local-stats-pixel fb-conv-api

(PPM) Starptautiskie turnīri4

24 0

Starptautiskie turnīri
„Kausa Ieguvēju Kauss" un „Čempionu līga"

Daudzi jautās:
Kas tas tāds Kausa Ieguvēju Kauss un Čempionu līga vispār ir? Īsumā, teikšu tikai vienu, šajos turnīros spēlē tikai un vienīgi labākās komandas no dažādām valstīm, rezultātā veidojot starptautisku turnīru.
Šie turnīri viens otram ir līdzvērtīgi, to svarīgumu katrs individuāli var traktēt pēc saviem ieskatiem, piebildīšu tikai to, ka šie turnīri ir sava veida atspēriena punkts uz liela mēroga atzinības un slavas iegūšanu plašajā (powerplaymanager.com) pasaulē.
Kā mēs visi zinām, tad vislielākais notikums šeit ir pasaules čempionāts hokejā, kuram ir vislielākais prestižs, savukārt, KIK un ČL ir lielisks veids, lai pārējai powerplaymanager.com pasaulei parādītu konkrētās valsts patieso spēku un reālās spējas uz doto brīdi, jo dalībai uz tiem tiek atlasīti tikai labākie un spējīgākie, kas jau savā valstī ir ieguvuši panākumus un ir gatavi atzīmēties starptautiskajā arēnā.

Prasības, lai ņemtu dalību kādā no šiem turnīriem:
Kā mēs zinām, tad starptautiskie turnīri ir kopējs nosaukums Čempionu līgai un Kausu ieguvēju kausa izcīņai, respektīvi, abos turnīros ir 96 dalībnieki no visām pasaules valstīm. 
Komandu skaits, kas var kvalificēties no vienas konkrētas valsts, ir atkarīgs no valstu reitinga, kas tiek aprēķināts no šīs valsts komandām, kuras pēdējo 3 sezonu laikā piedalījušās Čempionu līgā un Kausa ieguvēju kausa izcīņā. Visaugstāk tiek vērtēta iepriekšēja sezona. Pašreizējais čempions automātiski tiek kvalificēts nākamās sezonas turnīram un netiek iekļauts valsts reitinga aprēķināšanā. 
Savukārt, lai nopietni cīnītos par iespēju piedalīties, kādā no šiem turnīriem augstāko vietu ieguvušajām komandām no augstāko līmeņu līgām būtu automātiski jākvalificējas Čempionu līgai. Savukārt Nacionālā kausa izcīņas veiksmīgākās komandas kvalificējas Kausa ieguvēju kausa izcīņai.
Visbeidzot, ja viena un tā pati komanda kvalificējas abiem turnīriem, priekšroka tiek dota Čempionu līgai. Šajā gadījumā nākamo vietu ieguvusī komanda kvalificējas Kausa ieguvēju kausa izcīņai. Ja tās ir komandas, kas ieguvušas 5. un 8. vietu Nacionālajā kausā, tad kvalificējas tā, kas ieguvusi augstāko vietu.

Primāro raksta mērķi esmu izpildījis, tas bija informēt un ieinteresēt „Tevi" lasītāj, lai „TU" sekotu un justu līdzi Latvijas komandu startiem ČL'ā un KIK'ā šosezon un neaizmirsti arī to, ka tev ir tieši tāda pati iespēja nokļūt kādā no šiem turnīriem un cīnīties par visaugstākajām vietām un godalgām.

Komandas kuras pārstāv Latviju:

Čempionu līga: HK DINAMO RIiGA, Pardaugavas Lauvas, Jusper Stars;

Kausa Uzvarētāju Kauss: HK Ronis, HK Lozmeteji, Straupes atkarīgie;

Par rezultātiem: 
iekopējot attiecīgo linku (adresi), kuru esmu norādījis nedaudz zemāk, varēsiet sekot līdzi šo turnīru norisei un izmaiņām pēc pašu brīvas izvēles jebkurā laikā:

Rezultāti pēc 2 izspēlētām spēlēm:

ČL: http://hockey.powerplaymanager.com/lv/starptautiskas-kausu-izcinas.html?data=regularseason-1;

KUK: http://hockey.powerplaymanager.com/lv/starptautiskas-kausu-izcinas.html?data=regularseason-2;

Nobeigumā piebildīšu: 
Šis bija ieskats un centiens nedaudz popularizēt šo turnīru nozīmīgumu mūsu sabiedrībā.
Cerēsim, ka šo komandu vadība spēs attaisnot uz tiem liktās cerības un cīnīsies pēc vislabākās sirdsapziņas.
Savukārt ar šo komandu menedžeriem, jūs varēsiet iepazīties tuvāk - sezonas gaitā sekojot līdzi jaunumiem PPM žurnālā.
asersjd;
liepinsh87;
Jusper;
CaMaRo;
kapostsss;
MF81.

 

Pievienojies:

http://www.powerplaymanager.com/r15698

 

Autors:

http://ppm.powerplaymanager.com/lv/menedzera-profils.html?data=266930-pudzinowskis



24 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

sen jau speleju :D

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt