local-stats-pixel fb-conv-api

Modern Warfare 314

76 4

Pēc tam kad sāka izplatīties neoficiālas un neapstiprinātas baumas par Modern Warfare 3, Activision un Infinity Ward tomēr nolēma to oficiāli atklāt un izveidoja traileri. Pēc trailer var spriest, ka spēle norisināsies Amerikā, Ņujorkā. Nav redzami nekādi gameplay elementi vai kas tamlīdzīgs, tikai un vienīgi tas, ka spēle būs saistīta ar karu Ņujorkā. Ja kārtīgi ieklausās tad video beigās var dzirdēt, ka čalītis kautko saka pa krieviski. Visticamāk tas ir Makarov. Pats īsti neizpratu, ko saka, tikai aptuveni, tāpēc pameklēju un uzgāju, ka viņš sakot "Viens iznīcinās ienaidnieku cerības par uzvaru". Lai arī ko tas nozīmētu, gaidam spēli un tad arī redzēsim. emotion


Noklausījos dažādu valstu trailerus. "England trailer" tas pats čalītis saka "Izmanto visu, kas tev pieejams", ja mana krievu valoda neviļ. "French trailer" viņš saka "Izmanto sava ienaidnieka vājības". "German trailer" īsti nesaprotu ko saka. Ja nemaldos "Viena lode no negaidītās puses", ja kāds saprot, lūdzu iztulkojiet.

Hmm izskatās, ka ja visus trailerus noklausītos kāds, kas idēali saprot krievu valodu, varētu kaut ko atklāt. :)









76 4 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

nu un man kā parasti nevilks emotion

6 0 atbildēt

Nu ko varu teikt.. tikai amerikāņi spēj tik pretīgu krievu valodu uiztaisīt.. sajūta tāda, ka vini izmantoja google translate iespēju izrunāt..

Beigās ir tā no kr. val: "Viens, Iznīcināt ienaidnieka cerību uz uzvaru."

Nesapratu tā īsti, kas bija pirmais vārds, bet atgādināja "Odin" - "Viens", jo vienkāŗsi tāds akcents.. tikai amerikānim runājot rus var būt tāds akcnts :P

4 1 atbildēt

jaa treileri diezgan izsmeljoshi karoch buus karsh

1 0 atbildēt

Lol!Bet labs.

1 0 atbildēt

Fuck yea Mana mīļākā pilsēta+mana mīļākā spēle=SUPERRRRRR nevaru sagaidīt

1 1 atbildēt

Katros video ir viens un tavs teiktais, tad nākamajā divi un atkal tavs teiktais. utt. līdz četri. 

0 0 atbildēt

nesaprotu .. ja izlaiz infinity ward tad kada velna pec ierunats krieviski trailers ? |-(

0 0 atbildēt

kas par joku zajebis.. jā esmu krievs - pasē, reālajā dzīvē, tik cik melns aiz naga.. 

vienkārši ja spēlē parādītos šāds robotsiks runas veids.. es personīgi nespēlētu viņu, neatkarīgi no tā cik varana tā ir..

0 0 atbildēt