local-stats-pixel fb-conv-api

Nakotnes bizness!0

4 1
Labdien!
Izstāstīšu par jauno projektu.
Francūzis Fabris Kererve tikko atvēra jaunu portālu- http://www.youniverseworld.com, kurš apvienos visas pasaules draugus un viņu draugu draugus. Princips ir līdzīgs kā draugiem.lv, bet jaunais projekts ir trīsdimensiju (3D) versijā, kurā draugiem ir 3D attēls, tie pārvietojās, savā starpā sazinās runājot caur mikrofonu vai čatojot, apmeklē dažādus pasākumus, apskata svešas zemes.....piemēram, Tu varēsiet apciemot savus draugus Anglijā vai citā zemē. Bez maksas tiks piešķirts arī virtuālais dzīvoklis, noodoklis nebūs jāmaksā
Reģistrācija portālā ir bez maksas, bet ir vajadzīgs ielūgums (e-pasta adrese). Lai reģistrētos, par ielūgumu kalpo mana adrese ilvars001@gmail.com , kad Tavi draugi gribēs reģistrēties zem Tevis, tie izmantos Tavu e-pasta adresi. Iesaku, e-pastu izveidot ar "com"pienemsim www.gmail.com), jo projektā iesaistās cilvēki no visas pasaules. Lai rastos priekšstats par virtuālajiem draugiem, vari apskatīt pēc satura līdzīgu mājas lapu - http://secondlife.com/?v=1 un izlasīt viedokli par šo portālu- http://www.politika.lv/blogi/index.php?id=60535. jo šis projekts ir arī zem šī projekta.
Jaunajam Youniverseworld būs labāka grafika, plašākas iespējas un reāla iespēja satikt savus draugus, jo patreiz menedžeri strādā pie tā, lai iesaistītu pēc iespējas vairāk cilvēku no Latvijas.
Virtuālajos draugos var arī šo to nopelnīt, it sevišķi, ja draugi un draugu draugi ir ārzemēs (turīgāki, vairāk tērē). Visi, kuri atvērs savus profilus, tas ir- reģistrēsies zem Tevis un viņu draugu draugi....u.t.t pa visu pasauli, pasūtīs dažādas lietas savaam "virtuālajam ES" un mājoklim, ieejas biļetes virtuālajos pasākumos (koncerti, šovi, atrakcijas...), spēles, preces internetveikalos.. No visiem šiem pirkumiem saņemsi procentus.
Varbūt ir vēlme nodarboties ar nopietnu biznesu, tad var piesaistīt šim projektam uzņēmējus, daiļamatniekus, krellīšu darinātājus, grozu pinējus... jo būs iespēja tirgot preces virtuālajā internetveikalā, tad no katra prikuma 10%. būs Tavi.
Patreiz portālā http://www.youniverseworld.com notiek tikai reģistrācija, lai sapulcinātu draugus un biznesa partnerus no visām pasaules malām.
Virtuālā vide tiks atvērta 25.septembrī, kas drīzumā būs pieejama arī latviešu valodā. Patreiz ir angļu, vācu, krievu.
Ja gribi reģistrēties:. OBLIGĀTI Izveido epastu gmail.com / msn.com vai yahoo.com portālā (ja nav)
1. Atver portālu - http://www.youniverseworld.com
2. Aizpildi lodziņus- vārds, uzvārds, Tavs e-pasts.
3. Nākošajā lapā, kur prasa Search by email or Contract ID, ievadi manu emailu ilvars001@gmail.com
4. Ievadi sava emeila adresi un ieraksti paroli un galvenais !!!, neaizmirsti to līdz 25. septembrim.
5. Savā e-pastā saņemsi apstiprinājuma linku (obligāti jāsaņem!!!), uzspied uz tā un profils būs apstiprināts. Ja apstiprinājums neatnāk, raksti man.

Ceru, ka 25. septembrī tiksimies virtuālajos draugos, ja spēsim savākties. Jo vairāk draugu ap sevi sapulcināsim, jo interesantāk būs pašiem . ... ......jo vairāk nopelnīsim.
Reāla nauda būs obligāti, jo visa sistēma ir pieslēgta Šveices bankai, mums stāstīja, ka varēs no konta izņemt pat minimālas summas, tikai vai tas būs izdevīgi- par katru izņemšanu komisijas maksa būs 5 eur. Ja gribi pelnīt, tad piesaisti vairāk draugus, lai Tu būtu vienā no pirmajiem līmeņiem. Izklausās pēc piramīdas, bet draugiem.lv jau tāda pati sistēma, tikai neko nemaksā
4 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000