local-stats-pixel fb-conv-api

Red Orchestra: final edition4

12 0

Trīs lietas – labas lietas. Otrais raksts par Red Orchestra ir šeit – http://www.spoki.lv/speles/Red-Orchestra-Ostfront-41-45-second/162563, turpināsim ar trešo rakstu. Otrajā rakstā apskatījām spēles vispārīgo daļu, noslēgumā pastāsīšu par „aisberga neredzamo daļu” un Tripwire Interactive jaunumiem.

Viss jau izklausās traki fantastiski, taču spēlei ir būtiski trūkumi, kuri piedod spēlei tādu kā rūgtuma piegaršu. Pirmkārt jau tas, ka apkārtne (koki, ēkas utt.) nav iznīcināmi ne ar kādiem sprādzieniem vai bruņutehniku....pat artilērijas šāviņi nespēj iznīcināt nomalē pamestus salmu ratus. Bruņu tehnika ir pieejama maz – tanku kaujās, protams, ka kaujas būs starp tanku vienībām, bet citās kartēs bruņu tehnika pieejama ļoti maz – tik vien, lai Nazi pārvadātu kājiniekus ar SPW 251/1 un sarkanamieši izmanto savādāku transporta līdzekli. Arī stacionāros lielgabalus un mīnmetējus vadīt nevar. Mežs, ja vien pati karte neatrodas mežā, ir necaurejams – patiesībā tas ir kā stacionārs objekts. Kartes brīžiem liekas stipri par mazu un rodas vēlme pēc pamatīgākām batālijām – maksimums serverī var spēlēt 50 cilvēki, t.i, 25 vs. 25.

Serveri ir pieejami diezgan daudz, atšķirība ir tikai piekonektēšanas ilguma ziņā, jo ir diezgan daudz karšu modifikācijas, kuras ir ieviesuši spēlētāji paši saviem spēkiem. Šajos serveros būs diezgan ilgi jāgaida, kamēr visi modi ielādējas.

Spēlētāju nāves netiek skaitītas, parādās tikai geimera score par pretinieku killiem, kurus var apskatīt attiecīgi www.gamertracker.com, meklējot savu spēles niku. Savā Steam acc ir iespēja apskatit savus achievementus, kuri atspoguļo tavu spēlētprasmi

Red Orchestra ir iespēja iegādāties šeit - http://store.steampowered.com/app/1200/. .

Spēlei  papildus ir izstrādāti divi modi - viens no tiem ir Mare Nostrum (http://www.marenostrumgame.com/), kuras developeris ir Sandstorm Productions. Mods atspoguļo karadarbību Ziemeļāfrikā starp britu, austrāliešu un itāļu kaujiniekiem. MTas ir atsevišķi „novelkams” caur Steam. Otrs mods ir Darkest Hour: Europe '44-'45 (http://www.darkesthourgame.com/) Mods vijās caur Allied spēku izcelšanos Normandijā, līdz par līdz pat neveiksmīgajai operācijai Market Garden  un kaujai pie Bulgas. Abiem modiem nepieciešama Red Orchestra klātbūtne.  

2011.gada otrajā ceturksnī Tripwire Interactive sadarbībā ar 1C company plāno izlaist jauno Red Orchestra: Heroes of Stalingrad (http://www.heroesofstalingrad.com/). Spēle būs bāzēta uz Epic games izstrādātā Unreal Engine 3 dziņa.  Spēles darbība galvenokārt norisināsies Staļingradas apkārtnē – tā teikt kaujas par Staļingradu. Precīza spēles relīze tiks paziņota Q4 2010, taču pagaidām nav informācija par platformām, uz kādām spēle būs pieejama.  GC video beigās..

Lai labi spēlējās!

Reklāma
Reklāma










12 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://gūgles tante
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

Krievijas serveros forši spēlēt. Aktīvi izmanto balss režīmu, reāla taktika

1 0 atbildēt

Kas tas ir tikai multiplayers? onlainaa? vai kas tas irr!! ir arii za zonam ka var kapat?

0 0 atbildēt

cerams ka ne caur steam

0 0 atbildēt