local-stats-pixel fb-conv-api

Par Transformice6

19 7

Čav spoki! Šodien es nolēmu uztaisīt rakstu par Transformice. Šis raksts ir vairāk tiem kas zin par šo spēli. Bet sāksim no paša gala. ;3



Tātad ja tu esi iesācējs tad tev vajdzēs izdomāt savas peles vārdu. Spēles mērķis ir super easy. Paņem sieru, un ej uz alu. Bet gadās arī tātad mapes ko var izpildīt tikai ar Šamaņa palīdzību.

Ja tu esi Šamanis tavs mērķis būs izglābt citas peles un izmantojot savas superspējas, jāpalīdz pārējiem spēlētājiem.

Kā lēkāt/rāpties pa sienām? Ja tu jau spēlē Transformice bet nēesi "Pro" tu noteikti būsi redzējis, ka, citi spēlētāji kas jau ir pieredzējušāki, lēkā/rāpjas pa sienām. Tātad kā to, darīt - Uzlec uz sienas un spied taustiņu un tad augšējo. Rīkojies ātri!

Kā čatot? Čatot ir visvienkāršākais solis ir čatošana. Tev apakšā ir milzīga tabula kur notiek čats. uzspied uz garenā log un raksti ko gribi. :)

Smaidiņi. Esi redzējis ka citiem ir smaidiņi virs galvas. Tu arī tādus gribi? Tad spied pogas - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, un 0.

Beigas! Ja ir kādi jautājumi - raksti komentāros. Izveidošu 2. daļu kurā būs vairāk info.

Mans Niks - Lvmickey

Latviešu istabas - lv un kaka.

P.S. Un jā.. ja tu zini vēl kādu latviešu istabu, raksti komentāros. (Istabā lv parasti ir vairāk spēlētāji.) Kā arī ja spēlē, tad ieraksti komentāros savu niku.

P.S. 2 Ja kas es Istabā lv esmu bieži.

19 7 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://transformice.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kas tā par ***ņu?

2 0 atbildēt

Es speeleeju Tfm, mans niks ir Foxija. :)

0 0 atbildēt

esmu skapciks un speleju jau 4 gadus ;D uzraksti kaa chitot nakamajaa rakstā

0 0 atbildēt