local-stats-pixel fb-conv-api

Priekš F1 simulāciju faniem, www.F-1.LV2

8 2
Prestižākā Latvijas virtuālā F1 līga ir gatava atgriezties virsotnē un rādīt augstāko braucēju līmeni, kāds Latvijā atrodams. (www.F-1.LV) Šis saits paredzēts pirmās formulas un F1 simulāciju faniem, šeit Jūs varēsiet atrast līdzīgi domājošos, un līdzīgām interesēm apvienotus cilvēkus, kuri ikdienā dara dažādas lietas, taču brīvā laikā vēlas veltīt brīdi savam hobijam, kopīgi izklaidējoties.
Mūsu līga izmanto datorspēli F1 Challenge 99-02, tā ir F1 simulācija virtuālajā vidē, spēlei ik gadu tiek izstrādāti jauni modi, ar jaunām sezonām, komandām, trasēm, un, protams, braucējiem.
Ja Tev patīk pirmā formula un braukšanas simulācijas, ja Tev ir vēlme, sevi pārbaudīt citu braucēju vidu, ja Tu vēlies uzvarēt, gūt panākumus, vai vienkārši labi pavadīt laiku, pievienojies mums.
F1 Latvija straujiem soļiem rāpjas ārā no bedres, kurā bija ievēlusies. Ne tikai reālajā, bet arī virtuālajā Formulā 1 bija nepieciešamas pamatīgas pārmaiņas un reformas, kuras šobrīd tiek īstenotas. Ir izveidota jauna mājaslapa (www.F-1.LV) kur vēl daudz darba jāiegulda, taču tā strauji tiek attīstīta.
F1Latvija ir senākā F1 Challange līga Latvijā, dibināta jau 2006. gadā, un arī viena no ātrākajām. Braucēji ir ar lielu pieredzi šajā spēlē, startējot vairākas sezonas, gūstot panākumus gan mūsu, gan citās līgās. Taču mēs vienmēr laipni gaidām jaunus braucējus un jaunus izaicinājumus.
Pievienojieties mūsu kolektīvam forumā, lai diskutētu par visdažādākajām tēmām, lejupielādējiet visu nepieciešamo, lai sēstos virtuālajā formulā, dotos trasē, un cīnītos par Formula 1 braucēja Superlicenzi, lai varētu piedalīties sacīkstēs!
Tāpēc, ja Tev nav pieredze šajā spēlē, bet esi gatavs mācīties, ieklausīties padomos un būsi cītīgs, izdosies gūt labus rezultātus. [url="http://www.F-1.LV"]F-1.LV[/url] strādā pieredzējuši, zinoši, atsaucīgi vadītāji un pārējie dalībnieki. Visi kā viens palīdz jaunajiem ar padomiem, ieteikumiem un pamācībām.
Tāpat pirms sezonas un sezonas laikā norisinās dažādi testi un treniņi, kur ir iespēja papildus gūt un palielināt savu pieredzi braukšanā un regulējumu sagatavošanā.
Braucējiem, kas tomēr nespēs iekļut F1 galvas nebūs jānokar. Viņiem būs iespēja startēt GP2 seriālā, un cīnīties par vietu F1 nākamajā, vai ļoti veiksmīgu rezultātu un apstākļu sakritības gadījumā, pat šajā sezonā.
Ja meklē domubiedrus, ja līdz šim esi braukājis, bet neesi zinājis, kur to varētu darīt on-line, vai arī neesi atradis savu vietu, droši nāc un pievienojies, un baudīsim brauksānas prieku kopā.
Līgā ir izveidojusies arī aktīva kopiena, kas forumā un čatā aktīvi pārspriež ne tikai ar F1 saistītus notikumus, tāpēc – garlaicīgi nebūs!

F1Latvija administrācija.


8 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.F-1.LV
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000
ne man bet izsktās laba :)
2 0 atbildēt
a kad vina isti sakas? jeb ir jau sakusies?
1 0 atbildēt