local-stats-pixel fb-conv-api

SP: Resident Evil 538

135 11

Kārtējais video no sērijas "Spēle un komentāri". Šoreiz atskats pagātne uz Resident Evil spēļu sēriju un kāpēc jaunāka Resident Evil 5 man nepatīk!


Neaizmirstiet ieslēgti HD kvalitāti, fullscreen režīmā.



135 11 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Tad beidzot tu arī kautko sakarīgu pateici :)

0 0 atbildēt

Nekad nav paticis tas Resident evil un visas vina pārējās atvases nekas bailīgs grafika sūts :P tad jauv labāk spēleju Bioshock vismaz normāla grafika.

0 0 atbildēt

apsveicu bigwuu .. beidzot riktigi izdevies apskats .. lai gan teiksju to .. man pirmas daljas nav patikusjas jo galigi klucjainas ... es esmu berniba spelejis tas speles .. man ir labas atminjas ar taam ari =D bet tomēr man patika re5 visvairāk .. re5 ar normāls .. ja nu jūs esat nereālie geimeri kas par katru kljudu vai ko tadu kas nav ielikts jaunaja dalja esat nostresojusjies protams jums nepatiks jaunās daļas .. bet es vnk paspēlējot secinu .. spēle ir izdevusies .. viss ...

0 0 atbildēt

Par gaumi jau nestrīdās.. emotion Esmu tik spēlējis RE 5 , Patika, bet nelikās ka 5 daļā vnk njem skrien un šauj, ka to apgalvoja video emotion  ..

0 0 atbildēt

diezgan patiikam apraksts

izgaaju RE4, diezgan forshi :)

bet RE5 gan ir suuds.. stulbi, ka visas jaunaas speeles tiek samaitaatas, Devil May Cry 5 arii slaas buut PILNIIGS suuds.. youtubaa uz pusi vairaak dislike nekaa like

1 1 atbildēt

vissu laiku skatos tavus apskatus ;D pat sāku spēlēt starcraft 2 un minecraft :D

1 2 atbildēt

es teiktu, ka apraksts ir tieši 10niekā! Pats esmu izgājis visas šīs daļas vairākārt un nevaru nepiekrist apraxta veidotājām!

0 2 atbildēt