local-stats-pixel fb-conv-api

Spēle un komentāri: Modern Warfare 2 COD:BO25

52 9

Trešais video par Modern Warfare 2, šoreiz nedaudz pastāstīšu par Call of Duty: Black Ops. Un par sliktāko Modern Warfare 2, un par viso ko es gaidu no nākošas Call of Duty spēles.

Pirmais video: http://uoc.lv/1657/spele-un-komentari-modern-warfare-2/

Otrais video: http://uoc.lv/1675/spele-un-komentari-modern-warfare-2-pwon/



52 9 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Nu vecīt tu tur tādu lažu dzen ..... bet ok .. daļa ir taisņība bet pat to recoil un citām lietām iesaku paskatīties vērīgāk ... + spēlēju bad Company 2 un varu pateikt ka MW2 ir daudz dinamiskāks un ātrāks gabals nekā BC2 ...  BC2 vairāk kā kara Simulators ...  MW2 ir pavisam kautkas cits un cerams arī paliks... mūžīgi mūžos...  nevēlētos ..  lai nākamis COD būsu vainu BC2 kopija vai kādas citas spēles kopija.

3 0 atbildēt

labakais ierocis acr, m240 un barret jo kad nāk juggernaut tad ar scar neko neizdarīsi

3 0 atbildēt
Ich avatarsIch

Baigi īpatnēji, ka vienā brīdi grib baigi recoil, tad atkar par traku, Dzīvē kalašu ar diezgan labi rauj uz augšu ja šauj visu aptveri laukā. Un Desert eagle ja nemaldos vsp ir viens no tiem stroķiem kam tiešam recoil ir vnk slims, nevis kā Cod mw bija kā automats :D bet nu jā nekas nav pretīgāks par to insta-70

2 0 atbildēt

Okeey, 

Pēc taviem vecajiem video secinu: SCAR-H nav stiprākais ierocis. Jebkurš ierocis šajā spēlē ir stiprs ja pareizi lieto. Pats spēlēju ar AK-47(Sirds pukstu radars, spējas stiprāks šāv Katiens, zagšana, slepenība) un neviens man nevar pretī stāties pat ar tavu mīļo SCAR-H. Katram ierocim ir savi + un -!

Visiem MW2 ieročiem ir atsitiens(recoil)! Iekal to sev uz pieres! Kpc tu domā recoila nav? Tpc ka tu šauj no pleca nevis vnk tēmējot, padomā ar prātu. Paņem gaisa šauteni un pašauj vnk turot rokās un šauj piespiežot pie leca un kārtīgi mērķējot, 100% būs atšķirības! Un tad beidzot zināsi, recoils.

Par pašu taisītajiem serveriem. aizej uz alterIWnet un palasi ZIŅAS. Drīz tiks izlaists deticate server vai nu kā tur viņu sauc. Par ausī drāztajiem čīteriem - NU TAK NOPĒR STEAMU UN SPĒLĒ VESELS 59.99$, NAV ČĪTERU! Jebkurā multiplayer(daudz spēlētāju spēlēs) ir čīteri, no viņiem nevar tikt vaļā (nu ja nav personīgā servera un anti-čīt programmas, tad pavisam cita lieta). Ja tu pēkšņi dabū 70 LVL un tev spēle ir sačakarēta še risinājums IZDZĒS savu player folderīti MW2 mapīte. Un sāc no jauna! :)

Par treileriem - Vnk neskaties tos. Tev neviens nespiež skatīties spēles treileri. Paņem šķēres, sagriez interneta kabeli, sacērt datoru gabalos, un aproc svētītā zemē, pirms tam aplejot ar svētītu ūdeni. Par lagiem - Pieslēdz internetu ar ātrumu 200 mb/s, tagad tas ir iespējams, un labu KĀ NEBIJIS!

Tas tā kā viss. Vienalga + ielikšu ir informācija kuru es nezināju, un man bija prieks to uzzināt.

