local-stats-pixel fb-conv-api

Max & The Magic Marker2

12 2

Max & Magic Marker ir interesanta spēle, kas iznākusi pavisam nesen, pēc skata nedaudz atgādina 2D Super Mario, bet ar vairakām interesantām fīčām.
Šo spēli varētu nosaukt kā Super Mario, Crayon Physics hibrīdu.

Interesantākais šajā spēlē ir tas, ka karte veidota ar nepārvaramiem šķēršļiem, kuru pārvarēšanai nepieciešams Magic Markers, ar kura palīdzību var zīmēt kāpnes, tramplīnus un daudz citas dažādas lietas.
Neatkārtojama funkcija ir STOP-TIME, kad Max atslēdzas no patiesās dzīves un viss tiek nopauzēts, šajā brīdī ar savu Marķieri varat veikt visas nepieciešamās darbības.

Ejot cauri līmeņiem parādās jauni pretinieki, kurus var nogalināt izmantojot marķieri, uzmetot viņiem virsū smagas figūras.

Grafika ir visai interesanta, lai aizrautu jūs uz kādu laiciņu. Galvenais neaizmirst savākt visas nepieciešamās bumbiņas, dzeltenās, oranžās un melnās pēc iespējas ātrak.
Iesaku visiem pamēģināt šo spēli, jo viņa patiešām ir viena no interesantākajām, ko esmu spēlējis pēdējā mēneša laikā (neskaitot pašas jaunākās un grafiski attīstītākās spēles)


DEMO Spēli var spēlēt ŠĒIT , ja kādam ir vēlme kačāt pilno versiju, lūdzu iemetat kāds linku, jo es meklēju goglē, nekā daudz nebija.

PILNĀ SPĒLE - http://thepiratebay.org/search/Max%20%20The%20Magic%20Marker/0/99/0 - ceru ka nav reklaama. ;//
 



12 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dope + gogle
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

izieta, laba spelite laika nosisanai pats no sevis iesaku so

World of Goo

P.S. autoram, speli var dabut, nu teiksim taa, ir tada zviedrim piratu partija ...

http://thepiratebay.org/search/Max%20%20The%20Magic%20Marker/0/99/0

0 0 atbildēt