local-stats-pixel fb-conv-api

Red Orchestra: Ostfront 41-4515

28 4

Neciešams aukstums....termometra stabiņš bija noslīdējis līdz -25C. Daži trieciennieki , bruņojušies ar Stgw44 mīņājās pie ieejas kādā no Staļiņingradas kravas dzelzceļa stacijas noliktavām. Otrpus ēkai bija dzirdami granātu sprādzieni un garas ložmetēju kārtas...Izšķīrāmies triecienā ieņemt pirmo noliktavas telpu, kur pēc mūsu aprēķiniem bija aizsegā novietojies kāds RKKA ložmetējnieks. Taču pēkšņi no ēkas prettriecienā izskrēja pāris Sarkanās armijas kaujinieki ar mērķi atgūt ēkas ziemeļu daļu...Apjukuši no negaidītā pavērsiena, izklīdām kur nu kurais, taču visi nepaspēja - kāds trieciennieks ar niku John_Go saļima turpat bez dzīvības pazīmēm, savukārt Nigel gājā bojā no granātas sprādziena. Pieliecies, cik vien zemu spēju, jozu ko kājas nes uz tuvāko aizsegu - aiz muguras atskanēja gara no PPS43 raidīta ložu kārta...kāda lode trāpīja man kājā, būtiski samazinot pārvietošanās ātrumu. Negaidot, kad mani ķers vēl kāda lode, zibens ātrumā nogūlos aiz kāda paugura un atklāju pretuguni...Viens sarkanarmietis saļima netālu no uzspridzināta vagona, pārējie jau bija izvietojušies aizsegos, tādējādi laupot man jebkādas cerības precīzi izšaut...Kamēr domāju, ko darīt, blakus atskanēja apdullinošs troksnis un viss satumsa....bija laiks nedaudz atslābināties un sagaidīt kārtējo respawn...

Šādi un citādi notikumi bieži norisinās man tik iemīļotajā multiplayer FPS taktiskajā šūterī Red Orchestra Ostfront 41-45.

Spēle izdota uz Unreal engine 2.5 2006. gada 14. martā - par to paldies jāsaka Tripwire Interactive vīriem.  Spēles darbība norisinās Otrā Pasaules kara laikā konkrētās vietās jeb kartēs. Kauju vietu daudzums ir iespaidīgs - sākot no mūsu pašu Kurzemes katla un Vidzemes kauju lauka, līdz pat Dancigai, Staļingradai un Odesai. Pati spēle vairāk vai mazāk ir balstīta uz daudzspēlētāju režīmu - ir pieejamas kartes, kur iespējas ir pašaudīties 25 vs 25. Vienspēlētāja režīms ir pilnīgi bezcerīgs, lai neteiktu vairāk - šaudīšanās pret AI vienībām ir pilnīgi nepārdomāta un, maigi izsakoties, tizla. 

Īsumā par vienībām - atkarībā no konkrētā servera ietilpības un aizņemto vietu statusa, ir pieejamas vairākas spēlētāju klases sākot no parasta strēlnieka, līdz pat tanka komandierim. Atsevišķās kartēs parādās arī līdz pat diviem snaiperiem katrā karojošā pusē. Ieroči kā jau ieroči - Vēmahta pusē karojošie šaudās ar Luger un Valter pistolēm, k98 karabīnēm, MP40, MG42 u.c. "nāves nesējiem",  RKKA armija savukārt plosās ar SVT40, PPSh un PPS tipa automātiem un DP28 ložmetējiem. Granātas, granātas, granātas.....ja veiksmīgi metam StiGr39 vai F-1, pastāv iespēja, ka viņsaulē aizlaidīsim vairākus naidniekus vienlaicīgi.

Tātad viss, kas ir mums nepieciešams ir interneta pieslēgums un Steam acc (vai ja tāda nav, to var izveidot šeit - https://store.steampowered.com/login/.), kā arī dzelžaina pārliecība, ka spēsim iekļauties kādā karojošajām pusēm..

(turpinājums sekos)

Reklāma
28 4 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000

to sainthack:

ok, pirmkārt - ošibka no manas puses - ja ir Steam acc, tad nav vajadzības pēc diskiem. Otrkārt, ne visiem ir jaudīgi datori un iespējas spēlēt kaut vai to pašu Bad Company, dēļ datora "iekšām"...tā ka pietaupi savus žults pilnos komentārus kaut kur citur - vēl raksts pilnībā nav pabeigts, līdz ar to nespried tikai pēc redzamās daļas ;)

2 0 atbildēt

Labi izskatas neparak prasiga!!! velku un speeleeju!! sen gribeeju kko uzkapaat bet nezinaju ko!! paldies par rakstu!! +1 no manis!

1 0 atbildēt

Man pašam kompis ir "beast""bet shii speele izskataas baudaama jo tie arkaadiskie bc2 un mw 2 liidz kaklam

1 0 atbildēt

Kur nopirki?es tgd speeleeju neorginaalo pret botiem gribeetu pameeginaat online kur var nopirkt?

0 0 atbildēt

Nu es vārda tiešākajā nozīmē "pirku" - laikam pa 6Ls iekš 636 (ja nemaldos)  Jābrien pa veikaliem un jāmeklē ;)

0 0 atbildēt

Laba grafika ^_^ Not?

Ja es ar savu 3 gadus veco kompi varu bez lagiem paspēlēt MW2, tad ....

0 0 atbildēt

Grafika nav no tām labākajām....es piemēram šāda tipa spēles nemēru pēc grafikas, bet gan pēc realitātes un kauju darbības principa. WWII Online grafika ir vairāk nekā bezcerīga, bet fakts, ka sadarbība ar citiem kaujiniekiem ir nepieciešama un vajadzīga, padara šo spēli aizraujošu...

0 0 atbildēt

normala spele

0 0 atbildēt

kaadi na_uj veel istalaacijas diski ja tu pats mineeji ka taa ir steam speele turklaat kaadeel lai kaads pirktu speeli ar 2006gada grafiku par 10eiro(dotajaa mirklii 50%atlaide un 5eiro) sobriid ir daudz labaaki multiplayer par to pasu cenu takaa LAME raksts

 

0 1 atbildēt

man tikai nepatiik ka nav normaals teemeklis

0 4 atbildēt

bad company 2 labaaks

0 5 atbildēt