local-stats-pixel fb-conv-api

Mirror's edge8

Žanrs: 1st person shooter

Izlaišanas gads: 2009

Gamespot: http://www.gamespot.com/pc/action/mirrorsedge/

Gamespot vērtējums: 7

 

 

viena no manām bučbučmīlu spēlēm - mirror's edge.

mirror's edge ieņem vietu nākotnē, uz jumtiem. nākotnē valdība novēro katru ielas stūrīti, un drošākais veids, kā piegādāt slepenas ziņas, ir nolīgt runner (tulkojumā - skrējēju). spēlē tu iejūties galvenās varones Faith lomā (jā, sievietes!), kura ir viena no ''skrējējiem''.

spēles stāsts - Faith māsa tiek vainota slepkavībā, kuru, protams, viņa nemaz nav paveikusi, bet ko nu tur, spēles gaitā stāsts sarežģās & Faith glābj savu māšel`.

spēle ir pirmajā personā, tātad  tu visu vēro ar galvenās varones acīm, vari saskatīt viņas rokas, kājas. kamera ir ļoti izstrādāta, jo ātrāk tu skrien, jo vairāk izplūdušas būs ekrāna maliņas, nu, ne īsti izplūdušas, saprast jau var, tomēr sajūta tāda, it kā tu pats skrietu.

spēles darbība notiek uz jumtiem, galvenajai varonei ir daudzas jaukas kustībiņas - wallrun (skrējiens pa sienu) un tamlīdzīgas, kuras viņa izmanto, lai tiktu prom no dažādām vietām, izvairītos no policistiem. būtībā spēlē tu skraidi pa jumtiem, domā, kur iet tālāk, lai no punkta A tiktu līdz punktam B, izklausās vienkārši, bet ceļā sastopami daudzi šķēršļi & dažviet jāpadomā.

gunplay - spēles vājā puse, BET spēles veidotāji teikuši, ka spēli var iziet neizšaujot nevienu lodi, un viņi ilgi domājuši, vai vispār faith ļaut izmantot kādus ieročus. jā, ir iespējams, pats pamēģināju ^_^

unn nujā, grafika spēlē ir lieliska, galvenajai varonei ir jauki lakoti nadziņi, var redzēt ādas poras, VISS spēlē ir izstrādāts līdz pēdējam sīkumiņam, varones biksēm var redzētpat to, kur diegs gājis. skati no jumtiem ir fantastiski. pati pilsēta ieturēta košās krāsās, no pirmā acu uzmetiena šķiet ļoti sterila, bet  tad, kad tu apstājies, var redzēt krāsu šļakatas & izmestas avīzes, tas viss piedod spēlei ļoti jauku fīlingu.

tad, kad spēle tiek pabeigta, tiek dota iespēja sacensties ar citu spēlētāju ''spokiem'', kuri tiek augšuplādēti internetā, un iekļūt topa augšgalā, tiesa, lai tur tiktu, vajag ĻOTI censties. kā arī pieejami time triāli un speedruni, kuros jāskrien uz ātrumu.

kopumā, spēle šobrīd ir mana mīļākā :*

dodu spēlei 5 zvaigznes no 5 par vienreizējo stilu un innovatīvo gameplay.

 

SCREENI.



26 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Sen izieta :) laba es dodu 8,5/10

2 1 atbildēt

vienmēr esmu gribjis šito paspēlēt! tikai nekad neesmu saņēmies un nokačājis viņu!

3 2 atbildēt

Arī sen izieta :) Dodu 9,9/10 Gaidu, kad izlaidīs Mirrors Edge 2 :)

2 1 atbildēt

jā, es nesen arī uzzināju, ka būs otrā & vnk biju starā ^_^

2 1 atbildēt

esmu spelejis 6o spēli ( loti laba,, Bet loti īsa)

0 0 atbildēt

1 reiz izgaju bet kad otreiz gribjeu iet man viena misja vnk vecen skauma velkas nemak skriet vairak un uz priekshu neiet vnk nevaru neko izdarit zhel :(

0 0 atbildēt

es vinju paspēlēju kādas 3h no vietas, un pēc kāda laika parādījās motion sickness. :< un pēc tam paspēlējot apmēram 5minūtes likās ka tūlit laidīšu pār lūpu. Žēl, jo nenormāli patika spēle un ļoti gribējās iziet. cerams ka otrai daļai nebūs tādas problēmas

0 1 atbildēt