local-stats-pixel fb-conv-api

Plaukstas trenniņš jaukākam vakaram vienatnē :D4

64 12

Divas spēles ko izveidoja mans draugs ar kkādas programmas palīdzību.

Man personīgi viņas spēlējot nogura plauksta (protams es aizrāvos unspēlēju ļoti ilgi)

emotion

Spēles iespējams lejuplādēt šeit ----> http://www.mediafire.com/?wh80gqtkplpxp5i

64 12 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://My friend
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

nahuj to droņītāja roku.. 

get a girl!

6 6 atbildēt

Kāpēc meteorītos pēc uzklikšķināšanas uz NLO (zaudēšanas?) un vārda ievadīšanā top10 spēlētājos, spēle turpinās? Kāpēc pēc kārtējās zaudēšanas top10 spēlētāju sarakstā nav neviena ieraksta no tā, kas bija ievadīts iepriekš zaudējot? Ā, nē, kļūdījos, viss tur ir tikai melniem burtiem un melna fona = gandrīz neredzams. Mūzika noskan vienreiz, pēc tam baigais klusums.

   

Ābolu spēlē laikam derētu piemeklēt citu mūziku, vismaz man krita uz nerviem (skaņa ir stresu raisoša, tātad ir jābūt kaut kādam taimerim, ir jāpaspēj izdarīt kaut ko līdz noteiktam laikam, citādi spēlei beigas vai pasliktinās situācija; šajā spēlē tāda nav, te pat Happy Tree Friends intro dziesma vairāk derētu) . It īpaši kaitināja, kad pēc vārda ievadīšanas top10 (un top10 loga aizvēršanas) mūzikas celiņš ieslēdzās no jauna, neizslēdzot iepriekšējo. Nospiedu uz bumbām kādas 5-7 reizes pēc kārtas, troksnis bija nepanesams (5-7 dziesmu celiņi ieslēgti vienlaicīgi). Starp citu, tas pats, kas pie meteorītiem, pēc zaudējuma spēle nesākas no jauna, punkti turpina krāties.

   

Par abām spēlēm - garlaicīgi. Ir jābūt kam tādam, kas motivētu spēlēt tālāk, kaut vai nākamā līmeņa sasniegšana. Ābolus sākumā var uztaisīt lēnākus (kaut vai superlēnus pirmajiem 2-3 āboliem), pēc tam ātrākus un ātrākus. Nav svarīgi, taču arī bumbas varētu mainīt savu atrašanās vietu (un skaitu) pēc katra klikšķa uz ābola. Asteroīdos varētu ar katru līmeni palielināt NLO skaitu. Citādi spaidīt tos asteroīdus un ābolus bez uzduršanās uz NLO vai bumbām var bezgalīgi un bez jēgas, kas arī ir iemesls, kāpēc cilvēkiem šīs spēles neinteresēs.

 

Kā cilvēkam, kam patīk skatīties filmas/seriālus un paralēli vēl ar kaut ko darboties, man patiktu, ja būtu iespēja izslēgt un ieslēgt skaņu (īpaši neiespaidos spēļu popularitāti, bet vienalga jauka funkcija).

   

Kritizēju kā testētājs (cienu izstrādātāju darbu un mēģinu palīdzēt sasniegt labākus rezultātus); kā spēlētāju mani šīs spēles noturēja ne ilgāk par minūti katra.

Lai veicas!

0 0 atbildēt