1 0 atbildēt

nez video neskatisos .. sorr .. speli esmu atspelejies vnk ... bet kretine chiiteri .. jo ka jau teica watewer ka tie doma ka baigie krutie bus .. :D black ops bu slabs .. to es gaidu .. bet zel k atu rnebus tadi ieroci ka m4 un bereta iespejams .. bet ceru ka bus ..

1 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

emotion 

1 0 atbildēt

_++_

1 0 atbildēt

Man ar biija par to 70 LVL...ble nacas visu accauntu dzeest un jaunu taisit tapec ka nebija jega spelet...viss bij atklats

1 0 atbildēt

njā... diezgan bezjēdzīgs video. + ir ļoti labs veids kā spēēt bez čīteriem, lagiem utt. nopēr plystation3 + modernwarfare 2 un tas tāpat izmaksās lētāk nekā nopirkt ūber datoru ar kura palīdzību nelagos spēle + vēl orģinālo disku, un nespēlēt zagtās versijās. Un kas ir par Black ops. cerams beidzot viņi izkāps no šī vienveidīguma, jo campainge bija ļoti prasts, un onlains ir tiešām pārāk līdzīgs MW 1. ļoti cerams ka viņi beidzot ieviesīs kko interesantāku, varb;ut pat fīču kā battlefield bad company (kurš man gan nepatīk) to ka var braukt ar mašīnām, un vēl liels pluss būtu lidmašīnu un dažādu helihopteru izmantošanas iespējas.

3 2 atbildēt

nothing special

0 0 atbildēt

atbildot uz kazzz komentāru " Neticu, spēle nemaz nav viegla, tad jav tu ... " nu nez, shodien speleeju dazhaadus game modus, nepatiik man MW2, visi skraida inviduaali, kautg kadi siikie blaustaas pa mikrafonu, sauc viens otru par motherfakeriem, stulbiem ebrejiem utt. laikam jaiet spelet atpakal PR un AMRA2

0 0 atbildēt

suuds shita speele, gribeeju izmeeginat visi teica ka baigais skills vajadziigs, hui, tikko iegaju paspeeleet, otrajaa vieta biju, tik gruuta speele.

0 0 atbildēt

pilniigi vinjam piekriitu bet par treileriem gan nee man ar patiik vienkaarshi ierochi nevis kautkaadas tur bljambas man ar riebjas hosti man labaak patika call of duty 4

0 0 atbildēt

atbildot uz Nu ko? komentāru " amm ACR nav recoil. un ak 47 ir lielākais " Recoils ir visiem ieročiem!

0 0 atbildēt

Kāda jēga taisīt video, ja visu laiku čīkst un čīkst par lagiem, čīteriem, epileptiskiem tīņiem (sasmējos :D), un par recoil trūkumu (ko gan es nesajutu). Ieroči? Barret labākais. No automātiem labākais ir SCAR-H. Tas viss ir IMHO.

0 0 atbildēt

Patika video pirmās 5 minūtes.

0 0 atbildēt

tad kad sāka stāstīt par to kas ir interesants šajās spēlēs man likās kā kaut kam tādam var veltīt tik daudz laika

0 0 atbildēt

da nu labi bigwuu :D bet labi ka vismaz spelesi Black Ops :) un es domaju serveri bus tadi ka cod4 ka katrs vnk nospiez 1 pogu un uzhoste. Un chiteri LOL pasaki 1 splei kura nav chiteri? ta4u tie ir mazi pok*ni kas nemak spelet un doma bus kruti ja bus 100-0. Lagi nevaig spelet azijas serveros man nekad nelago ja speleju eiropa un vacija pietam ir vislabakie serveri

1 1 atbildēt

Malacis tā tik turpināt, šim tam piekrī'ti šim tam ne, bet kopumā ir ok, gaidu nākamos pārskatus.

0 0 atbildēt

GAMES SUX

1 10 atbildēt