local-stats-pixel fb-conv-api

PS2 klasika Tekken 511

14 2

Žanrs: Fighting
Izdota: 24.02.2005
Izstrādātājs: Namco Bandai Games
Oficiālā mājaslapa: www.tekken-5.com/
Platforma: PS 2

Tekken V ir 5. daļa Tekken spēļu sērijā, kas izdota 2005. gada 24. Februārī. Izdevējs – Namco. 1...2...3... FIGHT!!! Esi gatavs cīņai? Tekken 5 tev piedāvās visinteresantāko un izdomai bagātāko cīņu. Te patiešām ir viss! Sākot no iznīcinoša robota, beidzot ar koka kluci. Ir 26 cīnītāji no pagājušās Tekken daļas un 7 jaunpienācēji.

     Sižetu ir viegli iziet un uzzināt, kas notiks beigās. Bet ikreiz ir jāiziet ar citu varoni. Un katram ir cits stāsts, pat koka klucim. Ir interesanti uzzināt, kas notiek beigās dažādos gadījumos,  ja  spēlē, piemēram, spēlējot Bryan Fury tu gribēsi noslepkavot Yoshimitsu un beigās tas arī notiks, bet spēlējot ar Yoshimitsu tu gribēsi novākt Bryan Fury un tas arī notiks! Gandrīz vienmēr tu beigās satiksies ar Jinpachi Mishima. Viņš ir tas, kas aizsāka King of Iron fist Tounament 5. Viņš ir jāuzvar lai iegūto turnīra lielo balvu.

     Visgrūtāk spēlē ir sitieni. Protams, kas gan tur var būt grūts? Bet, ja tev ir pieejami tikai 4 sitieni no sākuma – ar kreiso kāju, ar labo kāju, ar kreiso roku un ar labo roku, tad pārējie sitieni tev ir jāizdoma pašam. Uz cerību, ka iesitīsi spēcīgi ir jau viegli spiest, bet atklāt un atcerēties kombinācijas ir, kas grūtāk. Spēlē ir 26 dažādi cīņas stili. Sākot no boksa, kura lietpratējs ir Steve Fox un, kurš var sist tikai ar rokām un beidzot ar Kazama tradicionālo stilu, kuru pieprot visa Kazama ģimenīte – Asuka Kazama, Jin kazama, un viņu tēvs. Kombinācijas dažiem cīnītājiem ir vienādas, bet ne nodarītais bojājums un sitiena izpildījums. Arī kombināciju daudzums atšķiras, bet, protams, ne jau visas kombinācijas ir uzrakstītas spēles pamācībā. Daudzas ir jāatklāj un tas ir grūti. Varu pateikt, ka visiem cīnītājiem spiežot kopā X un KVADRĀTU, vai TRĪSTŪRI un O, tu pretinieku paņemsi un, piemēram, aizmetīsi pa gaisu. Cīņas stilu atšķirība var būt nopietns pārbaudījums, jo ar bokseri ir grūti uzveikt izveicīgu sievieti, kura gandrīz tikai gulšņā pa zemi un beigās vēl uzvar!

     Spēles grafika un skaņas. Priekš PS2 grafika ir gana laba, bet īstiem spēlētājiem, kurus interesē tikai grafika es neieteiktu spēlēt Tekken 5. Spēle piedāvā arī ‘’Arcade history’’, kurā tu vari uzspēlēt Tekken 1, Tekken 2 un Tekken 3 arkādes spēli. Un to darot tu sapratīsi, ka grafika ir stipri uzlabojusies, gan no Tekken 1, gan no Tekken 3. Spēles arēna ir gana laba, jo tā tiek iesaistīta cīņā, un, protams, arī arēnas grafika ir labi izstrādāta.  Iekš Tekken 5 tu arī savu mīļāko cīnītāju vari izdaiļot. Protams, necenties viņu padarīt par mīksto :P. Spēlējot tu pelnīsi naudu, ar kuru tu varēsi iepirkties un izmainīt savu mīļāko cīnītāju!

    Skaņas spēlē ir labas un reālistiskas. Katrs cilvēks izdvēš skaņas, piemēram, elsienus un kunkstienus, kad cīnītājam iesit. Namco ir izdevies to uztaisīt ļoti dzīvīgi. Uzspēlējiet ar Marshall Law un izbaudiet spiedzienus!

    Rezumējums:  Sižets ir neinteresants, bet ja tev patīk sist, sist, sist un uzvarēt, vēlu veiksmi! Spēlēt kopā ar draugu, gan ir interesanti. Bet tu vari arī papētīt, katra spēlētāja stāstu ieejot wikipēdijā vai citur un lasīt, kādēļ viņi iestājās citos King of iron fist tournament.

Reklāma




14 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.gamevision.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

Jā šitas geims tika nospēlēts nepajokam ar draugiem emotion

3 0 atbildēt

Ehh, jā, manā bērnībā tika rauts tekken 3... ;D

2 0 atbildēt

Jūū šitas ir visu bērnību atspēlēts :))

1 0 atbildēt

laba spēle :D ir ko darīt ar draugiem ^^

1 0 atbildēt

viena no manaam milaakajaam speeleem u z ps2

1 0 atbildēt

Esmu spēlējis...

0 0 atbildēt

lkm esmu vienigais kurs ciest nevar sito speli emotion

paspeleju ... nelikas nekas ipass ...

0 0 atbildēt

Omg... Sita ir tik atspeleta speele...  Bet neapniik... emotion

0 0 atbildēt

pie tekken 3 daudz nakšu ir pavadits un daudz bojatu nervu

0 0 atbildēt

uz psp maucu..braians un devil ji da best

0 0 atbildēt

a nafig 4.bildē ir lili jo viņa ir tikai tk6?

0 0 atbildēt