local-stats-pixel fb-conv-api

Spēles apskats: hattrick.org7

18 3

Gan  Grand Theft auto IV , gan Getting up esam iepazinuši, šodien pastāstīšu par gulži ne datorspēli, bet kaut ko līdzīgu.

Hattrick ir oriģināla tiešsasaistes futbola menedžera spēle, turklāt tā ir pilnīgi bezmaksas. Tur tu vari iegūt pats savu futbola klubu, izveidot savu sapņu komandu un sacensties ar simtiem un tūkstošiem citu cilvēku no visas pasaules.

Standartā tu saņem konadu ar dažiem labiem spēlētājiem, bet pārsvajā vai nu trenējamiem, vai lielākoties atlaižamiem. Tu vari arī spēlētājus pārdot. Pārdošana ir līdzīga kā spoki.lv izsoles- pārdevējs izvēlas sākumcenu un  tā ar vien tiek solīta. Naudu arī iegūst no sponsoriem kurus tev jāpiesaista, no spēlēm kuras notikušas tavā arēnā, un dažiem citiem veidiem.

Par spēlētājiem: Katram spēlētajam iespējamas 7 prases: Vārtos, Aizsardzībā, Saspēle, Flangos, Piespēlēs, Realizācijā (t.i. uzbrukumā), un Standartos, jeb standartsituācijās. Reti kuram spēlētājam ir visas prasmes labas, piemēram viens ir labs uzbrucējs, bet galīgi ne aizsargs utt. Spēlētāju tirgū iespējams pirkt konkrētus spēlētājus, ar konkrētu prasmi, jo spēlētājs ir (piemēram) labāk trenēts uzbrukumā jo viņš ir dārgāks. Spēlētājam katrā prasmē ir vērtējums:

dievišķi
utopiski
maģiski
teiksmaini
kosmiski
titāniski
pārdabiski
pasaules klases
diženi
spīdoši
izcili
iespaidīgi
teicami
labi
apmierinoši
neatbilstoši
vāji
draņķīgi
nožēlojami
katastrofāli
neeksistē

 

Spēlētājs ar apmierinošu (piemēram) realizāciju noteikti maksās mazāk nekā spēlētājs ar teicamu, vai iespaidīgu.

 

Spēlētāju trenēšana: Treniņi notiek ceturtdienās, spēlētājs saņem treniņu tādā prasmē kādā viņš ir spēlējis vienu no divām nedēļas spēlēm (par tām vēlāk) . Jo spēlētājs ir jaunāks, jo arī iespējams to ātrāk uztrennēt. Tev jāizvēlas arī treneris, augsti kvalificēts, vidēji, un zemi. Iespējams izvēlēties uzbrūkošas, aizsardzības vai līdzsvarotas spēles piekritējs.

            Spēles: Tās notiek 2x nedēļā un pret īstiem pretiniekiem, gluži kā tu. Sestdienās notiek līgas spēle (Valstī ir daudz līgas, sākot no VI līdz virslīgai, vienā līgā ir 8 komandas, un sezonas beigās līgas uzvarētājs tiem uz kausa spēlēm, un aizvien uz augšu, beigās tiek noskaidrots vispasaules HATTRICK MASTER) un trešdien draudzības spēle. Tajā tu laid uz laukuma vēl neuztrennētus spēlētājus, kurus tu nelaid līgas spēlē, jo ja spēlētājs nav spēlējis nevienu no šīm spēlēm, viņš saņem ļoti niecīgu trenniņu.

           

            Kopumā Hattrick ir ĻOTI reālistiska spēle, tajā (kā jau teicu) jāpērk/jāpārdod spēlētāji, jāpaplašina stadions, jāpērk darbinieki (t.i. ārsti- palīdz spēlētājiem ārtrāk atveseļoties, ja spēlē dabū traumu, runasvīri piesasita sponsorus utt.) sestdienā tiek veikts iknedēļas ekonomiskais pārskats, kurā, tu no kluba naudas, izmaksā algas un citas lietas.

            Ja daudzas spēles zaudēsi spēlētāju pārliecība un gars kritīsies, bet ja tas būs par augstu, tad komanda var sākt nenovērtēt pretinieku un arī zaudēt spēli.

 

Visu pat īsti nevar izstāstīt, bet ja sāksi spēlēt, viss ar laiku bū skaidrs.

 

Es hattrick spēlēju jau kādu laiku, un tagadējā jau ir otra komanda.

 

ĀĀĀ, ja nolem spēlēt hattrick- atceries galveno noteikumu- drīkst būt tikai viena komanda. Viņi to ļoti ātri atklāj un vai nu dzēš abas komandas, vai īstajai komnadai piešķir lielu sodanaudu.

18 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Klau, gadījumā nebija šāda pati spēle tikai ar hokeju ???

3 0 atbildēt

atbildot uz mechanicalme komentāru "Klau, gadījumā nebija šāda pati spēle tikai ar ... " Iespējams, bet bija arii basketbola, bet hattricks visvecaakais :)  

2 0 atbildēt

atbildot uz GERA komentāru "trennin slodze 67 un izturība 30 oopiišu koman... " nu man ieprieksheejas nedelljas bija augsta slodze, ja ilgi tur augstu spēlē viņi tizloties sak :)  

1 0 atbildēt

atbildot uz Bling313 komentāru " Iespējams, bet bija arii basketbola, bet hatt... " Atradu :D   http://www.hockeyarena.net/lv/

1 0 atbildēt

www.buzzerbeater.com

0 0 atbildēt

es agrāk biju aizrāvies ar hattricku, bet tagad pārgāju uz hokeyarena. tas šķiet interesantāks un aizraujošāks par HT

0 0 atbildēt

trennin slodze 67 un izturība 30

oopiišu komanda kuru nemaz netrennē?

1 2 atbildēt