local-stats-pixel fb-conv-api

[RS ZIŅAS] Dungeoneering papildinājumi7

10 19

Šonedēļ mēs jums sniedzam plašus uzlabojumus un jaunus atalgojumus mūsu janajai prasmei Dungeoneering!

Paslēptie resursu Dungeons

Pieredzējuši dungeoneers nu varēs atrast slepenus dungeons izksaisītus pa visu RuneScape pasauli. Ne tikai šie dungeons sniedz vienreizēju Dungeoneering pieredzes atalgojumu, bet tie arī satur ārkātīgi noderīgus resursus. Katrs dungeon pieprasa noteiktu Dungeoneering līmeni lai tam piekļūtu, šakot no 10. līdz pat 85. līmenim. Atalgojumi iekļauj jaunus rune rocks, greater numbers of 'busy' monster spawn, herb spawns un trees. Priekš pilna saraksta ar atalgojumiem iekļaujot četrus nemaksājošiem spēlētājiem.http://www.runescape.com/kbase/guid/dungeoneering_surface_dungeons">

Construction "karstās vietas"

Spēlētāji varēs izmantot viņu Construction iemaņas iekš dungeon, lai uzbūvētu noderīgas vietas izstabā. Vajadzīgs tikai hammer, logs un bars atrodami visā dungeon, tu varēsi uzbūvēt:


A group gatestone portal

A photo booth

A farming patch

A range

A prayer altar

A skillcape stand, lai parādītu tavu Dungeoneering meistarību.


Grupas vārtuakmeņi

Grupas vārtuakmenis ir sākotnējais portāls atrodams Construction karstajās vietās. Tas tiek piešķirts grupas līderim un ikviens izmantojam vārtuakmeni tiks teleportēts uz to vietu kur atrodas otrs vārtuakmens, vai blakus tam kurš to nēsā. Mēs arī pievienojām Group Gatestone Teleport burvestību, lai atļautu tev teleportēties pie grupas vārtuakmeņa no jebkuras vietas iekš dungeon, ne tikai caur vārtuakmeņa portālu sākuma izstabā.Tas arī ir pieejams nemaksājošo spēlētāju pasaulēs. Kā arī vārtuakmens teleportēšanās burvestība tagad nepieprasa nekādas rūnas lai to izmantotu un Create Gatestone un Group Gatestone Teleport burvestības katra pieprasa tikai 1 tipa rūnu lai to izmantotu.


Klašu gredzeni

Dungeoneers tagad varēs uzlabot viņu rings of kinship lai palīdzētu  viņu avantūristiem caur Daemonheim. Vienkārši klikšķinot un gredzena ar labo pelen pogu un iztērējot dažus Dungeoneering žetonus jebkurā dungeon tu varēsi to uzlabot no pirmā līdz pat desmitajam līmenim kādā no veidiem minētiem apakšā.http://www.runescape.com/kbase/guid/dungeoneering_rewards#class_rings">

Melee gredzeni:

Tank - Bojājums tiek samazināts nēsājot vairogu.

Tactician - Palielina izredzes trāpīt accurate stāvoklī.

Berserker - Palielina Strenght līmeni kad aprēķina bojājumu.


Ranged gredzeni:

Sniper - Palielina iespēju max-hit long-range stāvoklī.

Keen-eye - Iespēja samazināt mērķa Defence accurate stāvoklī.

Desperado - Palielina Renged līmeņus atrodoties rapid stāvoklī.

Magic gredzeni:

Blazer - Elementu burvestību bojājums tiek palielināts.

Blaster - Iespēja samazināt tava pretinieka uzbrukumā ātrumu.

Blitzer - Palielina iespēju ka elementu burvestības sauksies ātrāk.

Skiller

Medic Palielina summu kuru jūs dziedināt citus spēlētājus.

Gatherer - Iespēja dabūt papildus resursus un prasmju uzdevumu bojājumu samazināšana.

Artisan - Iespēja ietaupīt resursus un palielināt rūnu produktivitāti.


Jaunie tituli

Tu varbūt esi jau pamanījis titulus kuri tiek parādīti pēc dungeon iziešanas (kā mēs tos saucam WINterface) un iespējams esi saņēmis dažus vai visus no esošajiem 32 tituliem. Ar šo jauninājumu mēs pievienojam 18 pavisam jaunus titulus kuri tika iedvesmoti no mūsu paša spēlēšanas stila šā gada jaunās prasmes testēšanas laikā. Vēlam veiksmi atrast tos visus!http://www.runescape.com/kbase/guid/dungeoneering_faq">

Dungeon instanses

Ja tu izlogojies vai pazaudē interneta savienojumu tavs dungeon nu saglabāsies līdz pat 10 minūtēm kam vajadzētu dot tev pietiekami laika lai tiktu atpakāl spēlē un dungeon. Kad tu ielogojies atpakaļ spēlē tu atradīsies tieši tur kur paliki, nevis uzgaidāmajā telpā kā iepriekš. Tas nozīmē tu varēsi paņemt īsu pauzi ja esi vienspēlētāja dungeon vai pievienoties atpakaļ dungeon ja tavs dators nolagoja. Dungeon instanses nesaglabāsies ja sistēma tiek restartēta.
Dungeon IzmēriSolo dungeoneers nu varēs izvēlēties vidēja lieluma dungeons un grupas ar trim biedriem vai vairāk nu var izvēlēties liela izmēra dungeons.

Grupēšanas sistēma

Autogrupēšamas izstabas nu atļaus spēlētājam izvēlēties specifisku stāvu no tiem pieejamajiem izvēlētajā tēmā un tu varēsi tikt sagrupēts tikai ar trim līdz četriem cilvēkiem kuri ir izvēlējušies to pašu stāvu, tāpēc tev nebūs jāmaksā XP sods dēļ līmeņu atšķirības.

Prayer uzlabojumi

Spēlētāji nu var izmantot kaulus atrastus caur visu Daemonheim tieši uz lūgšanas altāra. Tā tu saņemsi 4x parastā Prayer XP par to kaulu aprakšanu.

10 19 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://runescape
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Cool kopēt manu rakstu no exs.lv

2 0 atbildēt

emotionvienmer neesmu uzskatijis par normaliem tos fanatus kas var spelet runescape .. man klase viens ir tads kurs maksa lai butu kkads tur lietotajs .. un labums nekads par to nav ...

stulbie cilveki

2 1 atbildēt

get a life.

2 1 atbildēt

savu stulbo fantāziju atstāj pie sevis !! emotionjau pieriebies dzirdēt runescape kur nu vēl te spokos !!!!

1 1 atbildēt

Supper raksts, tik turpināt. Pats esmu aizrautīgs RS spēlētājs, spēlēju jau n-tos gadus un spēle ir patiesi izdevusies, kas atiecās uz tiem retardiem kas tikai spēj ar grūtībām spēlēt tetri izoperējiet pārīti apkšribu ;)

0 1 atbildēt