local-stats-pixel fb-conv-api

Par Rallijiem (galvanais Xpand Rally)9

34 4

Pēdējā mēneša laikā esmu kļuvis par lielu ralliju fanu. Esmu spēlējis colin mcrae rally 2.0 ; colin mcrae rally 4 ; colin mcrae rally 2005 ; richard burns rally un Xpand Rally un tas laikam no rallijiem arī ir viss. Spēlēju šīs spēles ar stūri - Logitech Racing Wheel Formula TM vibration( vibrācija uz vistas man neiet, vai arī laika zobs ir darījis savu). Nesen jau bija kāds rakst par Richard burns rally tāpēc par viņu pateikšu tikai pāris vārdus : Grafikas ziņā nekas revolucionārs nav, ar stūri ja nemaldos nespēlēju(pagājis kāds laiciņš), patika automašīnu fizika ( ripojot lejā pa kalnu, kūleņojot pa zemi utt) u.t.t. Par Koliniem neko daudz arī neteikšu, kā nekā spēlēts ir. 2.0 izcēlās ar mašīnu klāstu un smuko tā laika revolucionāro grafikas līmeni. Savi gļuki arī bija kā piemēram : atsitoties vienā kokā otram kas turpat vien stāv iziet cauri, pilnā gaitā ieliekās ceļazīmē(nenosit to nost) un apmetās uz vāka( O.o). Par 4 neko nevaru pateikt, jo mašīna griezās tikai tad, kad stūre bija pagriezta pa 40° grādiem, un ceļu neredzēju, jo spēle nav paredzēta priekš vistas un raustījās pa vidu "paralēlās pasaules". 2005 bija tā pati problēma ar vadāmību kas 4 , bet vismaz gāja un priecēja lielais automašīnu klāsts.
Esam pienākuši priekš šī raksta galvanās tēmas - Xpand Rally.Šo spēli spēlēju kādas 3 dienas. Pateicoties gamecam v2.2 uzfilmējot vajadzīgo un ejot ārā no spēles, uzkārās windows un mana profila dati tika sabojāti( mani dati emotion ). Būs jāsāk viss pa jaunu. Spēle piedāvā aptuveni 20 dažādas mašīnas, kuras ietilps 8 grupās. Grupās mašīnas atkārtojās, bet mainās to dzinēju izmērs un jauda. Video redzēsiet pašu pirmo trasi ar maksimāli uzķunēto RV Wolf ( :D ). Jā! Mašīnas spēlē nav marķētas un viņām ir doti stulbi nosaukumi( pārsvarā jau tikai pāris burti ir mainīti).
Sistēmas prasības :

operētājsistēma: Windows 98/ME/2000/XP  var arī Vista par 7 nezinu.
Procesors: P3/AMD Athlon procesors ar 1.3 GHz
RAM: 256 MB RAM
Video karte:  64 MB, DX 8.0 compatible (GeForce 3 or ATI Radeon 9200)
Sound card DX 8.0 compatible
Cietais disks: 1GB brīvs uz cietā
CD-ROM: CD-ROM/DVD-ROM

Recommended
Procesors: P 4/AMD Athlon procesors ar 2.0 GHz
RAM: 512 MB RAM
Video karte:128 MB, DX 9.0 compatible (GeForce 5700 or ATI Radeon 9600)
Sound card DX 9.0 compatible

Ja kādam ieinteresāja tad links, kur novilkt :
http://torrentz.com/836cf33c5d15d77323fcc4a0ddd38bbf8149dd8d

Būs pamaz bildes. Galvenais jau video.
Manis filmēts video. Izmantotā programa : FRAPS  :D



34 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Spēlējiet labāk oralliju ka'ds ir ;) Richard burns rally..

2 0 atbildēt

Es uzskatu, ka Richard Burns rally ir labāks......un pec visam rallija spelem ko esmu spelejis tā ir visreālistiskākā!!!! emotion emotion Bet katram sava gaume.emotion

2 0 atbildēt

mja xpand rally diezgan normals .. man vecajai video kartei lidzi naca sada spele .. ko ta dirt 2 neuzspeleji ? .. tas ir riktigi labs ar sturi ..

1 0 atbildēt

Jaa ir ok :) patik

1 0 atbildēt

atbildot uz theHAWK komentāru " paspele kadu no Dirtiem   sapratisi kas ... "

 

tie nau ralliji bet parodijas :D:D

 

Richard Burns Rally realitātes ziņā vēljoprojaam (5gadu laikā) neviens nau pārspējis

 

tāka puikas mācās :)  

1 0 atbildēt

atbildot uz koudman009 komentāru " mja xpand rally diezgan normals .. man vecaja... " gribētu, bet video karte nevelk. Jāgaida vasara, kad beigsies kompim garantija un mainīšu nost.

0 0 atbildēt

paspele kadu no Dirtiem   sapratisi kas ir labs ralijs :)   un grafika vienk super :)

0 0 atbildēt

atbildot uz Mini nu kas es esmu komentāru " Apsveicu, ja tev iet abi dirti, bet kā parast... " Precīzi pateici.

0 0 atbildēt

atbildot uz suv komentāru " esmu spēlējis 2 XPanda rallija versijas abas ... " Tur jau ir tā lieta, ka spēle uz klaviaturas ir nereāla.Ar stūri ir daudz patīkamāk un reālistiskāk.

0 0 atbildēt