesaku tīri laba spēle!

0 0 atbildēt

spēles pēdēja laikā iznāk parāk pārdabiskas!

0 0 atbildēt

Dirsā shito! Besī arkādes!

0 0 atbildēt