local-stats-pixel fb-conv-api

Neobux11

18 35

Daudzi drošvien, ka zin, kas ir PTC jeb paid to click saiti.

Daudzi no šiem saitiem ir scami( jeb feiki), bet daži šādi saiti ir īsti, maksājoši, un pēc kāda laika, kurš pavadīts šajos saitos, var nopelnīt naudu.

Šī sistēma ir balstīta uz reklāmu apskatīšanu un referāļem.

Par katru apskatīto reklāmu jūs nopelnat no 0.001-0.020 centiem. Par katru referāļu apskatīto reklāmu no 0.05-0.020 centiem. Šīs summas liekas smieklīgas, bet ja jums ir daudz referāļu, tad pelnīšanas iespējas ir lielas.

Ilgākie un vecākie šī saita lietotāji mēnesī nopelna ap 2000 dolāru.

Tagad jums drošvien rodas jautājums, kāpēc es taisu šo rakstu?

Jo vēlos kādam izpalīdzēt, parādot iespēju kā iegūt papildus ienākumus, kā arī savam labumam protams. :D

Šeit ir links pēc kura ja jūs piereģistrēsities, kļūsiet par manu referāli, tādējādi es saņemšu naudu par jūsu apskatītajām reklāmām, kā arī man katru dienu par to jums būs jāmaksā, ja nemaldos cents, tātad 30 centi no manis bonusā katru mēnesi.

http://www.neobux.com/?r=Doomed87

Pats ar šo saitu jau esmu nopelnījis 5 dolārus, kurus esmu ieskaitījis jau savā bankas kontā un viss strādā.

Gaidu jūs savu referāļu pulkā!


Reklāma
18 35 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

Nē, nē, nē, nē.... tu kaut ko laikam neesi sapratis...

VISI no šiem saitiem ir scami.

Šajos saitos paši šī saita veidotāji ir rakstījuši, ka "Ilgākie un vecākie šī saita lietotāji mēnesī nopelna ap 2000 dolāru."

Šī sistēma NAV balstīta uz referāļiem vai reklāmu apskatīšanu, šī sistēma ir balstīta uz traffic veidošanu mājaslapā un reklāmu izvietošanas kur ienākumus gūst tikai un vienīgi lapas autors. Pārējiem tiek izmaksātas ~5$ (~2,5Ls) sumas par laiku kurā normālā darbā (kaut palīgstrādnieks būvniecībā pat mūsu LV apstākļos) nopelnītu virs 20-30 Ls. Visas šīs lapas bez izņēmuma kādā brīdī pārstās maksāt, jo viņiem pat tos 5$ maksāt nav izdevīgi, bet šādi te lojālie klienti kuri ir nenormālu laiku tur ieguldījuši, turpinās cerēt uz izmaksām. Pēc kāda pusgada vai ātrāk lapa slēgsies un autors atvērs jaunu. Gan jau ka vairākas.

Vienīgais kas nāk prātā šādu ko lasot ir -  vai nu nenormāli naivi cilvēki, vai nu vnk bērnudārzs.

23 3 atbildēt

varu teikt kad šis saits nav feiks,jo mans brālis ņemas ar šito!!!!

mēnesī ja nemaldos saņem kādus 200 $  :)

8 1 atbildēt

ej dirst

6 1 atbildēt

Vaitad drīkst spokos likt reklāmas? ;D

[ok tas ko dara jacky neskaitās] 

3 1 atbildēt

Labāk Onbux, vai Friendlybux Jo neobux maksā tikkai 1 centu. a Friendly bux var skatīties 15 reklāmas dienā (ar premium)...

0 0 atbildēt

Agrāk šis saits maksāja krietni vairāk par kliku :) Bet tagad tikai 0,1 centu (~0.0005) santīmi :D Tāpēc piereģistrējos citā un ir OK :) Protams iztikai nenopelnīsi,bet kādam sīkumam gan :) Mīnuss par to,ka liec savu referāļa linku!!!

3 4 atbildēt

Ar šiem saitiem var nopelnīt kādu lieku kapeiku, bet bagāts jau tiešām nekļūsi. Prieks, ka pastāsti par saitu, bet pašreklāmu gan nevajag likt. Bez tam, ja kāds būs zem tevis kā referālis, tad viņam no tā labuma nekāda. Kauns par taviem meliem!

Daļēji piekrītu Drakus teiktajam, bet ir cilvēki, kas izveidojuši savu sistēmu kā ātri iegūt referālus un tādejādi tīri ātri un bez pūlēm lieku naudiņu iegūst.

Lai nu kā uzvarētājs beigās tiešām paliek saita īpašnieks, bet arī kāds parastais ļautiņš var gūt labumu no tā!

1 2 atbildēt