local-stats-pixel fb-conv-api

NBA 2k128

42 3

NBA 2K12 ir basketbola video spēle, ko izstrādājusi Visual Concepts un publicē 2K Sports. Tā tika izdota 4.oktobrī 2011 Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Microsoft Windows, Wii un pirmo reizi iOS iPhone un iPad. Pirmo reizi būs trīs dažādas apvākojumi, no kuriem izvēlēties, kad pērkat spēli, ar Leriju Bērdu, Maģisko Džonsonu un Maiklu Džordanu.Katrs no viņiem būs uz citas platformas vāciņa.Taā ir trīspadsmitā spēle NBA 2K sērijā,šī ir pirma spēles versija ar iebūvētu 3D atbalstu uz PlayStation 3 un Xbox 360 versijām,taču pēc pieredzes zinu,ka var arī uz PC spēlēt ar 3D brillēm.Šī ir arī pirma spēle ar iebūvētu kustības kontroli, izmantojot PlayStation Move . NBA 2K12 ir pēctecis NBA 2K11 kurai uz vāciņa bija Maikls Džordans.

Šajā spēle ir viss tas pats,kas NBA 2k11-My Player,Creating a Legend,NBA Blacktop,Shot around un Quick Game,bet šeit ir divas jaunas lietas-NBA Izcilāko režīms un Training Camp jeb trenniņnometne kuru vada Viņa Gaisība -Maikls Džordans.NBA Izcilāko režīms piedāvā iejusties vienu no slavenāko spēlētāju ādām un spēlēt tādās arēnās,kādās viņi spēleja un tādās formās,kādās viņi spēlēja un katrs spēlētājs ir ar savām kustībām.Tie piecpasdsmit spēlētāji ir Karēms Abduls-Džabars,Lerijs Bērds,Wilts Čamberleins,Džulijus Ērvins,Patriks Evings,Maģiskais Džonsons,Maikls Džordans,Karls Malons,Hakēms Olavujuns,Skotijs Pipens,Oskars Robertsons,Bils Rusels,Džons Stoktons,Isiahs Tomass un Džerijs Vests.

Šeit ir arī 2 dziesmas,kas izturēja sacensību star citām ir:

Bad Meets Evil - Fast Lane Travis Barker featuring Yelawolf, Twista, Busta Rhymes and Lil Jon - Let's Go Cyhi Da Prynce - Sideways (2K Remix) Kurtis Blow - Basketball Friendly Fires - Skeleton Boy Machinedrum - Let It (edIT Remix) Aceyalone featuring Cee Lo Green - Workin' Man's Blues Freddie Gibbs - Look Easy (2K Original) Chiddy Bang featuring Q-Tip - Here We Go Zion I featuring Rebelution - Many Stylez Duck Down All-Stars 2 - Shout The Winners Out (2K Original) Middle Class Rut - New Low Bassnectar - Cozza Frenzy Ancient Astronauts - Still a Soldier

Pēc manām domām vislabākā dziesma ir:Bad meets Evil:Fast Lane.

Šī ir ļoti laba spēle,kura uz NBA lokauta sākumu bija dāvana tiem faniem,kas gaidija kad sāksies NBA jaunā sezona.Taču tas arī ir noticis,jaunā NBA sezona sāksies 25.decembrī,kad LosAndželosas "Clippers" brauks ciemos pie Goldensteitas "Warriors"

Alex Kresovich and D.J.I.G. - Now's My Time (2K Original) See-I - Haterz James Pants - We're Through Shinobi Ninja - Rock Hood Dels - Shapeshift Hudson Mohawke - Thunder Bay (instrumental) Mr. Chop - Intermezzo 2 (instrumental) Kid Mac featuring Mat McHugh - Hear You Calling Thunderball - Make Your Move The Freeze Tag - The Shuffle (instrumental) The Death Set - It's Another Day Project Lionheart - They Come Back Jamaica - By The Numbers XV - Awesome




42 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Riktīgi laba spēlē! Man patīk my player!

0 0 atbildēt

Domāju ka šajās dienās nopirkshu kamēr steamā HOLYDAY SALE!

0 2 atbildēt

best game EVE made

3 6 atbildēt

Jav pirms gada spēlēju :D

0 7 atbildēt