local-stats-pixel fb-conv-api

Mūzika videospēlēs #2 - "Dzīve Maskavas metro 2034"12

122 0

Sveiki, sveiki, esmu atpakaļ ar nākamo montāžu. Šoreiz bišk vairāk laika veltīju šai lietai un ceru ka rezultāts arī būs ticimāks. Ja ir kādi ieteikumi spēlei vai mūzikai, tad droši atstaj savas idejas raksta apakšā. Novērtē šo rakstu godīgi, ja patika ieliec +, nepatika, tad - un atstāj komentāru, kas nepatika un ko man vajadzētu uzlabot.

Droši parakstamies uz kanālu, bet nu tāpat visas jaunākās montāžas varēs sastarp tepat - Spokos

Dziemsa: Three Days Grace - Time of Dying



122 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

pa smuko + 

3 0 atbildēt

Šī spēle viena no retajiem ''jaunajiem'' šūteriem, kas tā pa riktīgam aizrāva.  Storijs ļoti labs. Klips ar pa smuko, Three days grace + Metro labi iet kopā . Thx! 

3 0 atbildēt

Man patīk, ideāli tusofkās uzlikt muzončiku ar šadiem action klipiem,tikai beigas aprāva visu prieku, domāju pats zini kpc. :D

2 0 atbildēt

Wow, nenoliedzami, montāža pa smuko. Dziesma arī laba, un dziesma ar šīs spēles gameplayu kopā saskan lieliski, pat pēc vārdiem :D Patīk, ka beidzot kāds te vismaz kādu smuku, sakarīgu montāžu ielicis, nevis tādu, kura bezjēgā pārbāzta ar efektiem tā, ka nekā nevar saprast. Pats biju iesācis spēlēt pirmo Metro daļu (Metro 2033), kuru biju dabujis kādā no Humble Bundle spēļu pakām, taču kaut kāda iemesla tā arī neizgāju to... Laikam vajadzēs to izdarīt un ķerties pie nākamās daļas, jo šī spēle noteikti ir mana laika vērta. Tajā ir gan lielisks stāsts (kā nekā pēc grāmatas veidota), gan arī paskats tai ir lielisks :) 

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Labs video emotion Vienīgi spēlē ir Metro 2033 nevis 2034!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt