local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmais apskats MW2 Stimulus mappack.6

14 2

Tātad kā jau agrāk vienā rakstā rakstiju ir iznākusi jaunā Call Of duty MW2 mappack. Tātad ir 3 jaunas kartes un 2 kuras atgriezās no CoD4

Ja jūs nezinājāt lūk šeit raksts par to - http://www.spoki.lv/speles/Modern-Warfare-2-new-maps-/129361

 

Tātad mans pirmais iespaids par mapēm. Pirmkārt visi kas spēlējuši MW2 zina kā var konektēties serverim. Izvēlies modu un tev automatiski pēc pinga atradīs serveri. Tagad ir 2 jaunas iespējas Stimulus un Stimulus HC. Tātad ja tu izvēlies šo iz'veli tev randomo 1 no 5 mapēm un arī modu randomo. Tātad savā ziņā KRUTO tikai problēma tāda ka tas ir random un random no 1-5 ir iespejams 20% iespeja ka atkārtosies karte bet apmerma 5% ka atkartosies mods.

Lai dabūtu šīs kartes jums tomēr nāksies šķirties no 15 euro. 

 

Mapu apskats.

Bailout- Es teiktu forša mape daudz intresantas vietas kur rushot / kemport / sēdēt un lidot. Tātad karte ir intresanta, bet ja spēlē Search & Destroy bišķin neintresanti, jo atacking puse vnk kempo vislaik bet pārējos modos kur ir daudz apšaudes tīri intresanti.

Storm- Nu ko teikt ja esat sēlējuši cod4 ir praktiski tāda pati kā tā lietainā karte neaceros tik nosaukumu. Lietaina, un tumša praktiski visas cīņas notiek mājās ir tikai 3 gari ceļi no viena gala uz otru. Iekštelpas ir izdemolētas. Vienā mājā pat var patēlot manekenu un novākt kādu nobiku

Salvage- Mana mīļākā karte no visām 5. Tā ir auto kapsēta ar daudz atkritumiem :) Netiekšu ka tumša jo action notiek sniegā. Vienīgais mapes minuss ir tas ka ir tikai close combat praktiski nekur nav lieli atalumi visur ar bisi var ownot seju. Bet tomer es ar snuiperi atrodu vietas kru tomer kadu noskopot vai quickscopot.

Mapes crash un overgrown es neapspriedishu jo tas ir no cod4 un tieshi tādas pašas kā agŗak tikai dažas izmaiņas smukuma ziņa.







14 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Pats speleju MW2 uz ps3 nopirku jau nakamajaa diena kad iznaaca :) un tagat nopirku stimulus. Black ops diezvai pirkshu izskataas taads pats suuds kaa COD World at War... ;)

2 0 atbildēt

tu gribi es tev patiekshu TAS BUS 60 un 70 gadu kari vjetnama shit like that nu M4 un taid ierochi neesi spelejis nevienu vjetnam speli. Tas ir ka modern tik ne tik liels modern. Rit ievietoshu rakstu pa Blakc Ops ar visu aprasktu kaspagaidma ir lai ari visiem skaidrs ko gaidit no nakama cod un es ka jau vius iepriekshejos CoD ari to pirkshu un man NEKAD nebus zhel 15ls uz speli ko es speleju videji 100sutndas 5 meneshos.

1 0 atbildēt

tas snaipis un ump ir divi mani milakie ieroci mw2 .. tgd kadu laiku jau vairs nespeleju .. bet bu slkm jau japaspele .. ka neka no naudas esmu skiries lai varetu spelet .. un zel ka tik dargi maksa tas mapes .. man iznak dargak neka pasu speli nopirkt .. bez izskatas interesanti .. runajot par pasu mw2 .. vini izdarija realu stulbumu izn*t no speles dedicated serverus .. cod4 tada zina labaks ..

0 0 atbildēt

koudman nu tur es tev piekritu tapec giadu COD7 Black ops tur bus dedi serveri un ari kautcik normala airsupport sistema neubs itka tik duadz kemposhanas iespeju bet runajot par UMP tas ir mosntrs bet man vektors labak patik un ja man ari pati mappack praktiski tik pat cik spele izmaksaja :) bet nu mapes labas un ari tas ka uztaisits random mods man patik naw vislai kjaspele viens vismaz un ka atkartojas mods un mape nav iespejams jo uzriez uzliks vote par citu

0 0 atbildēt