local-stats-pixel fb-conv-api

Modern Warefare 25

5 0
Nu sākšu ar to ka spēle iznāca pirms pāri dienām(11.10.09). Pats jau esu izgājis un varu apgalvot, ka tiešām bija vērts spēlēt.
Sākšu visu pēc kārtas! Tātad darbība risināš pāris gadus vēlāk. Stils ir tāds pats kā pirmajā daļā-ne gluži parasts FPS bet tāds kur mazliet jādomā līdzi, bet ne gluži tactical FPS. Spēlē vietām ir jālavās, un jāmēģina pretinieks novākt klusām, citur ir jāskrien,jāslēpjas, jāizvairās no lodēm un tiešām jaizjūt īsta apšaude, kur pretinieki ir visās malās. Spēlē Tu esi dažādās lomās, un kā dažādi cilvēki, bet tas netraucē iejusties tēlā un vari izbaudīt visas spēles priekšrocības! Pretinieki ir diezgan gudri, un labi šauj(var izvēlēties dažādas grūtības pakāpes un visās ir savi izaicinājumi).
Ļoti patīkams fakts ir tas, ka spēlē tev ir dota ne tikai iesēja izjust šaušanas prieku no pirmās personas skata, bet arī izbaudīt stāstu, dažus blakus notikumus(kad tevi ievaino,kad glābj utt.) ļoti reālistiskā gaisotnē. Grafiskais dzinējs ir ļoti labs un arī fiziskais dzinējs ir sanācis cienīgs mūsdienām(varbūt varētu būt mazliet vairāk iznīcināmu lietu pasaulē, bet visnotaļ ļoti skaisti). Tā pat kā pirmajā daļā arī seit notiek itkā vairāki stāsti, no kuriem tu ik pa laikam pārlēc uz nākamo, un tad atkal atpakal, ļoti labs sižets, kas FPS spēlēm nav raksturīgi, un šis sižets arī neparādās tikai starpfilmās, bet pašā spēles procešā par to tiek atgādināts nepārtraukti. Nobeigums ir ļoti labs, bet diemžēl jāatdzīst, ka pirmajā daļā nobeigums bija daudz emocionālāks, un tomēr visa spēle kopumā piedāvāja vairāk tādu momentu, kurus vērojot varēja izjust emocijas, ko spēj dot tikai pāris labas filmas(ja protams spēlētājs iejutās spēles pasaulē:)).
Lai izjustu un saprastu kādāta īsti ir šī spēle ir jāspēlē vina pašiem, jo ir vērts vinu iziet no sākuma līdz beigām arī noskatoties īsās filmiņas lādēšanas laikā!
Vēl mazliet par režīmiem:tātas ir single play, kur Tu spēlē kopā ar dažadiem komandas biedriem visu stāstu, tad ir Multi play, kuru es neesmuspēlējis, bet pēc video un pieredzes tas ir vienkārša 2 komandu spēle(kā CS, tikai daudz smukāk, interesantāk, un ar vairāku veidu misijām) un parādījies jauns spēles režīms- Special Ops, kur var izspēlēt Dažādas spēles situācijas uz daļas,jākraj punkti, lai atbloķētu jaunas misijas, un tas ir labs veids, kā pagarināt spēli, pat tad , kad tā jau izieta, jo šajās misijās parādās jaunas fīčas, kas nebija spēle.
Pati spēle varēja būt mazliet garāka, bet kopumā ļoti laba, atliek cerēt ka būs arī trešā daļa!!!
5 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
158 ja nav ko normālu rakstīt, tad n*ki savus līkos vārgos pirktus!
4 0 atbildēt
Šodien izgāju, ļoti nožēloju kad izgāju, jo gribās vēl. :( Spēle ir ļoti laba, aizraujoša.  Bulldog - man arī likās ka kompis nevilks bet pavilka pilnībā bez ķeršanās. Tiešām iesaku visiem šo daļu!
3 0 atbildēt
spēle bija 2x labāka nekā pirmā daļa. būs 3. daļa, jo nobeigumā tā izskatījās kad būs.
3 1 atbildēt
Ja tik kompis vilktu :(
2 0 atbildēt
gamer.... emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion
0 7 atbildēt