local-stats-pixel fb-conv-api

Natural - Selection7

12 1

Natural -Selection ir First Person Shooter un Real Time Strategy apvienojums kā arī ''Half - Life'' mods. Tā ietver sevī cīņu starp divām rasēm par resursiem - cilvēki (Marines) un citplanetieši (Kharaa). Cilvēkiem ir Komandieris, kas ir līderis cilvēku komandā, viņš ir atbildīgs par resursiem, kas prātīgi jāizmanto, lai pavērtu ceļu jaunajām tehnoloģijām, kas palīdzēs cīņā pret svešajiem. Kharaa, savukārt, nav tehnoloģijas, katram individām ir savi resursi, tie izmanto dabiskās pārvērtības, ir 5 dažādi citplanetiešu veidi, kopumā, tie var kost, lidot, rāpot pa sienām, spļaut, sist vai pat apēst veselu cilvēku. Ar laiku arī attīstīt dažādas spējas - neredzamību, redzēšanu caur sienām, reģenerāciju u.c., tas viss maksā resursus. Spēles laikā jābūvē, jāatistās, bez teamplay neiztikt.

Spēle ir veiksmīgs projekts, kurai ir gaidāms arī turpinājums: Natural - Selection 2.

http://www.unknownworlds.com/ns/about/

Pēdējais treileris - NS2 (gaidāms drīzumā)







12 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Izskatas diezgan pretīga spele... emotion Atgadina cs 1.6

1 0 atbildēt

Nu prieskam, prieskam tu ieliki rakstu par sito NATURAL SELECTION!?

 

TAGAT, man tevis dell si spelite bus jaspele...jo iepatikas :D !....... Milu sada veida spelites! :D

0 0 atbildēt

Amonjak, varbūt tāpēc, ka tā, tāpat kā CS 1.6, ir uz HL bāzes? Šī ir vairāk tiem, kam patīk gameplay, nevis grafika, kaut gan tā nemaz nav tik slikta

Prieks, ka iepatikās, es savā laikā spēlēju daudzas spēlītes, tgd dažreiz uzrukāju NS, vienīga spēle, ko ir vērts spēlēt..

0 0 atbildēt

atbildot uz amonjaks komentāru " Izskatas diezgan pretīga spele...  Atga... " Šī spēlīte nav no jaunākajām un kā jau startins pareizi minēja, strādā uz HL1 dziņa. Kādreiz spēlēju ļoti cītīgi, jo man patīk spēlēt komandā un šajā spēlē tas ir galvenais. Viens paziņa gan joprojām spēlē, piedalās arī ENSL līgā.

0 0 atbildēt

Pātīk veco laiku spēles, jau sākšu spēli lādēt.

0 0 atbildēt

vaig NS2 jau kadus 5 gadus gaidu bet vel nav pabeigts tik shie met jaunus csreen ieghsa un viss :( bet pati spele loti intresanti kad esi marine tiesam vaig reakciju un ari labu redzi lai redzetu neredzamos

0 0 atbildēt

pasakiet luudzu kadu serveri kur var paspeleet NS :) paldies

0 0 atbildēt