local-stats-pixel fb-conv-api

Pamēģini kā tas ir – būt hokeja kluba vadītājam!4

2 0
Cik bieži esi sēdējis kopā ar draugiem, skatoties hokeja spēli un skaļi domājot - “kāda velna pēc tas treneris izvēlējās tādu taktiku, un vispār, kāpēc tas kreisais aizsargs vēl nav atlaists...?!” Tagad jums ir iespēja izmēģināt savus spēkus hokeja komandas vadīšanā un praksē pārliecināties, ka tas nemaz nav tik vienkārši kā varētu šķist.

Protams, sporta menedžeru spēles nav nekas jauns un tās ir pieejamas jau vairākus gadus, pateicoties interneta sniegtajām iespējām un neskaitāmiem aizrautīgiem sporta spēļu faniem, kas ir pielikuši visas pūles, lai spēles atmosfēru maksimāli kvalitatīvi pārnestu virtuālajā pasaulē. Viens no jaunākajiem, tomēr ne mazāk interesantajiem sporta menedžeriem, ir PowerPlay Manager (www.powerplaymanager.com), kas tiek veidots kā vairāku sporta spēļu centrs, kurā lietotāji varēs izmēģināt sevi futbola, hokeja un pat pirmās formulas komandas menedžera lomā. Šobrīd pilnvērtīgai spēlēšanai ir pieejams pirmais sporta veids – hokejs, kas tāpat kā citās līdzīga tipa online spēlēs ļauj lietotājam pārvaldīt savu hokeja komandu, atlasot spēlētājus, tos trenējot un stratēģiski vadot cīņā ar citām hokeja komandām.

Spēles mērķis ir pavisam vienkāršs - attīstīt savu hokeja komandu un sacensties ar citiem spēlētājiem no visas pasaules.
Galvenā īpašība, kas atšķir PowerPlay Manager no citām menedžera spēlēm, ir lielā uzmanība, kas pievērsta vissīkākajām spēles niansēm un iespējām, lai panāktu maksimāli reālistisku spēles procesu. Jūs ne tikai pārvaldāt savu hokeja komandu, bet gan vadāt pilnvērtīgu hokeja klubu ar visu tā infrastruktūru. Katram reģistrētajam lietotājam ir iespēja savā pārvaldībā iegūt hokeja komandu, kura viņam ir jāattīsta un jāvada. Spēlētāji cīnās savā starpā katras valsts ietvaros eksistējošā vairāku līgu sistēmā. Regulāri tiek organizētas dažādas nacionālo un starptautisko kausu izcīņas, kā arī ikvienam lietotājam ir iespēja rīkot savu kausa izcīņu. Spēlētājiem ir jānokomplektē savas komandas spēlētāju sastāvs, jārūpējas par treniņu bāzes uzturēšanu un attīstību, kā arī rūpīgi jāanalizē pretinieki un jāizvēlas katrai spēlei piemērotākā taktika.

Savu dienu varat iesākt kā treneris, aplūkojot spēļu grafiku un izvēloties komandas sastāvu katrai spēlei, kā arī kādu no sešām spēles pamattaktikām, ko izmantosiet pret pretiniekiem. Katra spēle un pretinieks prasa savu individuālu pieeju – jūs varat izvēlēties no plaša taktisko iespēju klāsta – pie noteiktas rezultātu starpības samainīt vārtsargu pret laukuma sesto spēlētāju, vai arī pāriet uz spēli ar tikai trīs maiņām, ja jūtat, ka tas palīdzētu komandai atgūt pārsvaru, kā arī daudzas citas taktiskās iespējas.
Kad esat sagatavojis komandu spēlei, varat vērot spēli tiešraidē un pārliecināties par izvēlētās stratēģijas iedarbību. Ja esat palaidis garām spēles tiešraidi, varat vēlāk aplūkot tās ierakstu, vai arī novērtēt savas komandas sniegumu, analizējot spēles kopsavilkumu. Jūsu rīcībā ir personāla departaments un jauno spēlētāju akadēmija, kas palīdzēs atlasīt labākos darbiniekus un piegādās komandai jaunos talantus. Plašais spēlētāju tirgus ļauj jums pirkt un pārdot spēlētājus, lai labāk nokomplektētu savas komandas sastāvu un gūtu peļņu no veiksmīgi uzaudzinātiem spēlētājiem. Tāpat jūsu izpētes centrs ļauj izpētīt spēlētājus un detalizēti analizēt savu pretinieku, lai piemeklētu labāko spēles taktiku. Neaizmirstiet arī par kluba infrastruktūras attīstību. Kā kluba vadītājam jums ir aktīvi jāattīsta savs klubs pārbūvējot arēnu, papildinot to ar jaunām sēdvietām un izklaides iespējām skatītājiem. Līdz ar komandas izaugsmi, attīstiet savu klubu un paaugstiniet savus ienākumus, lai varētu iegādāties labākus spēlētājus un algot labākos darbiniekus.

PowerPlay Manager piedāvātās iespējas ļauj izjust patiesu spēles prieku un azartu, sacenšoties ar tūkstošiem citu spēlētāju no Latvijas vai visas pasaules, vienlaikus padziļināti iepazīstot hokeja pasauli.


2 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
aah.. :D tikko gribeju likt rakstu :D kāds pacenties pirms manīm.. :D Ideala spēle.. esmu reģistrējies jau no 2007 gada kad pat nebija hokeja BETA.. visiem iesaku
1 0 atbildēt
Visu var uztaisīt! :)
0 0 atbildēt
forsi
0 0 atbildēt
kas tur par pro pack? es nevaru ne uztaisiit komandai logo, ne formas... kaads kursh speelee vareetu paliidzeet
0 1 atbildēt